Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כחצי שנה השתחררתי מצה"ל. כעת, אחרי שעשיתי פסיכומטרי, הגיע הזמן למצוא עבודה. אני מעוניין להשתלב בחברת "היי-טק" כל שהיא, או אולי באיזה חברת תקשורת. מן הסתם שמדובר בעבודה די כללית, ועל כן ראוי שיהיו לי קורות חיים.

אחרי חיפוש בפורום, ראיתי את הפורמט של שביט, ואשתמש בו. כאמור, אני חייל משוחרר, ולכן אין לי יותר מדי "בשר" בקורות החיים, ולכן תהיתי: האם כדאי להוסיף את תעודת השחרור שלי לקורות החיים? (יש בה 7 תכונות טובות שלי, לדעת מפקדי), ואם כן איפה, ואיך לשלב אותה? כתמונה? כקובץ שנסרק? בדף אחד או שבדף נפרד?

או שאולי פשוט עדיף לרשום "המלצות יינתנו לפי דרישה"? אין לי בעיה לקבל מכתב המלצה מפורט מהמפקד שלי, הוא ישמח לעזור אם צריך.

תודה לעוזרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי כותב מה ההכשרה הפורמלית והבלתי פורמלית שלי בצבא. יש הרבה אנשים (כמוני) שלמדו משהו אחד בצבא, אבל התמקצעו במשהו אחר לגמרי, בשילוש מה שלמדו. אני חושב שכדאי שתרשום את זה. בנוגע לתעודה - יש בה מאפייני התנהגות, וזה טוב לך.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כתבת: "אין לי בעיה לקבל מכתב המלצה מפורט מהמפקד שלי, הוא ישמח לעזור אם צריך."

איזה חייל שמשרת איתי ביקש מהמפקד שלי המלצה, הוא אמר שפעם היו נותנים - היום כבר לא עושים את זה. למה? כי חברות באו בטענות ובתביעות לצבא על כך שהמליצו על חייל מסוים, ולא היו מרוצות ממנו וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ממש לא. המפקד שלי מחלק מכתבי המלצה כמו מים. הוא באמת מלך.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

כשאני הייתי בסיטואציה לא צרפתי תעודת שחרור.

מה שכן, בשלב מאוחר יותר של תהליך הגיוס עשו שיחת ממליצים עם המפקדים.

אגב, מה ההכשרה שלך?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לא.

זה לא מעניין אף אחד.

אפשר לכתוב מה עשית בצבא בקורות חיים ולהוסיף כל הכשרה בעלת משמעות. מעבר לזה אין צורך בהמלצות או תעודת שחרור.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
לא.

זה לא מעניין אף אחד.

אפשר לכתוב מה עשית בצבא בקורות חיים ולהוסיף כל הכשרה בעלת משמעות. מעבר לזה אין צורך בהמלצות או תעודת שחרור.

סתם שאלה - מה אתה מגדיר הכשרה בעלת משמעות?

טכנאי תקשוב? מכונאים וכאלה?

או גם רל"שית וכאלה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אין סיבה לצרף תעודת שחרור.

תכתוב את התכונות בתכונות אישיות בקורות חיים.

תצרף שורה "המלצות יימסרו ע"פ דרישה" וכו.

בכל המקומות עבודה שהגעתי לראיון ביקשו מספר טלפון של ממליצים ובאמת התקשרו לשאול.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אגב, מה ההכשרה שלך?

שנה וחצי לוחם+ ב' קוד (נהג חפ"ק). עשיתי קורס נהיגה מבצעית גם, לא יודע כמה זה יעזור.

בשנה וחצי שלאחר מכן, עשיתי הרבה דברים. נהג, רס"פ, ועוד. למרות שבאופן כללי, לרוב, התעסקתי עם הובלות ברמת אוגדה. כלומר, יש לי תקציב של כמה מאות אלפי שקלים לשבוע, וצריך לדאוג ולפקח, שהיחידות ינצלו אותו ביעילות מקסימלית, עם מינימום בזבוז. אני ועוד קצין, על אוגדה שלמה.

בכל תפקיד קיבלתי תעודות הצטיינות, וקצת חבל לי להיות עוד דף של קו"ח על השולחן של המנכ"ל, אבל כנראה שככה זה עובד. כעקרון אם יש הצעות לאיזו דרך שאוכל להבליט את עצמי. אודה לכם מאוד.

כמעט שכחתי, תודה רבה לכולם על העזרה, אני מעריך את זה מאוד :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

לאיזה תפקידים בהייטק אתה מעוניין להתברג?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני לא יודע איך זה אמור לעזור לך בהיי טק, אבל בפרק הצבאי של קורות החיים תפרט את התפקיד האחרון, הוא היחיד שמעניין.

תן לו שם, ותפרט יפה את מהות התפקיד ואת האחריות שהייתה עלייך.

משהו בסגנון של :

מש"ק נייר טואלט אוגדתי, אוגדת סיני.

ניהול משאבי נייר טואלט ברמת האוגדה, שליטה בתקציבי יחידות כפופות לשימוש בנ"ל, הקצאת ציוד לפי דרישה ותחזית שנתית, פיקוח ובקרה על שימוש נכון ויעיל. פיתוח תחליפים מחומרים מרוכבים, אבנים ועלים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני לא יודע איך זה אמור לעזור לך בהיי טק, אבל בפרק הצבאי של קורות החיים תפרט את התפקיד האחרון, הוא היחיד שמעניין.

משהו בסגנון של :

ניהול משאבי נייר טואלט ברמת האוגדה, שליטה בתקציבי יחידות כפופות לשימוש בנ"ל, הקצאת ציוד לפי דרישה ותחזית שנתית, פיקוח ובקרה על שימוש נכון ויעיל. פיתוח תחליפים מחומרים מרוכבים, אבנים ועלים.

מה הקשר שלך לבסיס המדובר? 8)

(אני משרת שם, השם הנכון זה עוצבת סיני, אבל שיהיה)

מש"ק נייר טואלט אוגדתי :lol:

פורסם

משהו בסגנון של :

:roflmao:

כן, התפקיד הנ"ל בטוח איכשהוא רלוונטי למשהו. תודה אומי.

אין לי תפקיד ספציפי שאני מעוניין בו. אני גם לא מכיר הרבה. אני פשוט מחפש עבודה שהיא קצת מעבר למלצרות. אולי לעבוד במכירות של איזה חברת ליסינג, או תקשורת. המושג היי-טק הוא די רחב, אבל אני בטוח שיש כמה וכמה תפקידים כלליים.

כעקרון יש לי יכולת למידה טובה מאוד, וגם מהירה מאוד. הרבה תפקידים שתלמד אותי, אני אדע להיכנס אליהם מהר מאוד. איך אני מוכר את זה בקורות חיים? "בעל יכולת למידה גבוהה"?

פורסם

אתה יכול לברר באלביט או ברפא"ל. יש שם תפקידים מאוד זוטרים של בודק תוכנה. זה תפקיד שאתה יושב שמונה שעות ומשחק עם תוכנות ומנסה להרוס אותן. יש לי חברים ששירתו איתי (גדוד תקשוב) ועובדים בזה, והכסף לא רע. באיזור 7.5K.

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...