Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רעיון מעולה, ישר כוח! ותפרסם מתי שאפשר יהיה להוריד אותה

רב תודות!

אפרסם, ובאמת מתוך הרצון לעשות שינוי, ולמנוע בריונות משטרתית.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מבין למה צריך לעזור למנוול שלוקח את המדרכה לעצמו במקום לחפש חנייה, ומאלץ הולכי רגל,אנשים עם עגלות תינוק, או נכים לרדת לכביש ולסכן את עצמם ואת הנהגים, הייתי נותן לו 1000 ואולי אז ילמדו..

אבל אולי זו רק המחשבה שלי..

אין כוונה להציל עברייני תנועה, המטרה היא הנגשת חוקי התעבורה לנהג הנורמטיבי.

כמו כן הנגשת חובות השוטר במילוי תפקידו. לא פעם השוטרים מנצלים את כוחם ולא תמיד כשהצדק לצידם.

פורסם
זה נקרא חנ"א: חוברת נוסחי אישום. יש כמה מאות סעיפים. למה נראה לך ששוטר צריך לזכור את זה?

אני לא אתפלא אם מי שישתמש באפליקציה יואשם בהכשלת שוטר או הפרעה לשוטר במהלך מילוי תפקידו.

יש צוות מנוסה של עורכי דין (כולם לשעבר שוטרים ותובעים בפרקליטות המשטרתית) הנותנים את כל הגיבוי המקצועי והמשפטי.

תמיד אומרים "אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש" - PullOver מנגישה את החוק, בהתאם לנסיבות.

למשל:

בחרת עבירת מהירות--> אתה נשאל ע"י איזה מכשיר נתפסת--> האפליקציה מזהה אם מדובר ביום או לילה ושואלת שאלות רלוונטיות בשביל לראות מה התנאים שצריכים להתקיים כדי שהדו"ח יהיה כשיר וחוקי.

פורסם

יש סרטון באנגלית שמלמד איך לעמוד על זכויותיך, ואיך להתנהג כאשר שוטר עוצר אותך:

http://www.youtube.com/watch?v=yqMjMPlXzdA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
יש צוות מנוסה של עורכי דין (כולם לשעבר שוטרים ותובעים בפרקליטות המשטרתית) הנותנים את כל הגיבוי המקצועי והמשפטי.

תמיד אומרים "אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש" - PullOver מנגישה את החוק, בהתאם לנסיבות.

למשל:

בחרת עבירת מהירות--> אתה נשאל ע"י איזה מכשיר נתפסת--> האפליקציה מזהה אם מדובר ביום או לילה ושואלת שאלות רלוונטיות בשביל לראות מה התנאים שצריכים להתקיים כדי שהדו"ח יהיה כשיר וחוקי.

כל דבר שעוזר הוא מבורך :)

קובי

:-)

פורסם

"אדוני השוטר. באפליקציה כתוב שאתה טועה" :-P

הולך להיות מעניין בכבישים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
"אדוני השוטר. באפליקציה כתוב שאתה טועה" :-P

הולך להיות מעניין בכבישים

אין צורך לומר האפליקציה, לכל. עבירה ועבירה יהיה ציטוט מדויק של סעיף החוק הרלוונטי

פורסם
יש סרטון באנגלית שמלמד איך לעמוד על זכויותיך, ואיך להתנהג כאשר שוטר עוצר א[/YOUTUBE]

כדי לעמוד על זכויותך אתה ראשית צריך להכירן :-)

פורסם

אני לא אתפלא אם מי שישתמש באפליקציה יואשם בהכשלת שוטר או הפרעה לשוטר במהלך מילוי תפקידו.

אני לא מסכימה עם מה שכתבת, לא חושבת שתהיה בעיה,

לדוגמא נהג נתפס משוחח בטלפון נייד ללא דיבורית,

השוטר ניגש אליו מבקש רשיונות ושומע מה שיש לו לומר (או שאין לו מה לומר),

ניגש לניידת מבצע בדיקות ומחליט אם הוא כותב דוח / או שלא.

בזמן הזה הנהג יכל להתקשר לעורך דין לאפליקציה ולכל חבר טלפוני אחר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני לא מסכימה עם מה שכתבת, לא חושבת שתהיה בעיה,

לדוגמא נהג נתפס משוחח בטלפון נייד ללא דיבורית,

השוטר ניגש אליו מבקש רשיונות ושומע מה שיש לו לומר (או שאין לו מה לומר),

ניגש לניידת מבצע בדיקות ומחליט אם הוא כותב דוח / או שלא.

בזמן הזה הנהג יכל להתקשר לעורך דין לאפליקציה ולכל חבר טלפוני אחר.

ל'

לגבי השאלה: איך אני אזכר להפעיל את האפליקציה ברגע כ"כ מלחיץ??

התשובה פשוטה: כל משתמש שיוריד את האפליקציה וישאיר כתובת מגורים, יקבל שתי מדבקות בגודל ס"מ על ס"מ עם הלוגו של

PullOver, להדבקה על רישיון הנהיגה ורישיון הרכב. באופן זה- בהעברת הרישיון לשוטר, המדבקה תתן תזכורת לנהג:

ny_licence.jpg

• תוכן חדש...