Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית כל כמו שאמרו כולם - החלפה עלובה מבחינת הצד שלך.

אחרי שאמרנו את זה - אני עשיתי לפני כחודשיים מעבר מאייפון 4 ל-Samsung Galaxy Note 2. פשוט תענוג. תודות ל-4.1.2 המעבר היה חלק מאוד. הכול עובד יפה, שום חסך באלפיקציות ולהפך - אני מגלה כל יום שימושיות חדשה, אפשרויות שיתוף נוספות. דברים שלא היו קיימים בכלל ב-iOS. תנסה לשתף תמונה מהפייסבוק, או כתובת של אתר, להוריד קובץ PDF מהמייל, ואחרי זה גם לשלוח אותו למישהו ב-Whatsapp באייפון (כן ברור לי שאפשר פשוט לעשות FWD במייל, הכוונה פה זה הנוחות והשיתוף הרבים יותר באנדרואיד) - זה דברים שלא קיימים. שלא נדבר על הוויג'טים והאפשרויות הנוחות שמופיעות ב-Notifications Bar. אני שומע ברכב מוזיקה מהמכשיר בחיבור AUX. תנסה באייפון להחליף שיר תוך כדיי שאתה נעזר ב-WAZE. זה זוועה. בנוט שלי אני פשוט גורר את ה-Notifications למטה ולוחץ על כפתור להעביר לשיר הבא, וחוזר ל-WAZE. פשוט וקל.

כמו שעוד נאמר כאן - האייפון היה מכשיר מעולה. מאוד אהבתי אותו, מאוד נהנתי ממנו. הוא היה אצלי כשנתיים ועד לאחרונה שום אנדרואיד לא יכל להחשב אפילו בתור תחלופה הגיונית. אבל גוגל התעלו על עצמם לדעתי, ליטשו את מערכת ההפעלה שלהם בצורה טובה מאוד. ומצד שני - אפל תקועים באותו מקום כבר הרבה זמן. אין חידושים מעניינים, כל אייפון או אייפאד שתחזיק יהיה בידיוק אותו דבר. יצא לי לשחק עם אייפאד 4 כשרק יצא, וכל מה שחשבתי לעצמי זה - מה לעזעזל שונה כאן מהאייפון 4 שלי שיצא לפני שנתיים?

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצורך השוואה, זה כמו שתשאל איך מתאבדים מבלי למות.

אני לא הייתי מחליף את האייפון בשום דבר אחר. היה לי כבר אנדרואיד והתאכזבתי ממנו מאד

והוא פשוט זרוק עכשיו איפשהו בבית אחרי חצי שנה של שימוש

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אצלי המעבר היה שונה מאוד, הייתי עם N95 ואייפוד טאץ' 4 או 5 שנים, אח"כ הייתי תקופה קצרה עם אייפון 3gs ולפני כמה חודשים קניתי HTC Evo 3d (לא שווק בארץ אם אני לא טועה).

מערכת האנדרואיד מדהימה, נוחה, ודורשת תשומת לב.

את המשפט הבא אני אומר לכל אחד שיוצא לי לדבר איתו עם מערכות ההפעלה השונות:

"באנדרואיד אתה מתאים את המכשיר אליך, ובאייפון אתה מתאים את עצמך למכשיר".

אני מרוצה מהאנדרואיד, מספיק לי לקחת לרגע את האייפון של חברה שלי בשביל לשלוח הודעה ואני נזכר כמה המערכת הזו גרועה (iOS).

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

אם כבר מדברים על החלפות, אני מתעלק ברשות ה OP:

אם אני מחליף את ה S1 המשומש שלי+ 2000 ש"ח, ב S3 חדש.. זה תהיה עסקה טובה או לא?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

מצאתי עוד דבר מעצבן קטן באייפון - איך עושים שהוא יהיה שקט לגמרי (גם לא רוטט) בלי 19 תפריטים והקשות ?

אל תגידו sbsettings וכו', במצב ברירת מחדל לא פרוץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

איך עוזבים אייפון שהייתי איתו כמעט 3 שנים מהאייפון

3gs עד היום שזה האייפון 5.

חשוב לי לדעת שכל מה שיש באפסטור יהיה גם בגוגל פליי

משחקים, אפליקציות,תוכנות ועוד.

נ.ב מזל שגם כאן אסף התותח עזר לי בעדכון גרסה לטאבלט של גלאקסי.

לא הבנתי משהו.

א) כבר יש לך מכשיר אנדרואיד, למה שלא תסתכל שם?

ב) באיזה אפליקציות אתה משתמש? היום כמעט כל דבר שיוצא לאייפון, יוצא לאנדרואיד, ולהיפך (אני מדבר על אפליקציות נפוצות).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עסקה הוגנת.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

עפ"י הכי זול בזאפ:

s3 עולה 2500 ש"ח

s1 עולה 1000 ש"ח ,משומש בכמה תמכור 500 מקס'?

במלים אחרות יוצא לך אותו דבר,

עדיף למכור בטרייד שהציעו לך מאשר להתחיל למכור לבד.

404

פורסם

שוב, אני אחזור על שכבר כתבתי.

אם אתה יכול. רכוש נקסוס 4, אם אתה נהנה, אחלה, תמכור את האייפון 5 ותהיה עם עוד 1500-2000 בכיס.

דברים שלדעתי יעצבנו אותך בנקסוס.

יותר מדי אופציות. ממש ככה. לעומת הiOS, האנדרויד כמעט לא מוגבל כבר מהקופסה. אני עם נקסוס גלקסי, ללא פריצות, 4 דפי בית, וכולם עם ווידג'טים. מאימייל ולוח שנה ללא צורך בפתיחת אפליקציה דרך שעון, מד בטריה מתקדם, פתקיות תזכורת, נגן לרדיו אינטרנט ונגן מדיה, שורת כפתורי תפעול והווידג'ט החביב עלי - "מצב רכב" לאפלקציות ספצפיות שאני משתמש בזמן הנהיגה.

הiOS לעומת האנדרויד מגביל מאוד את ההתנהלות מול המכשיר. דבר שאותי הרגיז (וגם חבר עם 4S שמת להעיף אותו לטובת אנדרויד). נכון דהכל אינטואיטיבי מאוד, אבל שום דבר לא באמת זמין מיידית. בשביל כל דבר צריך להכנס לאפליקצייה. למרות ואולי בגלל הפשטות, זה מה שאנשים אוהבים בו.

דבר נוסף שנזקף לרעת הנקסוס הוא גודל המסך. הגודל כבר טיפה גדול מדי. אפילו בגלקסי נקסוס זה כבר מתחיל להעיק. אני לא מדבר על גודל פיזי, אלא על נוחות תפעול. האייפון תמיד היה בדיוק בגודל הנכון ואפשר לעשות הכל ביד אחת, זו אחת המעלות שלו לטעמי. טוב היו עושות אחת החברות אם היו מצליחות לאכלס את אותן חומרות מתקדמות שיש היום למסך בגודל האייפון חמש. והכפותרי תוכנה של גוגל לצערי לא ההמצאה הטובה ביותר שלהם. שלושה כפתורי חומרה קטנים ונעימים בתחתית המסך היום עושים לי את זה פי כמה.

יתכן והמסך באנדרויד אינו איכותי כמו הרטינה, אבל אני לא רואה באמת הבדל אקוטי בנושא. הנושא הופך משמעותי בטאבלטים לטעמי.

עוד נושא עניין הסוללה. שמעתי לא פעם על אורך חיי בטרייה לא מספק באייפון מאנשים. לא יודע מה קורה ב5, אני יכול להגיד לך בפרוש שבשימוש סולידי אני מגיע עם הנקסוס גלקסי לעד יומיים ללא טעינה. בשימוש אגרסיבי של GPS, משחקים וניגון מדיה (בים עם מהרשת או בין עם מהמדיה הפנימית) לקצת פחות מ15 שעות.

אחרון חביב הוא ללא ספק שירותי אחריות ועלויות תיקונים. אין לי מושג כמה עולים תיקונים באייפון, אבל אני מתרשם שהעניין יקר משמעותית מהאנדרויד לסוגיו.

ושוב. מבלי לנסות את גרסא 4.1.1 או 4.2.1/2, אין לי ספק שההחלפה המדוברת תהיה טעות. לא היית מוכר משהו שאני רגיל אליו "על עיוור" לעומת ממשקשאני לא רגיל ולא מכיר לפחות שבוע-שבועיים.

נ.ב.

אם תחפור קצת ברשת, תגלה לא מעט אנשים שהחליפו את האייפון בנקסוס 4. הרבה פחות להפך. נתקלתי בכתבה לא מזמן של בלוגר גרמני מוכר שמוכר לאפל. כל הבית אפל, וזמן שהוא השווה את ה5 לנקסוס 4, התגלו בצידו לא מעט "סדקים" בדבקות שלו למוצרי אפל. אני לא יודע האם בסוף הוא נשאר עם הנרסוס או האייפון, אבל לאורך כל הכתבה הוא דיבר על העובדה שזו פעם ראשונה שהוא מתנסה במכשיר אנדרויד שלא גורם לרצות לקחת חזרה את האייפון שלו. האם זה בגלל איכות הנקסוס או התדרדרות מצד האייפון? לא זוכר בדיוק, אבל אם תרצה לראות כתבה של אדם מקצועי בנושא ויש לך כח לקרוא לא מעט אנגלית, אני אמצא את הכתבה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אם תחפור קצת ברשת, תגלה לא מעט אנשים שהחליפו את האייפון בנקסוס 4. הרבה פחות להפך. נתקלתי בכתבה לא מזמן של בלוגר גרמני מוכר שמוכר לאפל. כל הבית אפל, וזמן שהוא השווה את ה5 לנקסוס 4, התגלו בצידו לא מעט "סדקים" בדבקות שלו למוצרי אפל. אני לא יודע האם בסוף הוא נשאר עם הנרסוס או האייפון, אבל לאורך כל הכתבה הוא דיבר על העובדה שזו פעם ראשונה שהוא מתנסה במכשיר אנדרויד שלא גורם לרצות לקחת חזרה את האייפון שלו. האם זה בגלל איכות הנקסוס או התדרדרות מצד האייפון? לא זוכר בדיוק, אבל אם תרצה לראות כתבה של אדם מקצועי בנושא ויש לך כח לקרוא לא מעט אנגלית, אני אמצא את הכתבה.

http://gizmodo.com/5973073/an-iphone-lovers-confession-i-switched-to-the-nexus-4-completely?utm_campaign=socialflow_gizmodo_facebook&utm_source=gizmodo_facebook&utm_medium=socialflow

חסכתי לך לחפש :)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בראש וראשונה, כמו שאמרו, אל תעשה את ההחלפה בתנאים הנוכחיים, מגיע לך הרבה יותר.

דבר שני, עדיף לך למכור את האייפון וככה לא להגביל את עצמך לנקסוס 4. תעשה סקר שוק קצר ותקנה את המכשיר שהכי נראה לך.

אני ממליץ למשל על האופטימוס G הרבה יותר מהנקסוס 4.

לנקסוס זמן סוללה לא מרשים בלשון המעטה, ואין הרחבת זיכרון, זה ביחס לאופטימוס שהוא האח התאום של הנקסוס אבל ללא החסרונות הנ"ל.

לא חסרות עוד אופציות מוצלחות בשוק, הכל לשיקולך.

Urban racer- המסך של האייפון כבר מזמן לא האיכותי בשוק,ובהחלט שזה של הנקסוס 4 לא נופל ממנו במאומה.

עניין גודל המסך הוא לא עניין של יכולת, אלא של ביקוש. היום שאנשים צורכים הרבה תוכן במכשירים הניידים, המסכים המזעריים של האייפונים פשוט לא מספיק גדולים.

פורסם

עוד נושא עניין הסוללה. שמעתי לא פעם על אורך חיי בטרייה לא מספק באייפון מאנשים. לא יודע מה קורה ב5, אני יכול להגיד לך בפרוש שבשימוש סולידי אני מגיע עם הנקסוס גלקסי לעד יומיים ללא טעינה. בשימוש אגרסיבי של GPS, משחקים וניגון מדיה (בים עם מהרשת או בין עם מהמדיה הפנימית) לקצת פחות מ15 שעות.

איך לעזאזל אתה מצליח להגיע לזה?

אמנם הכל פתוח אצלי (WIFI, BT, וגם הGPS מאופשר (אין תוכנת ניווט פעילה), DATA) אבל אני לא משתמש ממש כבד.

יום בו אני מגיע הביתה לאחר 10 שעות ללא סוללה מרוקנת הוא יום חג אצלי. בד"כ אני צריך לתת לטלפון מנת ונטולין כבר אחר הצהריים.

למעט עניין הסוללה (יש אחת ספייר בכיס, על כל צרה) לא הייתי מחליף לאייפון גם אם היו מצמידים לי אקדח לרקה.

יכול חברנו הרומני להרצות לי עד שבוע הבא על היתרונות האינסופיים של אפל (למען הסר ספק, יש בבית שני אייפונים ואייפד בצד השני, מי שמטפל בהם ביום יום זה אני, כך שאני "טיפה" מכיר את המוצר) - לא סובל את שיטת העבודה שלהם וכמשתמש - הרבה יותר קל ונעים עם האנדרואיד, בעיקר עם הJB.

• תוכן חדש...