Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

ברשותי אייפון 5 פרוץ ונפלה לי הזדמנות לבצע

החלפה עם הוספה של 500 שח מהצד השני על

נקסוס 4 של גוגל.

איך עוזבים אייפון שהייתי איתו כמעט 3 שנים מהאייפון

3gs עד היום שזה האייפון 5.

חשוב לי לדעת שכל מה שיש באפסטור יהיה גם בגוגל פליי

משחקים, אפליקציות,תוכנות ועוד.

שוב מדובר על אייפון 5 לבן 64 גיגה גירסה 6.1.2

לנקסוס 4 של גוגל גירסה 4.2.2 שמקבל עדכונים מהאוויר!

תודה לכולם!

נ.ב מזל שגם כאן אסף התותח עזר לי בעדכון גרסה לטאבלט של גלאקסי.

imprza new age

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז לא, לא כל מה שבאפסטור יהיה בחנות של גוגל, ומה שיש גם לא עובד הכי טוב.

וגם אייפון מקבל עדכונים מהאוויר (עכשיו עדכן ל6.1.2)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא יודע איך זה משתלם לך אבל לבריאות.

אני הייתי מוכר את המכשיר בשוק הפרטי וקונה נקסוס 4 מחנות לדעתי תשאר עם יותר מ500 ש"ח בכיס.

הדבר הכי טוב באייפון ובמיוחד ב5 זה המסך ולאו דווקא הגודל אלא התצוגה.

השוואתי את הS2 שלי לאייפון 5 של חבר וכל מה שראיתי זה שהמסך יותר טוב זה הכל.

אני אישית העדפתי מסך יותר גדול שלא נופל מה5 מאשר אייפון.

404

פורסם

הנקסוס 4 זה מכשיר שבמקום הכי יקר בארץ עולה 3000 ש"ח.

האייפון 5 64 במקום הכי זול עולה מעל 5000

אתה רציני?

בכ"א - באפליקציות הוא לא בכיוון. אולי בכמות אבל לא ממש בשום דבר אחר.

כל פעם שאני משתמש חצי יום בגלקסי נקסוס (4.2.2) אני מת מבאסה מהאפליקציות עליו.

(וכך גם בני המשפחה שלי שחזרו לiOS כמעט כולם אחרי התנסות עם אנדרואידים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא מסכים.

לאחרונה נפל לידי אייפוד 4 32GB ואייפון 4 (לא S). אני לא מבים איך חיים עם המגבלות האלו.

איפה הווידג'טים?. איפה החופש?

לא מחליף את הנקסוס גלקסי שלי בכלום חוץ מבנקסוס 4.

ומשהו סובייקטיבי.

לא תנסה לא תדע. אבל לא הייתי מחליף אייפון 5 בשביל עוד 500 ש"ח. גם אם זה נקסוס 4.

אתה רציני?

תקנה נקסוס 4, תאהב? תמכור את האייפון 5. הוא יעוף ברגע.

תלוי במה תגדיר מתקדם.

חומרה- הנקסוס 4 לוקח בנוקאווט.

תאימות - האפל מנצח - אין שאלה. הוא עובד מדהים אם כל דבר אחר של אפל ו/או שאמור להסתכרן איתו.

מסך? אני מעריך שלמרות המסך האיכותי של הנקסו, קשה לתת פייט אמיתי לרטינה. אני אישית הייתי שמח למסכים בגודל של אפל באנדרוידים. הנקסוס 4 כבר בגבול של גדול מידי. אני מתקשה לתפעל את הנקסוס גלסקסי ביד אחת בצורה יעילה. האייפון ארגונומי בצורה מדהימה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כמה שכבר אמרו לך הקודמים, אל(!) תחליף בצורה הזאת.

נקסוס 4 אפשר לקנות בשוק היד שניה ב-2200 שקל(נגמרו הימים שהיו מוכרים אותו ב-2800-2700) ואייפון 5 64 בקלילות ב-4000 וצפונה.

ומבחינת מכשירים נטו, הכול תלוי בשימושים שלך. כול יום יוצא לי לשחק באייפון 5 כמה דקות פה ושם, ובתור בעלים של גלקסי נקסוס, אני לא יכול להגיד שנפלתי מהכסא( לא בתחום השימוש הבסיסי, ולא מבחינת איכות חומרים, מסך וכו'). ככה גם יצא לי לשחק עם הנקסוס 4, ובכנות? אם היו מחליפים באמצע הלילה בחושך את 2 המכשירים, אני בספק שהייתי מבדיל בניהם.

לדעתי השוק הגיע לרוויה מסויימת, כמו בשוק המחשבים- לא באמת צריך 500 ליבות ו-200 ג'יגה ראם בשביל להריץ ישומי וינדואס בסיסים. לא משנה באיזה מערכת הפעלה אתה.

אבל אם סתם נמאס לך מהאייפון 5 ואתה רוצה כסף, בהחלט לא תתאכזב מאנדרואיד, וגם לא ממכשירים זולים יחסית(גלקסי נקסוס למשל)

פורסם

לפני שנכנסים בכלל לנושא הכספי, כתבת שיש לך גם טאבלט אנדרואיד.

עכשיו שאל את עצמך אם בטאבלט יש לך את כל מה שאתה צריך ואיך אתה מסתדר איתו. הנקסוס יהיה מאוד דומה לו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עשיתי את המעבר ההפוך (עברתי מאנדוראיד לאייפון 5) לפני כמה שבועות כי נקסוס 4 לא היה זמין ואין יום שאני לא מתגעגע לאנדרואיד.

המקלדת באייפון פשוט זוועה ביחס ל swift key באנדרואיד. זה לא עניין של הרגל, היא פשוט בליגה אחרת.

החייגן באייפון מעצבן ואין בו T9 לחיוג מהיר יותר.

אין אפילו אפליקציה שימושית אחת שהתקנתי באייפון והייתה חסרה באנדרואיד. מצד שני, על חלק מהאפליקציות שהורדתי בחינם באנדוראיד (בצורה חוקית) הייתי צריך לשלם כסף באייפון.

הנגן מוזיקה באייפון נחות משמעוית מול PowerAmp באנדוראיד.

האינטגרציה לג'ימייל פחות טובה באייפון (האפליקציה של גוגל איטית. באפליקציה של אפל המיילים מגיעים באיחור).

כפתורי ה menu, back שיש באנדוראיד חסרים. כל פעם צריך לחפש איפה החביאו את הכפתור שפותח את הגדרות או איך חוזרים למסך הקודם.

אם גוגל לא יעשו שוב פדיחה (מלאי לא זמין, משלוחים שמאחרים) בהשקה של נקסוס 5 בעוד מספר חודשים, אני חוזר לאנדרואיד.

פורסם

אני מבטיח לך שתצטער.

הבעיה עם אייפון שהם לא שינו כלום מאז 3gs וזה מתחיל לשעמם.

גיבוי,סינכרון וכל הדברים שאתה לא מתאמץ לעשות עם אייפון זה אפליקציות שאתה צריך להוריד לאנדרוייד ואין לך מושג מי זה הסיני ששומר את הנתונים שלך.

חנות האפליקציות מלאה בדברים לא חוקיים ווירוסים.

תחכה איזה שנה עם האייפון ותעבור לאנדואיד הכי מתקדם בשוק באותו זמן

אייל

פורסם

הבחור שמוכר לך את הנקסוס 4 מנסה לעשות עליך סיבוב, אייפון 5 64GB יקר בלפחות אלפיים ש"ח מנקסוס 4.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

ועוד משהו , עדיף שתחכה קצת , יש כבר HTC ONE בשוק , ועוד מעט יוכרז ה S4.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...