Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר

ROEI-A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הם ל-א משקרים, אז הוא חלש.

אם הוא שווה את המחיר ? לא היתי בונה על זה, יש לך אחלה אלטרנטיבות אחרות. אולי בתקציב טיפה יותר גדול

אך אני משער שזה יותר ישתלם לך

דרך אגב לא ציינת איזה רמקולים הינך מעוניין להגביר ואיזה סאב.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

איזה אלטרנטיבות יש בסכומים האלה הסאב יהיה 305 או אולי RFZ3412 אני עדיין מתלבט איזה מהם כדאי לקנות. הרמקולים הם פיוניר 200 וואט 60 אר אם אס

פורסם

תשכח מה305, אתה ממש לא תהנה ממנו עם הגברה מסוג 150 וואט(בתנאי שהם לא משקרים)

אולי הרוקפורד יהיה עוד סביר, למרות שאני שמעתי אותו עם 200 וואט ועדיין לא אהבתי אותו....

בכל אופן, יש לך את BLAUPUNKT GTA

יש לך את MAGNAT XCITE

MAGNAT SCORPION

magnat classic4000

אלו בתקציב.

יש לך גם את ה ROCKFORD 301X,

Boss RT745

ובשביל תמורה קצת יותר טובה, עם תקציב מוגדל:

magnat classic5000

rockford 501x

jbl gto4000

boss r835

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מצאתי בעבר את ההצהרות שלו, אך באמת שאני לא זוכר

אם היתי צריך לנחש, ולפי השוואות שערכתי בעבר

הוא נותן 200 וואט בגישור, ואולי 70 וואט ליציאה

כמובן שזה מזיכרון מעורפל וניסיון עבר עם השוואות שערכתי.

והדגם הזה מאוד ישן, (יחסית) אז לא יודע אם הוא בכלל רלוונטי עבורך.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

יש לחבר שלי אחד כזה שצריך תיקון אז חשבתי לנסות אותו. הרוקפורד 301 נותן בגישור 150 וואט אר אם אס כמו לייטנינג אודיו וגם הג'יי בי אל נדמה לי אותו הספק אז אתה אומר ש150 זה לא מספיק?

פורסם

אכן אני אומר 150 לא מספיק בשביל ה305,

ואף אחד לא אמר שהרוקפורד והלייטנינג זהים בהספקים שלהם.

(מה שכתוב על הנייר, באמת שלא שווה אפילו את מחיר של הנייר שעליו זה נכתב)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הרוקפורד מוציא 150 אר אם אס בגישור ואמרת שזה לא מספיק ל305

והגיי בי אל 50X4 אז בגישור הוא גם בערך יהיה 150 אר אם אס?

ואתה סותר את עצמך בזה שאמרת ש150 אר רם אס זה לא מספיק

פורסם

אני חוזר על עצמי.

150 וואט אר אמ אס לא יספקו את ה305 של פיוניר.

וההצהרות שכתובות על הנייר, לא שוות אפילו את הנייר שנכתבו עליו - משמע, מה שכותבים לך לא אומר כמעט כלום. אתה צריך להתיחס לניסיון אמת עם המוצרים, או ללכת ולשמוע את הרכיבים על ההגברה בעצמך

לפי מה שהבנתי זה לא צריך להיות קשה, אני מכיר שני 301X בפורום עצמו, ואני משוכנע שתוכל להסתדר.

בכל אופן, בוחרים מגברים לפי המלצות, לא לפי הצהרות.

אם אנשים היו קונים מגברים לפי הצהרות, היה לנו במכוניות רק קאליפורניה בום ולאנזר, משום שההצהרות שלהם בשמיים.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הספקו של הלייטינג-אודיו bolt דגם 300.4 הוא 4.50 וואט rms בסטריאו 4 אום,ו150.1 במונו 4 אום.למגבר ספציפי זה אין בעיה לדחוף כראוי סאב של רוקפורד דגם rfz 3412 או פיוניר מקביל.נתוני הספק אלה מדויקים לחלוטין.

פורסם

וואלה אודי, באמת ? אז לייטנינג אודיו היא החברה העממית הראשונה בעולם שאינה מזייפת ?

פשוט מדהים, עכשיו בוא תפנה אותנו לבדיקת המעבדה שמוכיחה את הטענה שלך.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
וואלה אודי, באמת ? אז לייטנינג אודיו היא החברה העממית הראשונה בעולם שאינה מזייפת ?

פשוט מדהים, עכשיו בוא תפנה אותנו לבדיקת המעבדה שמוכיחה את הטענה שלך.

מיקמיק. החברה עושות את הבדיקות האילו. הם לא נותנים מספרים באוויר. וכנל הפייל.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

תמיר אתה צוחק נכון ?

אתה באמת מאמין במה שאתה אומר ?

אז מצטער לאכזב אחי, אתה אופטימי.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...