Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצטרפנו אחרי קריאה מרובה בפורום, נעזרנו מאד, תודה!

משפחה צעירה מחפשת רכב ראשון, בעיקר לנסיעות עירוניות. לא מבינים גדולים בתחום ורוצים רכב שילווה אותנו נאמנה בשנים הקרובות עם כמה שפחות מוסך. חוץ מהאמינות חשובות לנו בטיחות ועלויות דלק ואחזקה נמוכות. מראה הרכב / אבזור / ביצועים וכד' ממש לא מעניינים אותנו. תקציב- 40,000 עם אפשרות לחריגה.

התלבטנו בין סקודה פאביה לטויוטה קורולה. נטינו לכיוון הפאביה אבל פעמיים כמעט נפלנו עם סוחרי רכב נוכלים (חוויה איומה בפני עצמה).

לאור האמור החלטנו ללכת רק דרך מגרשים גדולים ומוכרים שקיבלנו עליהם המלצות. לא אכפת לנו לקנות רכב מליסינג במצב טוב. בתקציב שלנו נכנסות קורולות משנתונים 2006-7, או פאביה מ-2008, דבר שפחות קיים מליסינג.

שאלותינו-

1. מישהו מכיר מגרש רכבים או חברת ליסינג, רצוי באזור ירושלים, שאפשר לקנות מהם בלב שקט? שבענו נוכלים...

2. בנתונים הקיימים- קורולה או פאביה? נשמח לחוות דעת.

תודה רבה מאד!

פורסם

אינני יודע אם מותר לפי כללי הפורום לפרסם שמות, אבל אנסה בכל זאת.

יש סוחר מכוניות אמין מאוד ששמו יצחק הורוביץ מ'הורוביץ מכוניות'. הוא יושב ליד הדואר מתחת לגשר המיתרים.

מהיכרות אישית של אנשים שרכשו ממנו אני יודע על כאלו שקנו אצלו גם את הרכב השני והשלישי שלהם. זה מעיד יותר מכל על האמינות שלו.

גילוי נאות. בתקופה זו אני מחפש לרכוש רכב ואני בדיבור איתו על העניין.

פורסם

סוכנות אוויס בתלפיות. נותנים אחריות, שירות ותנאים מצויינים.

על שאר המגרשים הפרטיים פחות היתי סומך.

בלי קשר ובכל מקרה אל תסתפק בבדיקה שמוצגת לך ותעשה בדיקה עצמאית במכון!

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

לא מגרשים קטנים ועלומי שם-פשוט לא!!

לדעתי הקורולה עדיפה אבל לא בגרסת הSUN.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תודה רבה!

נפנה לבירור בהתאם להמלצות.

נשמח לעוד חוות דעת לגבי מה מהרכבים עדיף- פאביה או קורולה?

apple כתב שהקורולה עדיפה אבל לא בגרסת הsun- מה מייחד את הגרסה הזו?

ההמלצה היא על קורולה אוטומטית או רובוטית?

שבוע טוב!

פורסם

הקורולה והפאביה שייכות עקרונית לקטגוריות מעט שונות, אך שתיהן יכולות להתאים בסופו של דבר. ממליץ לכם להכנס ל-2 הרכבים, לשבת בהם בהרכב מלא ואם מתאפשר גם לעשות סיבוב.

נקודה שכדאי לתת עליה את הדעת היא גודל ומבנה תא המטען. בתור משפחה צעירה יתכן מאוד שתצטרכו לשנע איתכם עגלת תינוק (או שתיים), וציוד נוסף - מה שעשוי להטות את הכף לטובת הפאביה בגירסת הסטיישן.

לפאביה קיימת גם גירסה בעלת גיר ידני. חסכוני בשוטף ובוודאי במידה ומתחילות תקלות בגיר.

לגבי הקורולה, ידנית או רובוטית - שוב, הדבר הנכון יהיה לעשות סיבוב ולהחליט. הרובוטית חסכונית משמעותית, אך הנהיגה עליה מצריכה הסתגלות מסויימת; לא סוף העולם אבל לשיקולכם.

אישית, לו אני במקומכם - כנראה הייתי הולך על פאביה סטיישן- ידנית.

בהצלחה...:-)

• תוכן חדש...