Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכשתי מאיביי מפתח נשלף לרכב שלי (מאזדה לאנטיס 2004). שיכפלתי אותו, והמשכפל אמר לי שהמפתח לא יניע בגלל שאין בתוכו את הצ'יפ של האימובילייזר.

השאלה שלי היא כזאת:

האם יש אפשרות לקנות מאיביי גם את הצ'יפ, ולשכפל אותו פה, או שאני חייב לקנות את הצ'יפ מאצלו? המחירים שהוא זרק לי הם ממש גבוהים (250-300).

אשמח אם תוכלו לשפוך אור על הנושא .

תודה רבה :-)

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

אני מניח שאם תחפש תמצא צ'יפ מתאים לרכישה.

אבל אם אין לך את המסופון שמאפשר את הוספת הצ'יפ למחשב הרכב, לא עשית כלום (רוב המחיר הוא על העבודה, ותצא באותו סכום).

המחיר סביר.

זה מה ששילמתי על להב חדש לנשלף+צ'יפ+עבודה.

אם לא אכפת לך לחרב את המפתח הישן- תוציא את הצ'יפ משם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

חשבתי לעשות את זה אבל קניתי את המפתח הזה בגלל שאין לי מפתח רזרבי.

תוכל בבקשה לתת לי כיוון לחיפוש? כי ממש אין לי מושג איך לחפש את זה.

תודה

The rest of us... l

really are suckers. l

• ספונסר פורום
פורסם

אם יש לך מפתח עכשיו אז מה הבעיה להעביר את הצ'יפ מהמפתח הישן למפתח המתקפל?

בכל מקרה, דבר עם שוקי מפאר המנעולים בפתח-תקווה. הוא יוכל לעזור לך במחיר נמוך משמעותית.

פורסם

שוקי עשה לי את המפתח והצ'יפ שבשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=416741

כמו שאמרתי, זה היה בערך המחיר.

לגבי העבודה עצמה אחזור ואומר:

למרות שזה היה לא פשוט בכלל, ולמרות שרוב המנעולנים היו פשוט זורקים אותי מהחנות, ב"פאר" קיבלתי שירות מקצועי לעילא, ובחיוך לאורך כל הדרך.

לגבי הצ'יפ- תריץ חיפוש לפרייז הבא: ID4D CHIP TRANSPONDER MAZDA 3

זה מה שהעליתי לך בינתים:

http://www.ebay.com/itm/FORD-MAZDA-CARBON-CHIP-ID4D-63-TRANSPONDER-CHIP-/321019675861?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AMazda&hash=item4abe4384d5&vxp=mtr

חייב לרוץ, (ליטרלי, יוצא לריצת הערב שלי) תנסה לנבור יותר לעומק באיביי בעצמך. (כי המוכר הזה קצת לא שפוי- 44$ משלוח על פריט של 10$ :crazyeyes )

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עדכון:

אחרי ששאלתי את המוכר באיביי לגבי הצ'יפ אם הוא יוכל לשלוח אותו בדואר רגיל, נעניתי בחיוב. אני אוכל לשכפל אותו בארץ, והמחיר יהיה יותר זול?

תודה רבה ושבוע טוב

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

אבל אם אין לך את המסופון שמאפשר את הוספת הצ'יפ למחשב הרכב, לא עשית כלום (רוב המחיר הוא על העבודה, ותצא באותו סכום).

qazim, כמו ש-natco כבר אמר, רוב המחיר זה העבודה. לכן לא תחסוך בצורה משמעותית אם תזמין את הצ'יפ בנפרד.

היום שיכפלתי מפתח מתקפל לפונטו שלי.

הבאתי איתי את המפתח המתקפל וגולם מתאים. בעל המקצוע היה צריך רק לחרוט לי את הגולם שהבאתי ולשכפל לי צ'יפ.

לקחו לי על זה 100 ש"ח. אני מניח שהמחיר משתנה בין רכבים שונים.

אם אתה מאיזור הדרום, תוכל לקרוא את חוות הדעת שכתבתי בפורום "חוות דעת בעלי מקצוע"

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...