Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בר, אסור לי לחלום על עולם טוב יותר?

רוצים הנחה? תנו ליבואן נוסף לייבא את המותגים של מזדה, תפתחו את השוק לתחרות ואז נראה שהמחירים מתייצבים בנקודה הגיונית יותר.

אבל ליבואני הרכב יש לוביסטים מעולים שמטרפדים כל הצעה כזאת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אני ניגשתי לסוכנות ואין הנחה על שקל!

אין פה שאלה של מיקוח ,מה שמעצבן שהיבואנים המתחרים של מאזדה תמיד עושים מבצעי חבר

ומורידים את המחיר בין 10 - 20 אלף שקל,בזמן שמאזדה משאירים את המחיר אותו הדבר

אז למה בעצם לקנות מאזדה 6 לדוגמא אם יש על סופרב\508\C5\אופטימה\I40 וכו.. 20 אלף ש"ח הנחה?

הבעיה שייבואנים מעלים מחירים בשלל תירוצים שונים ומשונים.

יוצא דגם חדש, אפילו עם ציון ירוק יותר - משאירים את המחיר.

שנה חדשה מתחילה - מעלים מחירים.

עדכון מס ירוק/מע"מ - מעלים מחירים.

ההבדל בין דלק מוטורס לשאר הייבואנים, זה שאצל השאר אפשר להתמקח על המחירים שהם העלו ואצל דלק מוטורס אתה יכול לחלום על התמקחות.

לדלק מוטורס יש טקטיקה אחרת של הנחות: למכור לחברת ליסינג ואז שהחברת ליסינג תמכור בהנחה "כ-0 קילומטר יש ראשונה".

ואגב, אל תצפה להוזלות ב-cx5, בחודש ינואר הוא היה הג'יפ הכי נמכר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני לא מבין למה אתם בוכים שחתכו מחירים באיביזה ? ברור שזה מבאס לקנות רכב ב 85 ופתאום הוא ירד ל 70 , אבל לטווח הארוך זה עושה רק טוב לשוק. זה לא שפתאום הסוכנות תמכור את הדגם החדש ב 85 עוד פעם, הם ימכרו אותו ב 72 ...

אוטו-מאניה :-)

פורסם
הבעיה שייבואנים מעלים מחירים בשלל תירוצים שונים ומשונים.

יוצא דגם חדש, אפילו עם ציון ירוק יותר - משאירים את המחיר.

שנה חדשה מתחילה - מעלים מחירים.

עדכון מס ירוק/מע"מ - מעלים מחירים.

ההבדל בין דלק מוטורס לשאר הייבואנים, זה שאצל השאר אפשר להתמקח על המחירים שהם העלו ואצל דלק מוטורס אתה יכול לחלום על התמקחות.

לדלק מוטורס יש טקטיקה אחרת של הנחות: למכור לחברת ליסינג ואז שהחברת ליסינג תמכור בהנחה "כ-0 קילומטר יש ראשונה".

ואגב, אל תצפה להוזלות ב-cx5, בחודש ינואר הוא היה הג'יפ הכי נמכר.

אני לא חושב שיש העלת מחירים סתם כך, אני מדבר על הנחות לדוגמא של "חבר" או סתם מבצעים

אני רואה את זה כ"הצרכן הפרייר" שיקנה מאזדה בעניים עצומות במחיר גבוה מאוד .

דיברתי על הנחה של עשרים אלף שקלים לדוגמא על דגמי פרימיום ,אם אנשים קונים רכב שנמכר ב200 אלף ללא הנחה

אז למה שמאזדה תעשה הנחה?

למה לא לקנות לדוגמא סקדוה סופרב דגם פרימיום ב180 אלף אחרי הנחה? (אני לא מדבר על התמקחויות)

ככה גם שתמכור את הרכב כיד שניה אתה מפסיד פחות.

אני מקווה שירדת לסוף דעתי

פורסם
חברים,

היום הלכתי לקנות מאזדה cx5 מהסוכנות שלהם באשדוד.

באתי מוכן עם כל הכסף במזומן ועדיין לא היו מוכנים לוותר על שקל במחיר?!!

מה זה זה?

פעם ראשונה בחיים אני נכנס לקנות רכב חדש וככה מתנהגים? אפילו לא הציעו מערכת ניווט בחינם..

האם ככה זה אצל דלק מוטורס?

באופן כללי, כשאתה קונה מסוכניות פרטית, כל הנחה שהסוכן יתן לך, מגיעה על חשבון העמלה שלו. הוא יכול להחליט אם להרוויח את האלפיים שקל שהוא מקבל מדלק מוטורס לצורך העניין ויכול להחליט שהוא יתן לך אביזרים ב1000 שקל כדי שתהיה מכירה ואז הוא ירוויח רק 1000 בעצמו.

באופן ספציפי, מעבר לכך דלק מוטורס היא חברה שמתמחה ומתרכזת בציי רכב ומכירה בכמויות. לקוחות פרטיים פחות מעניינים אותה מבחינה כלכלית ולא "מתאבדים" שם על הלקוח הבודד. תבוא בתור מנהל רכש של צי רכב שרוצה 100 או 500 מכוניות ותראה איך המחירים צונחים וזה ברור.

פורסם

הבעיה של ישראלים שהם רואים מבצעים וישר חושבים על סחירות עתידית.

יותר נכון זה בעיה בכל קניית רכב חדש.

גם אם קנית רכב בהנחה, ותפסיד עליו במכירה בגלל ההנחה, עדין הסכום שהפסדת במכירה יהיה יותר נמוך מהסכום שקיבלת עליו הנחה.

סתם לדוגמא: רכשת רכב ב-20,000 שקלים הנחה ואחרי כמה שנים תמכור אותו נניח ב-10,000 פחות מהמחירון...עדין יצאתי ברווח של 10,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ההסבר לא יכול להיות פשוט יותר: למזדה יש מספיק לקוחות גם אם לא תקנה מהם ותעבור למתחרים.

עניין של ביקוש והיצע, הביקוש גבוה, אפשר להתרפס פחות

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
רשום 1600 ספיריט ו2000 אקטיב - אני מניח שמדובר על טעות. כיצד המחיר זהה לשני הדגמים?

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-28867-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3-%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%93%D7%A8%D7%92%D7%AA.aspx

ולא נראה לי שיהיו הנחות או קופונים כרגע על ה-CX5 וה-6 החדשה, הן רק בתחילת דרכן ויש ביקוש חזק. תנסו עוד כמה שנים.

פורסם

לא צריך לחכות שנים . מחודש יוני הקרוב אפשר יהיה לקנות רכב ישירות מחברת ליסינג והקונה יהיה יד ראשונה , ללא "ליסינג לשעבר " או "השכרה" . יהיה רשום ברשיון רכב בעלים לשעבר "0" . אז לדעתי עדיף לחכות , אם ממש מוכרחים MAZDA לדוגמה . כנראה שזו הדרך היחידה לגרד במשהוא ממחיר הרכב .

פורסם

פשוט ישראליות ולבנטיניות אופיינית מהדרגה הראשונה.

שני סיפורים: הלכתי למכולת קניתי 2 קוטג', באתי עם מזומן.... לא היה מוכן להוריד שקל! (בכוונה הגזמתי, כן?)

הלכתי לסלקום/אורנג'/ ווטאבר לקנות אייפון. עולה 3800. באתי עם 3700 מזומן קאש מאני! הנציג הטמבל לא היה מוכן להוריד שקל, ובשביל 100 ש"ח הפסיד מכירה.

מבין מה אני אומר?

עד שבא יבואן אחד (לא שהוא צדיק), ומחליט שהוא לא עושה מסחרה (אגב זה גם מה שדלק עשו בב.מ.וו ומיני) ומוכר לכל לקוח במחיר שונה, אז באים בטענות. זה בלי קשר לזה שכנראה הרכב מבוקש ואם לא תקנה, עשרה אחרים יקנו במקומך ,כן?

התרגלנו לשוק, לשכונה, ל"לצאת למלחמה" שאנו הולכים לקנות רכב כדי לא להפסיד ולהוציא כל מה שניתן, ורק תראה כמה שרשורים שי פה על "אני הולך לקנות מחר אלטו/סויפט/איביזה /לא יודע מה... מה אפשר להוציא מהם? הם נותנים ככה וככה?"

פותח השרשור (מחילה, אין לי כוונה לפגוע) ממש מופתע כיצד זה יתכן בכלל שהמחיר המפורסם הוא המחיר...

ישראלים זה עם טמבל.

מעדיפים שינפחו את המחיר ואז יורידו להם ונרגיש טוב עם עצמנו שהתמקחנו. חלאס עם הגועל הזה.

בלי קשר ליסינג מה ליסינג, מכירות , שירות או שאר הדברים. נטו לנושא הזה, שאפו ליבואן שכל מי שיכנס יקנה באותו מחיר.

אגב, לפני כמה חודשים שקנינו את הפיאסטה התלבטנו גם על הסויפט. נאמר לנו בסוכנות כי המחיר זה המחיר ובכל מקרה אין הנחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
פשוט ישראליות ולבנטיניות אופיינית מהדרגה הראשונה.

שני סיפורים: הלכתי למכולת קניתי 2 קוטג', באתי עם מזומן.... לא היה מוכן להוריד שקל! (בכוונה הגזמתי, כן?)

הלכתי לסלקום/אורנג'/ ווטאבר לקנות אייפון. עולה 3800. באתי עם 3700 מזומן קאש מאני! הנציג הטמבל לא היה מוכן להוריד שקל, ובשביל 100 ש"ח הפסיד מכירה.

מבין מה אני אומר?

עד שבא יבואן אחד (לא שהוא צדיק), ומחליט שהוא לא עושה מסחרה (אגב זה גם מה שדלק עשו בב.מ.וו ומיני) ומוכר לכל לקוח במחיר שונה, אז באים בטענות. זה בלי קשר לזה שכנראה הרכב מבוקש ואם לא תקנה, עשרה אחרים יקנו במקומך ,כן?

התרגלנו לשוק, לשכונה, ל"לצאת למלחמה" שאנו הולכים לקנות רכב כדי לא להפסיד ולהוציא כל מה שניתן, ורק תראה כמה שרשורים שי פה על "אני הולך לקנות מחר אלטו/סויפט/איביזה /לא יודע מה... מה אפשר להוציא מהם? הם נותנים ככה וככה?"

פותח השרשור (מחילה, אין לי כוונה לפגוע) ממש מופתע כיצד זה יתכן בכלל שהמחיר המפורסם הוא המחיר...

ישראלים זה עם טמבל.

מעדיפים שינפחו את המחיר ואז יורידו להם ונרגיש טוב עם עצמנו שהתמקחנו. חלאס עם הגועל הזה.

בלי קשר ליסינג מה ליסינג, מכירות , שירות או שאר הדברים. נטו לנושא הזה, שאפו ליבואן שכל מי שיכנס יקנה באותו מחיר.

אגב, לפני כמה חודשים שקנינו את הפיאסטה התלבטנו גם על הסויפט. נאמר לנו בסוכנות כי המחיר זה המחיר ובכל מקרה אין הנחה.

לדעתי האנשים לא רוצים "לצאת פראיירים" . הם יודעים בדיוק כמה הרכבים עולים בחו"ל , מחשבים את המיסים בארץ , רווח יבואן ואז נכנסים לאינטרנט ורואים שמזמן כבר אף אחד לא משלם את מחיר המחירון של החברות ברכב חדש , {כמו שהיה פעם} מתווכים על המחיר ,פוחדים ממבצעים שיהיו על אותו רכב , לאחר הקניה ועוד... בקיצור מחיר הרכבים כאן קטסטרופה ! הם גבוהים להחריד . היום כולם {כמעט} עושים הנחות או נותנים אביזרים . בMAZDA נשארו אי שם בתחילת שנות ה -90 . זה שהם כבר לא ראשונים במכירות , כבר אמרתי ?

פורסם

אנשים רוצים מאזדה בגלל שמירת הערך אבל מתלוננים שהמחירון קבוע. אחת הסיבות לשמירת הערך הגבוהה יחסית זה בדיוק זה.

emotion of motion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...