Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשבוע וחצי ניגשתי לסוכנות צ'מפיון מוטורס הנמצאת בת"א ברחוב השלום.

התעניינתי בסיגיטו ידנית 75 כ"ס. שמעתי פרטים וקיבלתי הצעת מחיר.

בשבוע וחצי שחלפו מאז שקיבלתי את ההצעה עשיתי ברכב הנ"ל, ונסיעת מבחן ברכב אחר בו התעניינתי.

לבסוף ניגשתי היום שוב לסוכנות צ'מפיון מוטורס (בלי דף ההצעה שקיבלתי בפעם הראשונה) ישבתי עם סוכן שוב ולהפתעתי הגדולה "קפץ" המחיר בלא פחות מ 4629 ש"ח!!!

הסברתי לסוכן ששבוע וחצי לפני זה ההצעה היתה נמוכה בהרבה. הוא טען שלא יכול להיות ולא מספיק זה גם תנאי המימון נהייו גרועים יותר מהפעם הראשונה.

אפילו קראנו לסוכן הראשון שטיפל בי והוא תמך בגירסה של הסוכן הנוכחי שלא יכול להיות מה שאני אומר.

אין לי עדיין את הרכב ואני כבר מרגיש שרמת האמינות ,לפחות של סוכני צ'מפיון מוטורס, נמוכה.

פורסם

תבדוק אם לא היית בארוע מכירות וההצעה הייתה תקפה לאותם ימי מבצע.

בכל אופן שוק הרכב החדש בארץ לא משגשג והם צריכים לרדוף אחרי כל לקוח שבא לקנות.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

פורסם
לפני כשבוע וחצי ניגשתי

התעניינתי בסיגיטו ידנית 75 כ"ס.

שמעתי פרטים וקיבלתי הצעת מחיר.

בשבוע וחצי שחלפו מאז שקיבלתי את ההצעה עשיתי ברכב הנ"ל, ונסיעת מבחן ברכב אחר בו התעניינתי.

לבסוף ניגשתי היום שוב לסוכנות צ'מפיון מוטורס (בלי דף ההצעה שקיבלתי בפעם הראשונה) ישבתי עם סוכן שוב ולהפתעתי הגדולה

אני מבין שיש לך דף כתוב עם ההצעה.

אז מה הבעיה?

יש עליו תאריך?

למה לא הבאת אותו?

האם כתוב עליו לכמה זמן ההצעה תקפה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קודמי צודק. או שבאת בלי ההצעה הראשונה כי חשבת שתקבל הצעה טובה יותר או שפשוט תראה להם את ההצעה המקורית שקיבלת ותעמוד על זכותך. במידה ויש לך הצעה כתובה שלהם, הם יצטרכו לכבד אותה. אין מצב שלא. אם אין לך הצעה כתובה אלא רק בעל פה, אז מן הסתם אין לך כלום ביד כי תחשוב שכל אחד יכול לבוא ולהגיד להם שהבטיחו לו ככה וככה והוא לא זוכר עם מי הוא דיבר. במילים אחרות - מה שלא כתוב - לא קיים וזה נכון לגבי כל תחום וכל עסק. מחיר של מכונית לא מתייקר ב 4000 שקלים בשבוע. מספיק שביקשת להוסיף מערכת מולטימדיה שלא היתה בהצעה המקורית והנה לך ההפרש אבל מחיר של רכב לא קופץ ככה סתם באלפי שקלים בארץ. אנחנו לא אירן ותודה לאל, הכלכלה יציבה.

פורסם

יש לי את ההצעה הראשונה כתובה וכמובן שמחר אני הולך להתקשר\לפקסס\ולדבר איתם על זה.

לא באתי עם ההצעה הכתובה בפעם השניה כי הנחתי שכלום לא השתנה בשבוע וחצי. ודווקא הסוכן הראשון שישב איתי כן זכר אותי (גם בשמי הפרטי ואיזה רכב אני רוצה) אבל "שכח" את ההצעה שנתן לי, ונתן גיבוי להצעה שהסוכן השני נתן.

לא כתוב לכמה זמן ההצעה תקפה אבל שבוע וחצי זה לדעתי זמן סביר ביותר.

ההצעה הראשונה והשניה זהות מבחינת הפירוט. אין שום תוספות מיוחדות והמחיר צריך להיות זהה.

זה לא הקטע אם יכבדו את ההצעה הראשונה או לא - זה הרעיון שעכשיו שאני דווקא כן מעוניין במוצר אבל נתנו לי את ההרגשה שמרמים אותי ולדעתי זה מעיד משהו לא רק על הסוכנים אלא על החברה בכלל.

פורסם
זה לא הקטע אם יכבדו את ההצעה הראשונה או לא - זה הרעיון שעכשיו שאני דווקא כן מעוניין במוצר אבל נתנו לי את ההרגשה שמרמים אותי ולדעתי זה מעיד משהו לא רק על הסוכנים אלא על החברה בכלל.

אתה מעסיק את הראש שלך בשטויות. אבל היי, אולי זה רק אני...

אתה חדש בשכונה?

אתה יכול להעלות את שתי ההצעות שנראה במה מדובר?

מצטרף!

פורסם

השירות של צ'מפיון מגעיל ביותר, והוא ממשיך להידרדר ככל שאתה יורד במחיר הרכב.

כשתבוא לקנות טוארג\Q7 יתייחסו אלייך מדהים...

הייתה בבעלותינו פאסאט 06 TDI שלאחר השירות המחפיר שקיבלנו אימי החליטה שעם פולקסווגן היא סיימה לתמיד

(ולעומת זאת אבא עם GTI ומרוצה לחלוטין מהשירות, למרות שהמחיר שלה לא רחוק מפאסאט חדשה)

פורסם
השירות של צ'מפיון מגעיל ביותר, והוא ממשיך להידרדר ככל שאתה יורד במחיר הרכב.

כשתבוא לקנות טוארג\Q7 יתייחסו אלייך מדהים...

הייתה בבעלותינו פאסאט 06 TDI שלאחר השירות המחפיר שקיבלנו אימי החליטה שעם פולקסווגן היא סיימה לתמיד

(ולעומת זאת אבא עם GTI ומרוצה לחלוטין מהשירות, למרות שהמחיר שלה לא רחוק מפאסאט חדשה)

אתה גם מכליל וגם סותר את עצמך באותה הודעה.

לא רציני.

פורסם

אני כל הזמן שומע על הבעיות אמינות פה על צ'מפיון.

קניתי פולו TSI חדשה לפני כשנה וקצת, זה הרכב הראשון שהוא חדש מהחברה שאני קונה,

לא ידעתי כל כך איך מתנהלים ומה עושים, ולהפתעתי הרבה קיבלתי יחס אדיב מאוד, סבלני,

ולמרות שהתלבטתי רבות, הלכתי וחזרתי מספר רב של פעמים, בכל פעם שבאתי הסוכן קיבל אותי הכי טוב שאפשר,

למרות שיכל לחשוב שאני לא רציני וכדומה...

ולבסוף קניתי שם ואני לא מתחרט ואפילו מרוצה מאוד מהבחירה שעשיתי.

זה היה בסניף הקריות בכל אופן (שליין).

אני מופתע לשמוע פה תגובות אחרות, כנראה שהסניף הזה (בקריות) הוא היוצא דופן ולא להיפך....

שיהיה בהצלחה.

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם
אני כל הזמן שומע על הבעיות אמינות פה על צ'מפיון.

קניתי פולו TSI חדשה לפני כשנה וקצת, זה הרכב הראשון שהוא חדש מהחברה שאני קונה,

לא ידעתי כל כך איך מתנהלים ומה עושים, ולהפתעתי הרבה קיבלתי יחס אדיב מאוד, סבלני,

ולמרות שהתלבטתי רבות, הלכתי וחזרתי מספר רב של פעמים, בכל פעם שבאתי הסוכן קיבל אותי הכי טוב שאפשר,

למרות שיכל לחשוב שאני לא רציני וכדומה...

ולבסוף קניתי שם ואני לא מתחרט ואפילו מרוצה מאוד מהבחירה שעשיתי.

זה היה בסניף הקריות בכל אופן (שליין).

אני מופתע לשמוע פה תגובות אחרות, כנראה שהסניף הזה (בקריות) הוא היוצא דופן ולא להיפך....

שיהיה בהצלחה.

זה לא רק אצלך. גם אני בסך הכל די מרוצה מהשירות של צ'מפיון, אבל בפורום יש לא מעט חברים שנתפסים לפעמים לדברים ועוד כאלה שמעלים כל מיני טענות שונות ומשונות ללא שום הוכחות. גם אני יכול עכשיו לפתוח שרשור על כל יצרן ולספר כמה הוא ח*א על זה שהבטיחו לי ועשו לי וכו'. אני לא אומר שליבואן הזה יש שירות מושלם, אבל אני חושב שהשירות שלו הוא ברמה די גבוהה (לפי הניסיון שלי לפחות) ואני די מרוצה.

לפותח השרשור, מצטרף לבקשה שתעלה לכאן את הצעות המחיר שלא ייצא שאתה מאלה שמכפישים סתם...

We are the Human Race

פורסם

בדר"כ, מי ש"נופל" בתפר בין עליות מחירים - ירגיש עם זה לא נוח עד מרומה (במיוחד מי שקנה רכב חדש, ולאחר זמן קצר - ירד המחיר).

לדעתי, לא נגרם כאן כל נזק, חוץ מהתמרמרות קלה, ומי שאינו יודע איך עובדים לפעמים במכירות (לא שאני מצדיק את זה) - תמים כבר הוא לא יהיה בפעם הבאה.

מצטרף לדעת קודמיי - אם יש תוקף להצעת המחיר שקבלת - אולי יש בסיס לצדקתך (במידה ואתה מעוניין בהזמנת הרכב).

לא אתפלא גם אם ההצעה שקבלת "מכוסתחת" בט.ל.ח -ים למיניהם וכל מיני הסתייגויות אחרות.

תבדוק.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני חייב להגיד שהשירות שאני קיבלתי בצ'מפיון בעת קניית הרכב היה ללא רבב.

הם עשו שמיניות באוויר כדי להחזיק לי רכב עם מפרט ספציפי שרציתי,עד שמכרתי את הקודם, עמדו בכל ההבטחות שלהם

והוציאו אותי מאוד מרוצה.

פורסם
יש לי את ההצעה הראשונה כתובה וכמובן שמחר אני הולך להתקשר\לפקסס\ולדבר איתם על זה.

לא באתי עם ההצעה הכתובה בפעם השניה כי הנחתי שכלום לא השתנה בשבוע וחצי. ודווקא הסוכן הראשון שישב איתי כן זכר אותי (גם בשמי הפרטי ואיזה רכב אני רוצה) אבל "שכח" את ההצעה שנתן לי, ונתן גיבוי להצעה שהסוכן השני נתן.

לא כתוב לכמה זמן ההצעה תקפה אבל שבוע וחצי זה לדעתי זמן סביר ביותר.

ההצעה הראשונה והשניה זהות מבחינת הפירוט. אין שום תוספות מיוחדות והמחיר צריך להיות זהה.

נו, כולם במתח. דיברת איתם?

• תוכן חדש...