Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מעניין אותי בגלל סיפורים שאני שומע מחבר שהוא מורה על נהגים שלא מהססים לעשות עבירות תנועה שאפילו מסכנות את חייו ואת החיים של התלמיד. מה היחס שלכם לרכב ללימוד נהיגה שנוסע לפניכם בשעת לימוד?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

מתחשב יתר על המידה. אני בכללי משתדל להיות סבלני, גם כלפי אלו שמחפשים חנייה, או נוסעים לאט כי הם חשבו שיש מישהו שהם מכירים. אני ממתין כמה שניות, ורק אז מהבהב. כשזה נוגע לתלמידים, אני יודע שנסיעה איטית נובעת מחוסר בטחון וזה בסדר, ולכן לעולם לא אצפור, או אלחיץ אותו. גם אני פעם הייתי תלמיד. מי שמציק לתלמידי נהיגה, אני נוטה להציק לו. וכן, לפעמים אני בנאדם זבל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סבלני בד״כ, אבל לפעמים אתה נתקל במורים שאי אפשר לתאר אותן במילה אחרת מאשר ״מפגרים״, שנותנים לתלמיד שלהם לנסוע על 30, בנתיב השמאלי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מגלה סבלנות: לא עוקף, לא צופר, לא נצמד ולא עוקף קרוב מדי או בטורים גבוהים כדי לא להבהיל אותו.

יש לי בעייה אחת עם ל', וזה כשאין תלמידים באוטו, לפעמים מוריי נהיגה נוסעים בצורה פרועה מדי, בעיקר "חותכים"...

פורסם

בולע רוק, סופר עד 10 (יש מקרים שגם 100) בלב ומזד**ן בסבלנות.

אנחנו הנהגים עם הנסיון, צריכים לשמש דוגמא לנהגים החדשים, לשדר שאין לחץ ואף אחד לא רודף אחריך, אף אחד לא במירוץ.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
סבלני בד״כ, אבל לפעמים אתה נתקל במורים שאי אפשר לתאר אותן במילה אחרת מאשר ״מפגרים״, שנותנים לתלמיד שלהם לנסוע על 30, בנתיב השמאלי.

חשבת על זה שתלמיד לפעמים מתקשה לחזור לימין כי כל מיני חסרי סבלנות כבר עוקפים אותו מימין?? ואז הוא נתקע בימין ואין שום קשר למורים ״מפגרים״.

יוסי

פורסם

חשבת על זה שאני מודע לאופציה הזו? נקודת המוצא שלי היא לתת לתלמיד ללמוד. במקרה האמור הנתיב הימני ריק, כמובן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני עוקף אותו אלא אם אין אפשרות, אז נוסע מאחוריו במרחק גדול עד הרגע שיש הזדמנות ואז עוקף. כמובן כל זה ללא צפירות והבהובים למיניהם.

פורסם

תלוי באיזה עיתוי. שאתה ממהר זה קצת מעצבן, אחרת פשוט מחליקים. אני גם זוכר שבתור תלמיד נהיגה השתדלתי לסוע במהירות רגילה כמו כולם ולא לזחול על 20 קמ"ש כמו צב.

פורסם

עוקף תוך כדי צפירה, לא הגיוני שהמורה יאפשר לתלמיד ליסוע 25 קמש

קודם שיקח אותו לתרגל בחניון.

למי שמכיר את אזור תלפיות בירושלים יבין על מה אני מדבר פשוט בלתי ניסבל מה שהולך שם עם הלמדים למינהם:idea:

פורסם

ועוד דבר, כל מי שמציק לתלמידי נהיגה, אני מאחל שלילדים שלו יציקו ככה כשהם ילמדו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ההתנהגות שלי תלויה רק בהתנהגות של המורה .

אני מתחשב מאוד , אבל שאני נתקל בהם ב-60 קמ"ש בכביש בינעירוני זה מרגיז אותי מאוד .

לגבי כביש עירוני יותר סבלני כי לרוב נפטרים מהם מהר יותר , אבל גם שם מאבד סבלנות אם המורה החליט שזה הזמן להתנחל בצומת בהגזמה מוחלטת .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...