Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מגיבים הנה:

ראשית המחירים שאנחנו מקבלים גבוהים יותר מארצות הברית,אין להשוות את הכמוית שנמכרות שם לארץ לכן ההפרש גדול

ב.יש הוצאות מסוימות לגבי הזמנה אישית שהם, הובלה אווירית או ימית יש 30 אחוז מיסים,תוסיף מע״מ ותשלום למכון התקנים ותראה לאן תגיע

תקח איזשהו דגם שלoz מטיירק תוסיף עליו את כל ההוצאות עד שיגיע אליך לארץ ונראה לאזה סכום תגיע.

תקחו זמן למחשבה... וכי אני לא רוצה שיהיא לי עוד לקוח מרוצה נו באמת?! אבל זה המצב איתם מה לעשות

סופש מהנה לכולם ולכל החברים באילת

"יש 30 אחוז מיסים,תוסיף מע״מ ותשלום למכון התקנים" ויש לך פטור מהעלויות האלה על המלאי שהגיע כבר לארץ ונמצא אצלך במחסן?

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה נפלתם עליו עם המחסן?

שופרסל, כשהיא צריכה לחסל מלאי של ביסלי ששוכב הרבה זמן על המדפים, לא עושה מבצע 6 ב-20 ש"ח?

יבואני רכב, כשהם צריכים לחסל מלאי של דגם ישן לפני שמגיע דור חדש, לא עושים מבצע ומורידים מחירים?

תקפצו לירקן השכונתי ביום שישי בצהריים, רגע לפני שהוא סוגר את החנות לשבת, ותראו איך גם אצלו יורדים המחירים כי חבל על הסחורה שתתקלקל בשבת.

אפילו בקסטרו דופקים עכשיו מבצעים מהסרטים כדי למכור את כל קולקציית החורף שלהם.

ברור שאם אתה משווק סחורה, וזה לא משנה אם אתה משווק ג'אנטים ב-2,000 ש"ח או מלפפונים ב-3.99 ש"ח, אז סחורה שתקועה לך במחסן זה כסף מופסד. זה כסף שכבר הוצאת מהכיס שלך אבל עוד לא ראית בחזרה מהלקוחות. ברור שככל שהסחורה יושבת יותר זמן במחסן, אתה מפסיד יותר כסף כי האשראי שלקחת כדי לקנות את הסחורה עולה כסף. אז כן, הרבה מאוד עסקים עושים הנחות כשהם רוצים להיפטר ממלאי שתקוע במחסן כי זאת הדרך הכי קלה להיפטר ממלאי תקוע. אני לא רואה שום בעיה עם זה, במיוחד לאור העובדה שפורטל הוא לא שום סוג של מונופול בנושא ג'אנטים בישראל. חושב שאתה יכול לקנות בזול יותר? אהלן וסהלן, כנס לאתר אמריקאי, תזמין מה שאתה רוצה, תסגור לעצמך איזה כתובת אצל חברת שילוח ישראלית ותחזור אלינו עם מסקנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

HOLD,

סליחה על הביקורת, אתה קצת מגזים ידידי, אתה יותר מדי נכנס לחישובים של עסק פרטי.

בסופו של יום זכותו כמוכר לדרוש איזה מחיר שבא לו משיקוליו הפרטיים\עסקיים.

זכותך כלקוח להסכים לשלם את המחיר או להדיר את רגלייך וללכת לספק אחר.

מוכרים זול יותר באיביי?

תזמין מאיביי, מה הבעיה?

גם אני מוכר מוצר מסויים, יש לי סטוק פיזי מאוד גדול, יש לי גם סטוק "ווירטואלי" (בסניפים אחרים של החברה בעולם) ענק, בשורה התחתונה אני עובד על פי כלל פשוט:

אני קודם כל מנסה למכור את מה שיש לי, אחרי שזה קורה אני מנסה למכור גם את מה שאין לי (ואולי יש במשרדים אחרים של החברה).

גם אני אעדיף להוריד מעט ממחיר מוצר שיושב לי הרבה זמן בסטוק כי סטוק עולה כסף (ביטוחים, שעות עבודה ועוד הוצאות שונות).

אם אין לך נסיון בדברים האלה ידידי אל תכנס לשיקולים שזרים אלייך.

ושוב כדי לחדד, אין לי שום דבר ועניין עם פורטל, מעולם לא רכשתי מהם ומעולם לא דרכתי בחנות שלהם אבל קצת עושים להם עוול עם ביקורת לא עניינית ונכנסים להם לכיס ולא בהכרח בצדק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פניתי לג.מ. פורטל לגבי צמיגים והוא נתן מחיר גבוה מאוד למרות שהוא מצהיר "מהיבואן לצרכן" , שאלתי אותו למה יש לי הצעה ב 150 ש"ח פחות לצמיג הוא התחיל לשאול אותי מהיכן אני מביא כדי להלשין ליבואן שיש דילר סורר שמוכר לא במחיר המוכתב ע"י היבואן, כמו כן ביקש 50 שקל פלוס מעמ להרכבה של כל צמיג שתיקון תקר עולה היום 25 שקל!!

אם היה אפשר גם סוכר ההיתי מזמין מאיביי רק לא לתת לסוחרים בארץ להרוויח עלי מחיר מופקע

פורסם

אז כרגיל , כולם פועלים כשורה וסה"כ מנסים להתקיים בעזרת העסק שלהם.

לפעמים אני חושב שישראל היא המדינה הכי יקרה בעולם , כי בכל מקום בעולם , כנראה גם באפגניסטן , אני אמצא מחירים טובים יותר.

להגיד לי "אז תזמין מאפגניסטן" זאת לא תשובה , זאת הסיבה למצב. ( כי אז המדינה תעשוק אותי. מישהו איפשהוא יעשוק אותך פה תמיד. )

תשובה ישראלית טיפוסית של "לא מתאים לך ? לך חפש. אני כבר אמצע קונים במחיר שאני רוצה גם אם זה ישב אצלי במחסן שנים."

מישהו חושב שלא כך המצב ? כמה שנים עוד זה צריך להימשך ?

אני בטוח כשלפני כמה שנים התלוננו על מחירי הסלולר ועלויות השיחה תמיד היו גאונים שאמרו "אבל ככה זה. המיסים. ככה זה בעולם. ככה זה נקודה." ומה קרה ? פתאום אפשר עדיין להרוויח ולמכור ב 400 אחוז פחות ? צרפתי אחד מגיע מחו"ל ופתאום כולם מצליחים ליישר קו ? עכשיו זה אפשרי כי המיסים השתנו ? משהו השתנה ? כנראה שלא. כנראה ששנים שילמנו ביוקר מחריד על שירות ברמה של מדינת עולם שלישית עם מהירות האינטרנט הסלולרי וכל הגבלותיו היום , איכות שירות הלקוחות. וכדומה ... תשובות דיפלומטיות קיבלנו מאז ומעולם עד שמישהו מראה שאפשר אחרת.

למישהו יש כבל NGN בבית ? האם באמת היוטיוב עולה חלק ? :) .... שקר וכזב!

אולי נביא איזה צרפתי מחו"ל שילמד אותנו איך למכור כמו בני אדם ?

אולי איזה רמי לוי שיראה לנו איך פתאום איך אפשר למכור כמו בני אדם ועדיין להרוויח ?

כל שוק בארץ מתפוצץ אחרי שנים של עושק לקוחות ושקרים , ופתאום כשמישהו מגיע ומראה שאפשר אחרת ,כולם מיישרים קו ופתאום... איזה פלא! זה אפשרי.

בקיצור בולשיט ,זאת דעתי בלבד.

והמצב לא ישתנה כי אף אחד לא מתלונן , הכל תקין. אם לא היינו בוכים על יוקר המחייה ומחירי הנדל"ן עדיין היינו קונים פה דירת חור של חדר וחצי בתל אביב במחיר של טירה מהמאה ה 18 ברוויארה הצרפתית. תקין נכון ? זה המצב. זה המיסים. זה הבולשיט.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
ניתן לרכוש ג'אנטים של MOMO גם באוטוסטור.

http://www.autostore.co.il/%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D.html

ומה שמצחיק זה שכל המחירים 0 ש"ח.

איזה צירוף מיקרים!!! בשום מקום בעולם אין את זה. רק בארץ והחוקים המיוחדים שלה עם התשובות ההגיוניות הדיפלומטיות של למה זה ככה. בואו ספרו לי עוד על הסיבה ההגיונית מאחורי זה ... אני תכף מתחיל להאמין.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
פניתי לג.מ. פורטל לגבי צמיגים והוא נתן מחיר גבוה מאוד למרות שהוא מצהיר "מהיבואן לצרכן" , שאלתי אותו למה יש לי הצעה ב 150 ש"ח פחות לצמיג הוא התחיל לשאול אותי מהיכן אני מביא

מכיר כמה אנשים בארץ בתחום שעושים את זה

הפתרון הוא ייבוא מקביל .

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

דווקא המחירים באוטוסטור לא גבוהים לגאנטים של MOMO.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ובכן אין לי שום דרך לדעת מה מחירם של גא'נטים MOMO באוטוסטור כי כבר 3 ימים לא עונים לי למייל על מחיר לדגם X .

כנראה חוששים שמדובר בסוג של בדיקת מחירים ואאלץ להתקשר פיסית , להזכירכם אנחנו ב 2013.

ואם לא אהבתי את המחיר ? חבל.

לא רק שהמבחר מסריח. גם המסע המופלא למציאת הגא'נט המיוחל הוא מסריח.

אני לא מבין , האם חנויות גא'נטים ענקיות עם מבחר אמיתי של מותגים איכותיים ואתר של בני אדם עם מחירים זה משהו ששייך רק לארה"ב ואין בשום מדינה אחרת ? אולי אני המפגר פה, אני רק רוצה להבין.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
ובכן אין לי שום דרך לדעת מה מחירם של גא'נטים MOMO באוטוסטור כי כבר 3 ימים לא עונים לי למייל על מחיר לדגם X .

כנראה חוששים שמדובר בסוג של בדיקת מחירים ואאלץ להתקשר פיסית , להזכירכם אנחנו ב 2013.

ואם לא אהבתי את המחיר ? חבל.

לא רק שהמבחר מסריח. גם המסע המופלא למציאת הגא'נט המיוחל הוא מסריח.

אני לא מבין , האם חנויות גא'נטים ענקיות עם מבחר אמיתי של מותגים איכותיים ואתר של בני אדם עם מחירים זה משהו ששייך רק לארה"ב ואין בשום מדינה אחרת ? אולי אני המפגר פה, אני רק רוצה להבין.

באמת לא מובן.

פורסם

עם ישראל אוהב "סיני" וכמה שיותר זול יותר טוב ,לפעמים מצחיק לראות רכבים של 300 אלף נועלים ג'אנטים סיניים, במקום המקור של המפעל ,אבל זה הטעם ואין מה לעשות .

היבואנים לא רוצים להתקע עם ג'אנטים של 10 אלף שקל ,רק בכדי למכור אחד פעם בשנה .

אל תשכחו שג'אנט מכובד ,נניח של bbs לצורך העניין LM יתקרב ל 20+ אלף בארץ ונראה אותך משכנע את היבואן להביא אותו ולא את הרפליקה מסין "שנראת" אותו הדבר ,וכנראה אדם מהשורה ,לא יבדיל בינו לבין LM אמיתי ומקורי ולמה לבזבז עוד 15 אלף ?? רק על שם ?? חוץ מזה ישראל זאת לא מדינה עם תרבות מוטורית ,רוב הקונים רוצים "שיבור" ולא שיפור והם אלה שממלאים את הביקוש לתוצרת סין .

אני מאמין גם שרוב המגיבים בפוסט הזה לא היו קונים BBS LM מקורי כשאפשר לקנות את הסיני ב 1/10 המחיר ,אז למה ליבואן להחזיק סטוק של סחורה יקרה ? רק כדי להגיד ללקוח ,כן יש לי .

ונניח שמדי פעם מגיע הזוי שרוצה ג'אנט שלא נמצא במלאי ולא מוכן להתפשר ,יבואנים רואים בזה הזדמנות -> זה משלוח מיוחד ,ומשלוח מיוחד לא זול ואם כבר הלקוח משלם אקסטרא אז אפשר להשחיל אותו עוד באקסטרא ,הכל עניין של כסף .

במדינות מפותחות ,תרבות השיפורים הרבה יותר מפותחת ,בגלל זה יש יותר "הזויים" שרוצים את המקור ולא מסתפקים בחיקוי ,כי קודם כל הם יהיו מושא ללעג ושנית כל הם גם בעלי טעם הרבה יותר משובח ברכבים ובשיפורים מכל ישראלי טיפוסי .

פורסם

אולי לא היו קונים BBS במחיר שמתקרב לחמישית ממחיר הרכב, אבל כן קונים רפליקה טובה ואיכותית של לנזו לגאנט של BBS במחיר הגיוני.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כיום המצב הוא שפורטל ומ.י.ח שולטים בשוק הג'אנטים.

לפי מה שהבנתי שכדי לייבא גאנט זה כאב ראש לא קטן של מכון התקנים , משרד התחבורה וכל מיני זיוני מוח.

אם הייתה פחות בירוקרטיה היינו זוכים לתחרות גדולה יותר ולמחירים טובים יותר.

פורסם
ומה שמצחיק זה שכל המחירים 0 ש"ח.

איזה צירוף מיקרים!!! בשום מקום בעולם אין את זה. רק בארץ והחוקים המיוחדים שלה עם התשובות ההגיוניות הדיפלומטיות של למה זה ככה. בואו ספרו לי עוד על הסיבה ההגיונית מאחורי זה ... אני תכף מתחיל להאמין.

מצטרף לדבר הזה... אני לא מבין למה אין בשום מקום מחירים!? למה רק בארץ זה ככה, עוד לא פגשתי אתר בחו''ל שאין בו מחיר!

בארצות הברית לדוגמה , יש חוק שאומר שאם המחיר הרשום הוא 5₪ ואתה הזמנתה את המוצר הזה ב 5₪ אז זה מה שאתה תשלם עליו גם אם היתה טעות כתיב והמוצר עולה 5000₪ זה לא מענין אף אחד.

אבל פה הם מרשים לעצמם לשים מחיר אפס ולך תרדוף אחריהם. וזה די ברור לי (לי לפחות) שהמחיר משתנה מלקוח ללקוח ותלויי במצב הרוח של בית העסק באותו הבוקר.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...