Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלהן חברה ,

ברשותי איביזה ("FR") הדגם 2013 , לכל הרכב יש את מאפייני FR ובכלל את מתיחת הפנים של האיביזה חוץ מהפנסים שלא השכילו להגיע לארץ ולא פחות מזה הפנסים שישנם כרגע פשוט מכערים את מראה הרכב .

אחרי בירור קטן הבנתי שאני יכול להזמין את הפנסי לד של דגם 13 :

Seat-Ibiza_Cupra_2013_800x600_wallpaper_1e.jpg

אבל לאחר חיפוש באינטרנט ובאתרי קנייה דומים פשוט לא מצאתי מאיפה להזמין אותם , ורציתי לדעת אם יש כאן בעלי איביזות שעשו צעד כזה או בכללי אנשים שיודעים לחפש את הדברים האלה יותר טוב ממני , ?

בהחלט תודה למי שיעזור לי .

שבתשלום

פורסם
אם אני לא טועה הפנסים מגיעים בגרסא של ה 150 כ״ס 1400 טורבו,כזאת יש לך?

תנסה לחפש ב ebay.de

לא אחי הפנסים הם סטנדרט בדגם שלאחר מתיחת הפנים (13) , פשוט לארץ זה הגיע עם לד רק בפנסים האחוריים ולא בקדמיים בשונה משאר אירופה למשל

פורסם

יש 2 דגמים של fr הראשון הוא 1200 טורבו שהור ברמת איבזור של הfr ויש את 1400 שהוא ה fr האמיתי.

דרך אגב ראיתי צורה דיי דומה למה ששמת בקופרה.

פורסם
יש 2 דגמים של fr הראשון הוא 1200 טורבו שהור ברמת איבזור של הfr ויש את 1400 שהוא ה fr האמיתי.

דרך אגב ראיתי צורה דיי דומה למה ששמת בקופרה.

אפשר לראות ?

פורסם

ראיתי שעסק כאן בפורום ( ea) נדמה לי שפרסם פנסי לד לשירוקו.הגיוני שיש ביכולתם להשיג לאיביזה שברשותך.

ד׳א,לדעתי היא יפיפה והפנסים כמו בתמונה בכלל ישדרגו -תתחדש!

פורסם

העניין הוא שאלו לא פנסי לד,

זה קסנון מקורי של הרכב... הבנתי שיש אפשרות להזמין דרך צ'מפיון 7K לפני מע"מ ושיהיה בהצלחה.. (וגם אם תזמין מהם אחרי שהרכב עלה לכביש זה לא יהיה חוקי!)

ובכל מקרה דרך האינטרנט כרגע אין שום דרך להשיג אותם..

מה לא ניסיתי כבר

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

פורסם
אני הזמנתי פנסים כאלה דומים...

אתה בטוח שאנחנו מדברים על האיביזה החדשה? אחרי המתיחת פנים?!

כי לדגם הקודם (מ2008 עד 2012) יש פנסי לד בשפע

אם אפשר תמונה נשמח

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

פורסם
אתה בטוח שאנחנו מדברים על האיביזה החדשה? אחרי המתיחת פנים?!

כי לדגם הקודם (מ2008 עד 2012) יש פנסי לד בשפע

אם אפשר תמונה נשמח

למאזדה אולי , חרשתי את האינטרנט וביררתי בסדנאות ופשוט אין להשיג את זה לדגם הזה(13) , האופציה הכי קרןבה שהציגו לי היא פשוט להוסיף שטיח של מנורות לד לבנות וזה לא פתרון בשבילי

• תוכן חדש...