Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי סאב ברכב של Pioneer TS-W309S4 בתיבה פתוחה גדולה עם פורט גדול ואני לא מרוצה מהבס הוא נשמע יותר מידי דומיננטי ומרוח רציתי לדעת אם זה אפשרי להפוך את התיבה לאטומה וקטנה יותר ואם כן איזה מידות אני צריך ? או שפשוט לסתום את הפורט ?

פורסם

קודם כל תודה ודבר שני יש לי עוד שאלה בקשר לחיבור הרמקולים למגבר

המגבר שלי זה Crunch GP 900.4 , יש לי רמקולים אחוריים 6*9 של clarion SRQ6933R, רמקולים קדמיים של הרכב בתוספת טוויטרים. כרגע כל הרמקולים מחוברים למגבר כולל הסאב קרוב לחצי שנה. כשחיברתי את הרמקולים האחוריים לרדיו דיסק לא שמעו יפה, במיוחד בווליום גבוה אז חיברתי אותם ביחד עם הרמקולים הקדמיים למגבר.. אני יכול להמשיך לשמוע ככה או שהמגבר יכול להינזק מהעניין? אגב בסאב הזה יש 2 סלילים כך שהוא מוציא 2ohm והמתקין עשה שהוא יפעל על 4ohm לא נראה לי שהוא ידע שהמגבר יכול לעבוד גם על 2ohm להשאיר את זה ככה?

פורסם

המגבר הנ"ל אינו יציב ב-2 אום בגישור לסאב ,הוא כן יציב ב-2 אום לערוץ בודד לחיבור לרמקולים

כך הרמקולים שלך מחוברים כעת למגבר וזה בסדר חיבור זה אינו מהווה בעיה למגבר

אך הוא מגביל אותך בכיוון כול זוג רמקולים בניפרד כיוון ששני זוגות הרמקולים מחוברים על זוג ערוצי הגברה

הדגם של הסאב שציינתה למעלה בא עם סליל בודד של 4 אום

הדגם עם שני סלילים של 4 אום ניקרא TS-W309D4

ואם יש לך אותו מומלץ לחבר את הסלילים בחיבור סידרתי ב-8 אום.

פורסם

אוקיי אני מבין ואני גם אבדוק יכול שהוא חיבר את זה ככה בכלל.. מה שבטוח הסאב לא על 2ohm תודה רבה לך על העזרה!

פורסם

תחושה של באס מרוח לא קשורה לאלמנט

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...