Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך הכתבה:

"נהג המשאית בן ה-53 הוא בעל 40 הרשעות תעבורה קודמות, אב לשישה אשר פוטר מעבודתו זמן קצר לפני התאונה. במהלך חייו חווה אירועים טראומטיים קשים ובנוסף לכך, לפני כעשור נפטרה ביתו מאירוע לב, אשתו חולה ובנו סובל משיתוק מוחין".

יסלחו לי אלה שיש להם חיים קשים אבל, את מי מעניין שהוא בן 53 ? את מי מעניין כמה הרשעות קודמות יש לו ? את מי מעניין כמה ילדים הוא הביא לעולם ? את מי מעניין אם הוא מובטל ? את מי מעניין אם הוא חווה אירועים טראומטיים ? את מי מעניין שביתו נפטרה לפני עשר שנים ? ואת מי מעניין שאישתו חולה והבן סובל משיתוק מוחין ? ואיך לכל הרוחות כל זה קשור לעובדה שהוא סיים חיים של בן אדם שאפילו את ההזדמנות לחיות חיים קשים כמו של הנהג לא תהיה לו.

להרוג בן אדם בכביש ולצאת כל כך בזול ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ברור לי איפה היה הרוכב אופנוע. היה קו הפרדה רצוף בין 2 נתיבים באותו כיוון? או שמא הרוכב אופנוע הגיע ממולו?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
באמת ?!?! 4 עבירות מוכחות ? לא שלוש ולא חמש , בידיוק ספרת ארבע מוכחות ?!?!

ואם זה היה 3 או 5 זה לא משנה, אז אין טעם להתעמק בזה.

חבל שאתה סתם מנסה לעשות כאן רוח תוך נסיון להפנות את האשמה כלפי רוכב האופנוע, מזכיר לי את התנהלות משרד התחבורה/ממשלת ישראל בכל הקשור לתחום הרכב.

אגב, נכון שעצם זה שרוכב האופנוע נהרג לא הופך את נהג המשאית לאשם, אך במקרה הזה מאשימים אותו בביצוע עבירות אשר גרמו למוות והוא גם נמצא אשם. הדיון כאן הוא לא על אשמתו/חפותו אלא על סוג העונש שניתן לו.

הנסיבות האישיות שלו מאוד מצערות, אך הן אינן רלוונטיות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

עוד ערימת תגובות מהמותן של אלה שלא ראו את החומר שהיה לפני השופט כולל התנהגות האופנוען.

חשבתם על זה שאולי הוא האשם במותו יותר מהמשאית שעשתה 100 עבירות אבל לא יכלה למנוע שטויות מהסוג שאנחנו רואים אופנוענים עושים כל הזמן ? חשבתם על המהירות שלו ? אופנוע גדול קונים רק, ר ק , המשוגעים למהירות. לי קורה הרבה שאופנוע מופיע בחלקיק שניה מאז ראיתי מראה נקיה ויצאתי לעקיפה . נראה אחד, אחד, שיגיד שלא קרה לו.

מהירות הורגת. יותר מהכל.

פורסם
מתוך הכתבה:

"נהג המשאית בן ה-53 הוא בעל 40 הרשעות תעבורה קודמות, אב לשישה אשר פוטר מעבודתו זמן קצר לפני התאונה. במהלך חייו חווה אירועים טראומטיים קשים ובנוסף לכך, לפני כעשור נפטרה ביתו מאירוע לב, אשתו חולה ובנו סובל משיתוק מוחין".

יסלחו לי אלה שיש להם חיים קשים אבל, את מי מעניין שהוא בן 53 ? את מי מעניין כמה הרשעות קודמות יש לו ? את מי מעניין כמה ילדים הוא הביא לעולם ? את מי מעניין אם הוא מובטל ? את מי מעניין אם הוא חווה אירועים טראומטיים ? את מי מעניין שביתו נפטרה לפני עשר שנים ? ואת מי מעניין שאישתו חולה והבן סובל משיתוק מוחין ? ואיך לכל הרוחות כל זה קשור לעובדה שהוא סיים חיים של בן אדם שאפילו את ההזדמנות לחיות חיים קשים כמו של הנהג לא תהיה לו.

להרוג בן אדם בכביש ולצאת כל כך בזול ?

בגדול בדין הישראלי יש 3 עבירות המתה.

גרם מוות ברשלנות

הריגה

רצח

תאר לך מצב שהנהג בהלם מהארוע , מגיע שוטר ושואל את הנהג : מה יש לך בעיות ראיה ?!?! תראה את התמרור ?

התשובה הבודדת לשאלה הזו יכולה להפוך עבירת "גרם מוות ברשלנות" = 3 שנים , ל"הריגה"=10 שנים

פורסם
עוד ערימת תגובות מהמותן של אלה שלא ראו את החומר שהיה לפני השופט כולל התנהגות האופנוען.

חשבתם על זה שאולי הוא האשם במותו יותר מהמשאית שעשתה 100 עבירות אבל לא יכלה למנוע שטויות מהסוג שאנחנו רואים אופנוענים עושים כל הזמן ? חשבתם על המהירות שלו ? אופנוע גדול קונים רק, ר ק , המשוגעים למהירות. לי קורה הרבה שאופנוע מופיע בחלקיק שניה מאז ראיתי מראה נקיה ויצאתי לעקיפה . נראה אחד, אחד, שיגיד שלא קרה לו.

מהירות הורגת. יותר מהכל.

זאת נקראת שליפת השבלונה הקבועה, לא משנה מהו המקרה הנדון, מהמותן.

1. מה הייתה מהירות נסיעתו של האופנוע? אתה לא יודע, אז כיצד אתה מאשים אותו בנסיעה במהירות גבוהה מדי?

2. נניח שנסע 200 קמ"ש ואז הבחין במרחק קצר (מדי) כי משאית מתפרצת לנתיב שלו, כלומר סוטה לפתע מנתיב ימני לשמאלי. מי יצר את התאונה?

3. כעת נניח שהאופנוען נסע במהירות החוקית תוך כוונה לעקוף משאית שנוסעת בנתיב הימני. חצי שניה לפני שהתייצב באותו קו עם המשאית, נהג המשאית מחליט במודע לבצע פניית פרסה (בכביש 1) ולצורך זה הוא סוטה לפתע לנתיב השמאלי, על הדרך מוריד איזה אופנוען. מי האשם?

נ.ב. אני ממליץ לך לחזור בך מהשטות המטופשת שרשמת "מהירות הורגת. יותר מהכל."

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
באמת ?!?! 4 עבירות מוכחות ? לא שלוש ולא חמש , בידיוק ספרת ארבע מוכחות ?!?!

לא, לאבדיוק בספרתי ארבע עבירות. וננניח שמבחינה משפטית ניסיון ביצוע פרסה והתעלמות מתמרור זו עבירה אחת, אז?

איך זה מבטל את כל שאר הדברים שכתבתי? בן אדם, התגובות שלך, שהן על גבול ה-trolling, לא תורמות דבר. השאלה ששאלתי עדיין לא נענתה: יש לך נהג משאית, שבצע X עבירות (X = מס' טבעי, כלומר מס' שלם הגדול מ0, מוכח בבית המשפט). יש לך אמירה ריקה מתוכן על זה שהאופנוען "נסע מהר". אתה בוחר להתווכח על פני שלושה עמודים בפורום על זה שאנשים פה סתם נתפלים לנהג המשאית. למה?

עוד ערימת תגובות מהמותן של אלה שלא ראו את החומר שהיה לפני השופט כולל התנהגות

האופנוען.

חשבתם על זה שאולי הוא האשם במותו יותר מהמשאית שעשתה 100 עבירות אבל

לא יכלה למנוע שטויות מהסוג שאנחנו רואים אופנוענים עושים כל הזמן ? חשבתם על

המהירות שלו ? אופנוע גדול קונים רק, ר ק , המשוגעים למהירות. לי קורה הרבה שאופנוע

מופיע בחלקיק שניה מאז ראיתי מראה נקיה ויצאתי לעקיפה . נראה אחד, אחד, שיגיד שלא

קרה לו.

מהירות הורגת. יותר מהכל.

אנחנו כותבים תגובות מהמותן, שלא מבוססות על העדויות מהמקרה. אבל אתה כותב בצורה מאוד מבוססת, כהרגלך הטוב, ומספר לנו שהאופנוען בעצם אשם היות והוא קנה אופנוע מהיר. אתה מבין בכלל את המשמעות של מה שכתבת? הסברת לנו עכשיו שכל מי ש קונה אופנוע או רכב או לא משנה מה, שמסוגל להגיע למהירות גבוהה, יהיה אוטומטית אשם בתאונה כלשהי, אם חלילה תקרה לו, לא משנה מה.

כן, קרה לי מאות פעמים שאופנוענים חתכחו אותי, גם כשעצרתי כדי לפנות שמאלה, ורק זה שהתסכלתי שוב במראה מנע תאונה. אבל מה לעשות, חיימי, שבעולם האמיתי מה שמשנה הוא לא הניסיון שלך מהמיליון המקרים הקודמים אלא מה שקרה בפועל במקרה הספציפי הזה. במקרה הספציפי הזה, היה נהג משאית עבריין שבחר לעשות מה שבא לו והרג בן אדם שפשוט נסע לו בנתיב ליד.

ד"א, למה אתה יוצא לעקיפה, כשאפשר להשאר בנתיב הימני ולנסוע לאט? לא ברור לך, בתור שונא מהירות מוצהר, ש-א) עקיפה דורשת תאוצה; ב) ככל שתפקיד יותר על נסיעה בנתיב אחד כך תהייה בטוח יותר? אתה לא יודע שזגזוגים בכביש זה מסוכן?

כבר כתבתי בעבר ואני יכול לכתוב עוד מיליון פעם - זה שאתה והבחור השני פה הפכתם את השנאה למהירות למעין דת חדשה, עוד לא אומר שאתם צודקים אוטומטית, בטח שלא באופן א-פריורי לגבי האשמים והסיבות לכל תאונה בעולם. כמובן שגם לא במקרים בהם בית המשפט מסביר לכם יפה בפסק הדין מי בצע את העבירות שגרמו לתאונה, בסופו של דבר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מהירות הורגת. יותר מהכל.

עוד ערימת דעות קדומות, כרגיל.

מהירות לא הורגת, טעויות שאנשים עושים הורגות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יבגני - בכתבה כתוב שהאופנוען נסע מהר , זו לא אמירה ריקה שלי.

וכדי להרשיעה בכל אחת משלוש עבירות המתה לא צריכה להתבצע כלל עבירה כלשהי .

פורסם
יבגני - בכתבה כתוב שהאופנוען נסע מהר , זו לא אמירה ריקה שלי.

וכדי להרשיעה בכל אחת משלוש עבירות המתה לא צריכה להתבצע כלל עבירה כלשהי .

יגאל, מה הקשר בין מה צריך "כדי להרשיע בכל אחת משלוש עבירות ההמתה" לבין המקרה הספציפי שאנחנו עוסקים בו? עדיין לא קראת שפה מדובר בנהג משאית שבצע מס' עבירות תנועה חמורות? אתה לא מצליח להפנים את זה שגם אם לא היה הורג איש - הוא עדיין עבריין די כבד ועשה דברים שאסור לעשות על הכביש?

לא אמרתי שאתה אחראי על האמירה הריקה על זה שהאופנוען נסע מהר. אמרתי שזו אמירה ריקה באופן כללי, כי אין לה גיבוי מספרי, וגם אם היה - כבר נכתב ונאמר ומה לא עשרות אלפי פעמים, שמהירות גבוהה זה מושג מאוד יחסי. כן, ברור לכולנו שאם האופנוען היה נוסע ב5 קמש היה מספיק לבלום. אז מה? גם אם לא היה יוצא מהבית, לא היה מת. אתה לא מתקרב לכבישים מהירים? או שאתה חושב שהקפדה על 90 או 100 או 110 או כל מס' חצי אקראי אחר שמצוין בשלטי הגבלת המהירות במדינת ישראל, זה מה שקובע באופן אבסולוטי את התוצאות של התאונות מהסוג הזה (וחמור מכך - את האשמה במקרה של תאונה)?

אני שואל בפעם השלישית (והאחרונה): מה המטרה (אם קיימת) של הויכוח המעגלי וחסר הטעם שאתה מנהל?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
יגאל, מה הקשר בין מה צריך "כדי להרשיע בכל אחת משלוש עבירות ההמתה" לבין המקרה הספציפי שאנחנו עוסקים בו? עדיין לא קראת שפה מדובר בנהג משאית שבצע מס' עבירות תנועה חמורות? אתה לא מצליח להפנים את זה שגם אם לא היה הורג איש - הוא עדיין עבריין די כבד ועשה דברים שאסור לעשות על הכביש?

לא אמרתי שאתה אחראי על האמירה הריקה על זה שהאופנוען נסע מהר. אמרתי שזו אמירה ריקה באופן כללי, כי אין לה גיבוי מספרי, וגם אם היה - כבר נכתב ונאמר ומה לא עשרות אלפי פעמים, שמהירות גבוהה זה מושג מאוד יחסי. כן, ברור לכולנו שאם האופנוען היה נוסע ב5 קמש היה מספיק לבלום. אז מה? גם אם לא היה יוצא מהבית, לא היה מת. אתה לא מתקרב לכבישים מהירים? או שאתה חושב שהקפדה על 90 או 100 או 110 או כל מס' חצי אקראי אחר שמצוין בשלטי הגבלת המהירות במדינת ישראל, זה מה שקובע באופן אבסולוטי את התוצאות של התאונות מהסוג הזה (וחמור מכך - את האשמה במקרה של תאונה)?

אני שואל בפעם השלישית (והאחרונה): מה המטרה (אם קיימת) של הויכוח המעגלי וחסר הטעם שאתה מנהל?

כנראה שאתה לא מבין שאין ויכוח.

מה שאתה לא מבין שבכלל לא בטוח שהוא הורשע בעבירה אחת או שתיים או שלוש או ארבע פרט לעבירת המתה שלא ברור מהכתבה מהיא.

אני לא יודע מה זה "עבריין דיי כבד" זה משהו שסתם המצאת בשביל הפרובוקציה כמו שהמצאת שהוא הורשע ב 4 עבירות וכמו שהמצאת שאם אופנוע היה בהתאם לתנאי הדרך עדיין היה נפגע .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...