Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשמע רעיון ממש טוב! יכול לעזור הרבה לנהגים חדשים :wink:

האמת שלא רק לנהגים חדשים...

לדוגמא, מה ההבדל בין חניית 4 גלגלים על מדרכה לבין 2?

250 שקל בקנס...

ז"א אם כבר אתם חייבים להחנות במקום לא חוקי - עדיף עם שני גלגלים ולא 4

:wink:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

250 שקל בקנס...

לא מדוייק בעליל. אם ככה הולכת להיות האפליקציה אולי כדאי שתחשוב בשנית האם להוציא אותה לשוק.

תקנות התעבורה מבדילות בכל הנוגע לחניית רכבים על המדרכה לא במספר הגלגלים על המדרכה אלא ברוחב המעבר שנותר להולכי רגל.

במידה ולא נותר מעבר של 1.3 מטר - הקנס הוא 500 ש"ח.

אם כן נותר מעבר של 1.3 מטר - הקנס הוא 250 ש"ח. לא משנה אם חנית עם ארבעה גלגלים על המדרכה או רק עם שניים.

פורסם
לא מדוייק בעליל. אם ככה הולכת להיות האפליקציה אולי כדאי שתחשוב בשנית האם להוציא אותה לשוק.

תקנות התעבורה מבדילות בכל הנוגע לחניית רכבים על המדרכה לא במספר הגלגלים על המדרכה אלא ברוחב המעבר שנותר להולכי רגל.

במידה ולא נותר מעבר של 1.3 מטר - הקנס הוא 500 ש"ח.

אם כן נותר מעבר של 1.3 מטר - הקנס הוא 250 ש"ח. לא משנה אם חנית עם ארבעה גלגלים על המדרכה או רק עם שניים.

אתה צודק, לא רציתי להעמיק מידי פה.. אל חשש, על החומר המקצועי אמון צוות מיומן במיוחד עם ניסיון עשיר גם בצד המשטרתי וגם האזרחי. תודה על התיקון

פורסם

250 שקל בקנס...

אני לא מבין למה צריך לעזור למנוול שלוקח את המדרכה לעצמו במקום לחפש חנייה, ומאלץ הולכי רגל,אנשים עם עגלות תינוק, או נכים לרדת לכביש ולסכן את עצמם ואת הנהגים, הייתי נותן לו 1000 ואולי אז ילמדו..

אבל אולי זו רק המחשבה שלי..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
נשמע רעיון מצוין! כאשר לי שוטר ניסה לתת דו"ח הזוי הוא הלך לניידת והוציא ספר קומפקטי כזה שמיועד לשוטרים ומסביר במדוייק על כל עבירה וסעיף שלה, שוטר לא זוכר בעל פה את כל חוקי התנועה ואת כל הפירוש שלה בספר החוקים.

זה נקרא חנ"א: חוברת נוסחי אישום. יש כמה מאות סעיפים. למה נראה לך ששוטר צריך לזכור את זה?

יש לי את הספר הזה ממש פה לצידי, על בסיסו אנחנו מכינים את האפליקציה.

קרה לאשתי ששוטר ניסה לתפור לה דו"ח שבכלל לא קיים, בפותחו את ספר החוקים הוא ראה שהוא יצא חסר ידע, והשחיל לה סתם עבירה כי הוא כבר התחיל לכתוב את הדו"ח...מקומם :\

אני לא אתפלא אם מי שישתמש באפליקציה יואשם בהכשלת שוטר או הפרעה לשוטר במהלך מילוי תפקידו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...