Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה אוקטביה 2006 מוסבת לגז. 195000

הרכב מכנית למיטב ידיעתי במצב טוב. עם 195000 החשש הכי גדול שלי הוא שיפוץ גיר וטפו טפו טפו עובד בסדר.

יש מעט מאד מכות פח (ממש בקטנה) ודהיית צבע מהשמש. כאשר הבעיה הכי מעיקה בעיני היא המזגן. כשעומדים ברמזור הוא כאילו מפסיק. הייתי אצל מומחה מזגנים, מצאו דליפה ביחידה הפנימית, שמו חומר, אבל עדיין משום מה כמות הגז יורדת בכ30% ונשארת במצב זה. כאשר הרכב ממולא בגז המיזוג תקין ומקפיא.

בנוסף לכל אלו הייתי שמח אם הרכב היה מעט יותר זריז על הכביש.

למעט זאת אני פשוט מאוהב ברכב ואם להחליף רק לכזה.

אופציה שהציעו לי הייתה להחליף את הרכב ל"אוניה" רכב אמריקאי גדול, למשל ביואיק או מאלו שאין להם שוק בארץ. חבר טען שהרכבים האלו ממש אמינים! מפנקים ברמות אף יותר מהפינוק שיש לי היום בסקודה שלי, טעם שצריכת הדלק דומה + - ומקסימום להסב אותה לגז. עם מערכות בקרת אקלים מפוצלות, בקרת שיוט ושאר פינוקים רבים ומגוונים כיאה לרכב מנהלים. ואמר שמהימנותם גבוהה!

בסקודה חלקי החילוף אינם זולים כך שאני משאר שבתחום זה לא יהיו שינויים מהותיים.

הדילמה, למכור את הסקודה, לקנות רכב "אוניה" שכזה ולהתפנק עליו כמו שמספרים או להשקיע תיקון יסודי במיזוג וצבע לרכב פחחות תהייה שולית לחלוטין במקרה שלי. כאשר שוב, הייתי שמח להוסיף מעט אנרגיות לרכב שלי. - לא מחפש רכב מירוץ רק עוד קצת כח.

אשמח לדעתכם חברים יקרים.

פורסם

אמריקאיות צריך לאהוב.

לא יודע מה מצאת באוקטביה 06', מפנקת? (מתלים ששוברים את הגב, נוקשות, לא נשמע לי מפנק, נהגתי ונסעתי הרבה ברכב).

אם היית אומר לי אוקטביה MK3 הייתי מבין יותר טוב, שיפרו בה הרבה דברים, ובהחלט נראת מפתה!

לצורך העניין, שווה לשקול קניית אמריקאית, כמו ביואיק לקרוס יד 2 לדוגמא, אפילו מאליבו בגרסא מפוארת, המחירים לא בשמיים ויש מציאות.

אמינות בטיפול נכון! (אסור להזניח אותם). (כל אופן, הם מייצרים מנועי V6 כבר 30 או 40 שנה ויותר, מה יכול ליהיות, גירים גם כן הם מבין הראשונים שהתחילו עם האוטומט, ברוב הגירים של ה4 הילוכים הם אמינים מאוד, לא יודע מה לגבי ה6 הילוכים החדשות)

קח בחשבון את נושא הדלק. (עם מנוע 1.6L האוקטביה עושה בערך 1\11 משולב? אני מנחש.)

אמריקאית כזו תאכל יותר לכיוון ה1\8-6 תלוי כמה הרגל כבדה.

לגבי פינוק, תנהג, תרגיש, ותחזור לפה לספר.

פורסם

לא יודע מה מצאת באוקטביה 06', מפנקת?

מפנקת אולי לא. אבל בהחלט לא:

מתלים ששוברים את הגב, נוקשות

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

tvzipper זה לא רק אני אומר, זה הרבה אנשים שאני מכיר, שחלקם בעלים של הרכב, חלקם עובדים איתו.

אני מדבר על MK1 TOUR המרובעת.

אולי אני טועה ולבנאדם יש את העגולה, שבה גם כן נסעתי, אבל הייתי עסוק בהרבה דברים אחרים.

לפותח האשכול, הייתה לך פעם אמריקאית?

קודם כל תלך לבדוק שאתה באמת מתחבר ונוח לך והכל, למה הנוחות האמריקאית והאירופאית היא שמיים וארץ.

פורסם

המתלים של MK1 רכים, היא לגמרי לא קשיחה (לא כמו ספינה אמריקאית שמתנדנדת מצד לצד וגורמת למחלת ים - כמו ביויק עם מתלים הידרו פנאומטיים), אלא רכה יותר מפסאט שמבוסס על גולף MK5 וגם יחסית מרווחת מקדימה לאומת הפסאט.

בדגמים הבאים המושבים אומנם נוחים יותר, אבל המושבים שלה סבירים למדי. מאחור טיפה צפוף למבוגרים.

בסיבובים הבולמים אפילו טיפה רכים יותר ממה שרצינו.

מדובר על מוכנית משפחתית קטנה טובה מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...