Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חשבתי שאתקל במקרה מוזר שכזה, אבל החלטתי לשאול למקרה שמישהו אולי נתקל במשהו דומה:

המדפסת - מכונה משולבת HP 6413, מחוברת לרשת הביתית (ב-WIFI).

לאחרונה החלפתי לה את שני ראשי הדיו בחדשים, ואפילו השקעתי וקניתי מקוריים (מצאתי במחיר ממש טוב בזאפ).

הראשים הגיעו הביתה במשלוח, ונראו מקוריים לחלוטין (עם הלוגו של HP והכל).

מאז שהחלפתי אותם, המדפסת החליטה להתחרפן!

אחרי הדפסה בודדת (לא משנה של כמה דפים), שהכל עובר חלק,

פתאום אני מתחיל לקבל אינספור הודעות על תקלות (של הAGENT של המדפסת),

הודעות כמו:

"נתקע דף" (כמובן שום דף לא נתקע),

"ראש הדיו תקוע" (נמצא במקום)

"ראש דיו לא מקורי" (אמור להיות מקורי)

ועוד מיני תקלות מוזרות שאין שום קשר בינן למצב בפועל.

נסיון להדפיס מסמך נוסף נכשל, וכך גם נסיון שימוש בסורק,

הדרך היחידה להפעיל מחדש את העסק זה להפעיל מחדש גם את המדפסת (לנתק מהחשמל ממש) וגם להפעיל מחדש את המחשב!!

אין לי ראשי דיו אחרים לבדוק איתם, ולמען האמת לא בא לי סתם לזרוק עוד 200-150 שקל על ראשים חדשים סתם לשם הבדיקה.

איך אפשר לדעת שהראשים שקניתי אכן מקוריים?

והאם מישהו נתקל בזיוף ראשי דיו מקוריים בעבר?

(אם הם מזוייפים - מגיע למוכר שלהם צל"ש כי הם נראו מקוריים לחלוטין).

אשמח להמלצות/הצעות/רעיונות בנושא!

בברכה!

יונתן.

פורסם

כנס לקונטרול פאנל של המדפסת ותראה אם כמויות הדיו התעדכנו. אם לא, כנראה שקיימת תקלה בדרייבר או שפגעת שם באיזה חיישן או משהו. בדוק את הדרייבר ותראה שאין כל מיני שברים בפנים. זה השקל וחצי שלי בזה, כי גם לי יש HP והיא ממררת לי את החיים. :-(:x

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...