Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

כשחיים במלחמה מתמדת, מעבר לסטרס התמידי שאוכל לאנשים פה שנים מהחיים, יש עוד תהליכים.

אתה תמיד במצב חירום, שבחסותו אפשר לעגל פינות דמוקרטיות שקצת מפריעות למשטר.

אתה מגדל דור שמכיר רק מצב של מלחמה ושנאה וגזענות וקנאות דתית.

מי שרוצה לראות איך נראים החיים במלחמה מתמדת, שיסתכל על אירן.

ואם נמשיך ככה, אז כמו שקרה באירן והתחיל כבר לקרות פה, כל מי שיכול ויש לו כישורים והשכלה ופחות מתחבר למלחמות, יקח את המשפחה שלו ויברח.

ברור שעדיף לחיות בשלום ובשלווה אבל אנחנו חיים בסביבה עוינת.

בגלל זה תחייה על החרב אבל עם סבב כל כמה שנים ולא כל שנה שבמהלכה אתה נלחם בעצימות נמוכה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

נתניהו במסיבת העיתונאים היום הוא פשוט הכי גרוע שאני זוכר אותו אי פעם.

הוא לא מפוקס, לא זוכר, לא חד, פרנואיד, הזוי, שוגה בשימוש במונחים.

וחלאס עם המשפט המזורגג הזה והבאגס באני המומצא. 

מזלנו שיש מישהו שמנהל את המלחמה הזו. בהתחלה זה היה ביידן, עכשיו טראמפ.

מנהיג שנמצא בסוף הקריירה שלו, אני מקווה שהציבור המצביע יבין את זה בבואו לקלפי בלי שיקרו אסונות עד אז.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 דקות, פריג'י כתב:

מנהיג שנמצא בסוף הקריירה שלו, אני מקווה שהציבור המצביע יבין את זה בבואו לקלפי בלי שיקרו אסונות עד אז.

חושש שלא יקרה ויותר חושש מהאלימות שתהיה באזורי הקלפי.

הכי חושש - מה יקרה פה אם שוב תהיה ממשלה כזאת.

נאום דבילי, שמנותק מהעם שסובל כרגע. ההתקרבנות והשקרים שלו לגבי המשפט נהיה מביך.

ממש לא ביקש מטראמפ לדבר על החנינה. 

מעניין איך ה "נואם הדגול" ינאם אם יקחו לו את המקרן עם המילים.

"מנהיג" 🤣

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

כשחיים במלחמה מתמדת, מעבר לסטרס התמידי שאוכל לאנשים פה שנים מהחיים, יש עוד תהליכים.

ואם נמשיך ככה, אז כמו שקרה באירן והתחיל כבר לקרות פה, כל מי שיכול ויש לו כישורים והשכלה ופחות מתחבר למלחמות, יקח את המשפחה שלו ויברח.

לפני שעה, madmaxx כתב:

אנחנו נלחמים באיראן כאשר בפועל כל יום אנחנו הופכים ליותר ויותר דומים לאיראן. 

הם עדיין יצביעו למפלגה שמבחינתה ביבי מוביל את המחנה שלהם ובמילים אחרות, הם אולי אומרים משהו אחד אבל המעשים מצביעים שהם רוצים עוד מאותו הדבר. 

שוב ושוב ושוב. 

ה"אנחנו הופכים לאיראן" זה החוק גודווין החדש?

לפני 17 דקות, asix כתב:

חושש שלא יקרה ויותר חושש מהאלימות שתהיה באזורי הקלפי.

הכי חושש - מה יקרה פה אם שוב תהיה ממשלה כזאת.

נאום דבילי, שמנותק מהעם שסובל כרגע. ההתקרבנות והשקרים שלו לגבי המשפט נהיה מביך.

ממש לא ביקש מטראמפ לדבר על החנינה. 

מעניין איך ה "נואם הדגול" ינאם אם יקחו לו את המקרן עם המילים.

"מנהיג" 🤣

המהומות העיקריות בימי הבחירות זה בערים הערביות.

לפני שעה, SurfHigh כתב:

אני איתך בקטע הזה. 

ואם זה המצב, צריך חרב גדולה כבדה ומושחזת. 

אז איך הוא מנהל ממשלה שחציים משתמטים ופועל כדי לפטור 50-60 אלף חיילים פוטנציאלים מגיוס? 

לא תמצא ממני טיעון נגדי למה שכתבת.

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

המהומות העיקריות בימי הבחירות זה בערים הערביות.

המהומות העיקריות יהיו איפה שלא יהיו מצביעי הדיקטטור. חבורת הבריונים של בן גביר יבואו להציק למי שלא מצביע לדיקטטור.

הלוואי ואתבדה.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, asix כתב:

המהומות העיקריות יהיו איפה שלא יהיו מצביעי הדיקטטור. חבורת הבריונים של בן גביר יבואו להציק למי שלא מצביע לדיקטטור.

הלוואי ואתבדה.

המהומות הרציניות הן במגזר הערבי שפתאום דוד של סבא של איזה מישהו חוזר מהקבר או אחות של מישהי מצביעה בלי שהגיעה.

במגזר הכללי יש איזה ויכוח או 2 אבל לא משהו שעושה כותרות אמיתיות.

קצת מזכיר את ארצות הברית שם המפלגה הדמוקרטית מנצחת רק במדינות שאין חובת הזדהות, אבל עדיין יציגו את הרפובליקנים כאלו שעושים בעיות.

שיניתי כתובת לירושלים לפני כמה שנים ובבחירות האחרונות הצבעתי בנקודה שהיא מאוד מעורבת.

כל מפלגה פתחה עמדה, בדיוק הגיעה איילת שקד גם לעשות סיבוב, אף אחד לא צעק ולא דחף.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

הפתעה, נשיא צרפת, המומחית בכניעות, קורא לישראל לעצור את ההתקפות על חיזבאללה ושצבא צרפת יפרק את חיזבאללב מנשקו (ברור...).

"מעצמה" עולמית הצילה את חיזבאללה ב1014, נקווה שתיכשל במשימתה כעת.

Screenshot_20260312_230324_Samsung Internet.jpg

• אהבתי 1
פורסם

רק שדבר אחד בטוח, ישראל לא תצליח לפרק את חיזבאללה, יכולה לפגוע בו אבל ממש ממש לא לחסל, בדיוק כפי שלא חיסלה את חמאס. 

פורסם
לפני 19 דקות, madmaxx כתב:

רק שדבר אחד בטוח, ישראל לא תצליח לפרק את חיזבאללה, יכולה לפגוע בו אבל ממש ממש לא לחסל, בדיוק כפי שלא חיסלה את חמאס. 

היא יכולה, הבעיה שעוצרים אותה.

אומנם לא לשנות את המוח של אותם אנשים, אבל מבחינה ארגונית? בוודאי שכן.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אנחנו הופכים לאיראן

ובקצב מהיר מאוד. ראשי מדינה שמחבקים עבריינים הפועלים בשם המשטר (באסיג'), אכיפה בררנית אמיתית מצד המשרד לביטחון פנים (חיסול מתנגדי משטר), הסתה של הציבור נגד הצד השני באופן שיטתי (שוב חיסול מתנגדי משטר), פירוק מוסדות השלטון שבסוף מגינים על האזרח נגד השלטון, שאיפות התרחבות מחוץ לגבולות המדינה, חברי ממשלה רבים משיחיים שלא מאמינים במדינת ישראל ובמסודות שלה אלא רק במדינת יהודה, ממשל שמחסל את התקשורת החופשית, ממשלה שלא לוקחת אחריות על כלום... אני יכול המשיך עוד ועוד. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

המהומות הרציניות הן במגזר הערבי שפתאום דוד של סבא של איזה מישהו חוזר מהקבר או אחות של מישהי מצביעה בלי שהגיעה.

במגזר הכללי יש איזה ויכוח או 2 אבל לא משהו שעושה כותרות אמיתיות.

קצת מזכיר את ארצות הברית שם המפלגה הדמוקרטית מנצחת רק במדינות שאין חובת הזדהות, אבל עדיין יציגו את הרפובליקנים כאלו שעושים בעיות.

שיניתי כתובת לירושלים לפני כמה שנים ובבחירות האחרונות הצבעתי בנקודה שהיא מאוד מעורבת.

כל מפלגה פתחה עמדה, בדיוק הגיעה איילת שקד גם לעשות סיבוב, אף אחד לא צעק ולא דחף.

אה, זה קיים גם אצל הערבים? חשבתי שרק אצל החרדים. 

כשכתבתי על אלימות התכוונתי לעבריין הצעצוע, הערס מחמד של השלטון. הוא יקבל יום חופש מהעבודה וילך לחסום ולהציק לאנשים שלא מצביעים להוד רוממותו.

ואומר עוד משהו, אחרי המסיבת עיתונאים אתמול, ואחרי הלגלוג של נתניהו על הרצוג, אני בטוח שהמלחמה הזאת תוביל את ישראל לכאוס ואסביר למה אני חושב את זה.

זה לא סוד שמה שמלכד את העם המדהים הזה זאת הפחדה.

זה לא סוד ונתניהו יצר מכונה מדהימה שעובדת ביצירת פחד.

יספרו לי סיפורים שהיינו חייבים להפציץ עכשיו כי אחרי זה תהיה להם פצצה . הבעיה הכי גדולה, שאני ועוד רבים כמוני, ואני בטוח שזה רוב האזרחים( לא מנדטים - אזרחים) אבדו בו את האמון. דעתי שהמלחמה הזאת נולדה מאינטרסים. לא שלא הייתה צריכה לקרות. כן הייתה מגיעה. אבל לא ככה. היינו צריכים להמשיך להכות אותם בצללים. זה לא קידם אותנו כשתקפנו בצורה כזאת. נכון השמדנו את הצמרת.

אבל קמה צמרת חדשה לא פחות מרושעת.

ואם השלטון לא יתחלף אז מה עשינו בזה? גם טראמפ וגם נתניהו מבינים שלא בטוח שהשלטון יתחלף. בינתיים הוא התייצב.

אם המלחמה הזאת נולדה מאינטרסים באיזהשהוא שלב השותף שלנו, טראמפ, יתעייף ויילך. ישאיר אותנו עם הבלאגן. יתן לנו אפשרויות להגן על עצמנו אבל הפוליטיקה הפנימית תעשה פה רע. 

אמרתי לך שהכל מונע מאינטרסים? גם פה יכנסו אינטרסים וימשיכו במכירת עתיד המדינה לחרדים. העומס יגדל גם צבאית וגם כלכלית.

הבעיה הכי גדולה- שאין ניהול נכון. אין העברת תקציבים לפי עדיפויות. אתה יכול לראות את זה בתקציב האחרון. עוד כסף, ועוד כסף כאילו אין מלחמה. משרד מיןתר אחד לא נסגר. אבל בעוד חודשיים יבואו ליובל ויאמרו לו - שומע, נגמר הכסף. צריכים שתרתם למאמץ. תן לנו עוד יום הבראה, תשלם עוד איזה מס שקר, תשלם עוד איזה קשקוש.

תגיד, אני מבין את המצב, אבל למה לא מתחילים בעודפים של משרדי ממשלה?? אולי חלוקת התקציב תהיה הוגנת יותר?

הבעיה של רוב מצביעי הימין שהם לא ביקורתיים להנהגה. לא שואלים שאלות קשות וכשלא שואלים שאלות קשות לא צריך להתאמץ. ראית בערוץ 14 ראיון עם ראש הממשלה? שאלות של גנון. 

נתניהו יודע את זה ולכן מרשה לזלזל בעם ולשסות אותנו אחד בשני. 

לסיום, קח. עיתון משנת 1984. כל הזמן אומרים שהם רגע מפצצה. יותר מ 40 שנה.

אני לא אומר שאם לא היו נעשות פעולות לא הייתה להם פצצה. אני אומר שלעיתים עדיף לעבוד עם המוח ולא בכוח. באיזה שהוא שלב כח לא עובד יותר וזה מה שאנשים בחסות הלאומיות לא מבינים.

FB_IMG_1772280261199.thumb.jpg.1aa75aee8e94aa5161d6a650390a1a1f.jpg

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 שעות, פינדר כתב:

כלומר, חוץ לעבור למדינה אחרת אין פתרון וגם זה רק מרחיק את הבעיה ולא פותר אותה, כי בסופו של דבר השנאה כלפינו זה לא משהו רציונלי שאפשר לפתור.

אז זה או לברוח מהבעיה, או להתקבץ ביחד ולהתמודד איתה. מסכים שכרגע אנחנו מתמודדים איתה בצורה די מחורבנת בזכות הבחירות שלנו במנהיגים לא ראויים, שמשתמשים בגזענות שנאה וקנאות דתית - תופעות אנושיות שיש בכל חברה - לטובתם האישית.

אני לא חושב שנהפוך לאיראן, אבל זה נראה שאתם ממש נהנים מהdoom and gloom fest הזה אז אני לא אפריע. 

לפני 12 שעות, פריג'י כתב:

נתניהו במסיבת העיתונאים היום הוא פשוט הכי גרוע שאני זוכר אותו אי פעם.

הוא לא מפוקס, לא זוכר, לא חד, פרנואיד, הזוי, שוגה בשימוש במונחים.

וחלאס עם המשפט המזורגג הזה והבאגס באני המומצא. 

מזלנו שיש מישהו שמנהל את המלחמה הזו. בהתחלה זה היה ביידן, עכשיו טראמפ.

בול. יש לנו מזל ענק שאמריקה עמוק בעניינים כי אין מטרות מלחמה ערטילאיות יותר ממה שהאפס הזה מנסה למכור לנו.

Screenshot_20260313-083717.png

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

בזכות הבחירות שלנו במנהיגים לא ראויים, שמשתמשים בגזענות שנאה וקנאות דתית - תופעות אנושיות שיש בכל חברה - לטובתם האישית.

ומה אתה מצפה שישנה את הבחירות האלו? יגדל פה דור חדש של מנהיגים? דור חדש של מצביעים ליברלים?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...