Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

מכיון שלי נמאס מכל הרכבים משפחתיים של חברות הליסינג בא לנו משהו קצת שונה וייחודי יותר משפחתי וספורטיבי

אני כבר כשבועיים מחפש רכב הסתובבתי בחברות כמו טרייד מובייל וראיתי כמה רכבים ואני עדיין מתלבט

סיכום כל מה שראיתי ( אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש רכב נוסף שתוכלו להמליץ עליו )

השיקולים הם רכב שלא זולל דלק - חסכוני בדלק מרווח ומאובזר ברמה גבוהה יחסית ואמין

התקציב הוא 60K-65K

הונדה סיווויק 1.8 2009 השכרה לשעבר כשנה בלבד 63K ש"ח 110K ק"מ

סובארו B3 האצ'בק 2.0 2008-2009 56K - 63K

טויוטה אוריס לקצ'ורי 1.6 רובוטי 2008 63K

פורד פוקוס גיה 5 דלתות 2.0 2008 60K

פיאט בראבו החדשה 1.4 טורבו 2009 50K

סיאט לאון 2.0FSI 2008 64K

1. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הרכבים הנ"ל מי מהם דורש תחזוקה גבוהה ויקרה יותר

2. כמו כן כל הרכבים חוץ מההונדה הם בסביבות 70K-90K ק"מ איך ניתן לדעת אילו רכבים דורשים טיפול טיימינג גדול באיזור ה-90K

את הפיאט לקחתי לבדיקה בבדיקה נאמר שיש חופש במצמד ונקישות בתיבת הגה בבדיקת מחשב במוסך מורשה נמצא שיש צורך בהחלפת מצמד , מסרק הגה , בולמים קדמיים , מצבר העלות היא של כ-8000-10000 ש"ח יש לי אפשרות להוריד את כל העלות ממחיר הרכב ולתקן את הרכב על חשבוני האם כדאי לעשות דבר כזה ולדעת שהכל הוחלף ותקין ברכב ולא עלול להתקלקל בקרוב ?

תודה

פורסם
שלום לכם

מכיון שלי נמאס מכל הרכבים משפחתיים של חברות הליסינג בא לנו משהו קצת שונה וייחודי יותר משפחתי וספורטיבי

אני כבר כשבועיים מחפש רכב הסתובבתי בחברות כמו טרייד מובייל וראיתי כמה רכבים ואני עדיין מתלבט

סיכום כל מה שראיתי ( אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש רכב נוסף שתוכלו להמליץ עליו )

השיקולים הם רכב שלא זולל דלק - חסכוני בדלק מרווח ומאובזר ברמה גבוהה יחסית ואמין

התקציב הוא 60K-65K

הונדה סיווויק 1.8 2009 השכרה לשעבר כשנה בלבד 63K ש"ח 110K ק"מ

סובארו B3 האצ'בק 2.0 2008-2009 56K - 63K

טויוטה אוריס לקצ'ורי 1.6 רובוטי 2008 63K

פורד פוקוס גיה 5 דלתות 2.0 2008 60K

פיאט בראבו החדשה 1.4 טורבו 2009 50K

סיאט לאון 2.0FSI 2008 64K

1. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הרכבים הנ"ל מי מהם דורש תחזוקה גבוהה ויקרה יותר

2. כמו כן כל הרכבים חוץ מההונדה הם בסביבות 70K-90K ק"מ איך ניתן לדעת אילו רכבים דורשים טיפול טיימינג גדול באיזור ה-90K

את הפיאט לקחתי לבדיקה בבדיקה נאמר שיש חופש במצמד ונקישות בתיבת הגה בבדיקת מחשב במוסך מורשה נמצא שיש צורך בהחלפת מצמד , מסרק הגה , בולמים קדמיים , מצבר העלות היא של כ-8000-10000 ש"ח יש לי אפשרות להוריד את כל העלות ממחיר הרכב ולתקן את הרכב על חשבוני האם כדאי לעשות דבר כזה ולדעת שהכל הוחלף ותקין ברכב ולא עלול להתקלקל בקרוב ?

תודה

קח בחשבון לגבי ההונדה - במקרה של מכירה עתידית - את הקונה לא יעניין אם הרכב היה בהשכרה שנה או חודש . מבחינתו השכרה זה השכרה . זה משחק לטובתך בקניה ולרעתך במכירה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לגבי ה B3, יצא לי לבדוק אחת.

אני קצת התאכזבתי, פלסטיקה יחסית זולה מבפנים.

האחת שראיתי גם לא הייתה במצב שמור כ"כ, אבל עדיין הרכב לא כ"כ מפנק.

לדעתי ביחס למתחרות היא פחות טובה, טיפולים יקרים וצריכת דלק מעל הממוצע

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
קח בחשבון לגבי ההונדה - במקרה של מכירה עתידית - את הקונה לא יעניין אם הרכב היה בהשכרה שנה או חודש . מבחינתו השכרה זה השכרה . זה משחק לטובתך בקניה ולרעתך במכירה.

במידה ואני קונה אני קונה אותה לפי חישוב המחירון של השכרה ובהתאם גם נמכור אותה

זה שזה רק שנה לא מעלה את המחיר

פורסם

אתה יכול להכניס גם למשווה סקודה אוקטביה FSI 2.0,

גילוי נאות, אני בעלים של אחת כזאת ואני ממש נהנה מהרכב, זמינות של כוח וצריכה יחסית שפוייה1:10 עד 1:12

בהצלחה.

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם

ספורטיבי ממש אין ברשימה שלך, גם לא חצי.

ללאון אפשר להערכתי להוריד משמעותית את המחיר, ואז זה או היא או הפוקוס. אני כנראה הייתי הולך על הפוקוס או על לאון זריזה יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם כבר לא ספורטיבי אבל רכב עם כוח ומאובזר כראוי , מה עם פורד מונדיאו

התקציב שלך מכניס 2008-2009 עם מנוע 2.3 ואבזור,מקום ונוחות הרבה יותר מכל האופציות שנתת.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

המונדיאו לא מתאפיינת בצריכת דלק שפויה במיוחד עם המנוע האטמוספרי המיושן המשודך לתיבה פלאנטרית 6 היל'.

הלאון 1.8 (TSI) תהנה על מרבית צרכייך,אם לא אכפת לך לנהוג בידני הרווחת עוד כמה נקודות של אמינות ושקט נפשי...

פורסם

הפיאט בראבו הכי ספורטיבית ברשימה שלך וכנראה גם הכי זריזה. האין אקזמפלר שמור יותר?

רק שאלה קטנה, מה זה ספורטיבי מבחינתך? ביצועים בקו ישר או התנהגות?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני מחזק את מה שנאמר לגבי הלאון עם ישנה אפשרות לקנות אחת עם מנוע TSI היא תהייה עדיפה על המנוע האטמוספרי FSI וגם יותר חיסכונית.

אבל עם אתה הולך על הFSI אני חושב שסקודה תהיה תמורה טובה יותר לכסף.

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם
רק שאלה קטנה, מה זה ספורטיבי מבחינתך? ביצועים בקו ישר או התנהגות?

בוודאי שאני לא מחפש רכב ספורטיבי לחלוטין הכוונה היא לרכב משפחתי במראה אחר עם עוצמה והתנהגות שונה מכל רכבי הליסינג המוכרים

לגבי הלאון נראה לי שבשנתון 2008 אלו רק מנועי FSI רכב עם 1.8TSI כבר יעלה כ-85K

הפיאט בראבו הכי חסכונית בדלק אבל הכי מפחידה בקטגוריה לגבי טיפולים ואחזקה כבר לקחתי שניים שמורות לבדיקה עם קילומטראז סביבות 80000 לשניהם היו בעיות במצמד ובמסרק הגה (נוקש משמעותית) ואם נכניס את הטורבו שעלול להתקלקל למשוואה ונוסיף לזה טיימינג אז זה נזק רציני

פורסם

לא מכיר את הפיאטים שלקחת לבדיקה, אבל לפחות על פי מה שכבר נכתב כאן, למכונים יש אולי נטיה להחמיר עם ליקויים שעלולים לחזור אליהם במסגרת האחריות שהם נותנים. אין בכך כמובן בכדי לטעון שהממצאים שלהם מופרכים, לגמרי לא, אבל להבא הייתי לוקח אוטו כזה, או אחר שחיי הקלאץ' שלו הסתיימו לדעת המכון, למוסך מתמחה שייתן חוו"ד נוספת. האוטו האחרון שבדקתי במכון והיה אגב עם תיבה ידנית זכה לתיאור "קלאץ' מפריד גבוה" ולשאלתי למה הכוונה נמסר לי לצפות להחלפתו ההכרחית תוך ימים. למותר לציין שהוא המשיך "להפריד גבוה" עוד ארבע שנים.

אני מכיר לא רע את הבראבו, אחד היכרות מעמיקה למדי ולפחות זה שאני מכיר מגלה אמינות מושלמת, אוטוטו שנה שלישית כבר ולגבי האחרים, יש פה חברים שכתבו על נסיון דומה עם שלהם. בכל מקרה הטיפולים והביטוח זולים יחסית והאוטו מעניק חווית נהיגה שונה מעט מהמקובל ולטובה.

פורסם

יש לי בראבו ידנית שקניתי לא מזמן. האוטו עם 36,000KM ועד היום אמינות מושלמת.

הוא אכן זריז למדי, יפיפה לדעתי, ויש לו התנהגות טובה, אך לא הייתי מגדיר אותו ספורטיבי (הגה מנותק, זויות גילגול ואין אפשרות לניתוק בקרת אחיזה).

דרך אגב, מבדיקת לאון 1.8 שהיתה האלטרנטיבה, לדעתי הבראבו מהנה יותר למרות שהיא חלשה יותר באופן משמעותי. גם בקרת האחיזה בלאון לא ניתנת לניתוק והיא אגרסיבית בהרבה מזאת שבבראבו (בלאון אתה מרגיש כאילו מורה נהיגה נותן ברקס חזק כאשר באוטו מחליק להבדיל מהבראבו שפשוט דואגת למנוע החלקה מוגזמת בצורה עדינה בהרבה)

• תוכן חדש...