Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
בתאריך 6.11.2025 בשעה 23:28, madmaxx כתב:

כאשר רואים בסקרים שלביבי יש 27 מנדטים, מבינים שכל אלו שסבלו מההפקרה שלו, בשדרות, אופקים, קרית שמונה ועוד, חזרו להצביע לו, נשאר לאחל להם רק שוב ושוב ושוב ושוב ושוב. 

חביבי, נכנסתם למעגל 😉😉😉

בתאריך 7.11.2025 בשעה 09:00, mikyl כתב:

. והמצור על תחנת המשטרה שבה בוצעה החקירה

נראה לי אתה מתכוון לבסיס בית ליד, נכון?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 15 שעות, SlowRide כתב:

וץ מהתנהגות אלימה של מתנחלים, שהם לא באמת "הרבה יהודים" למה אתה מתכוון?

מתכוון לזה שלישראלים נראה מובן מאליו שהם עוברים ברגע מחסום, בזמן שרכב של פלסטינים יכול להיות מעוכב לזמן רב, גם אם אין איזו אינדיקציה מיוחדת שמחשידה אותו.

נראה להם טבעי שאדמות מדינה נמכרות באמצעות קקל רק ליהודים. הם בטוחים שערבים ישראלים צריכים להגיד תודה ליהודים, על זה שהם מקבלים זכויות אזרח, כי במדינה ערבית אחרת מצבם היה יותר גרוע.

וזה לא אנשים רעים. אלו יכולים להיות אשתי או הילדים שלי. פשוט זו המציאות שהם נולדו לתוכה.

ואחר כך לא מבינים למה אנשים בעולם מתחלחלים כשהם נתקלים בסרטונים או עדויות על אפליה ״ממוסדת״ כזו. ולמה מסתכלים עליהם בעין עקומה ואולי יש גם ביקורת צודקת נגד ישראל ולא רק אנטישמיות.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, פינדר כתב:

נראה להם טבעי שאדמות מדינה נמכרות באמצעות קקל רק ליהודים

זה כבר לא קיים היום. מאז שזה עבר לניהול המנהל הן נמכרות לאזרחים ישראלים בלבד כולל העברת בעלות עתידית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סבבה, אז עשו תיקון. אבל הוא הגיע דרך עתירות למערכת המשפטית ולא בגלל שלאזרח היהודי הממוצע מפריע שערבי לא יכל לרכוש קרקע.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

ואחר כך לא מבינים למה אנשים בעולם מתחלחלים כשהם נתקלים בסרטונים או עדויות על אפליה ״ממוסדת״ כזו. ולמה מסתכלים עליהם בעין עקומה ואולי יש גם ביקורת צודקת נגד ישראל ולא רק אנטישמיות.

אני מניח של־90 ואולי אפילו 99 אחוז מהאנשים בעולם, כל אלה “מהנהר עד לים”, אין מושג על מה אתה מדבר. רובם אפילו לא יודעים לאיזה נהר ואיזה ים הכוונה. הדברים נובעים ברובם מבורות, פופוליזם ותעמולה, כמו גם בתחומים אחרים. בתוספת העמדה המסורתית של השמאל עוד מימי ברית המועצות.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

לישראלים נראה מובן מאליו שהם עוברים ברגע מחסום, בזמן שרכב של פלסטינים יכול להיות מעוכב לזמן רב, גם אם אין איזו אינדיקציה מיוחדת שמחשידה אותו

והסיבה לזה? סתם רוע לב של החיילים במחסום?

לפני 29 דקות, פינדר כתב:

הם בטוחים שערבים ישראלים צריכים להגיד תודה ליהודים, על זה שהם מקבלים זכויות אזרח, כי במדינה ערבית אחרת מצבם היה יותר גרוע

זה נכון ולא נכון. יש לערבים פה זכויות יותר מאשר במדינות ערביות אחרות בסביבה, אבל להגיד שיהודים חושבים שערבים צריכים להודות להם על זה, אולי רק אנשים בודדים עם תסביכי נחיתות ובעיות אחרות חושבים ככה.

לפני 33 דקות, פינדר כתב:

אחר כך לא מבינים למה אנשים בעולם מתחלחלים כשהם נתקלים בסרטונים או עדויות על אפליה ״ממוסדת״ כזו

לצערנו אפליה ממוסדת יש בכל מקום, זה חלק מהטבע האנושי. יש גם אפליה ממוסדת של יהודים נגד יהודים.

יש אנשים שיתחלחלו מכל סוג של אפליה, בין אם זה יהודים נגד ערבים, סינים נגד איויגרים או טורקים נגד כורדים. יש אנשים שיתחלחלו רק כשזה יהודים וזה נובע משנאה ולא מתחושת צדק ואיכשהו זה תמיד מקבל יותר במה, כי מה לעשות. זאת התרבות.

זה כמובן לא אומר שאנחנו חסינים מביקורת ושאפשר לעשות מאנטישמיות victim card ולהתבהם חופשי, רק שצריך להבין שכדי להריץ שקרים בצורה מוצלחת צריך שתהיה בהם טיפת אמת ויהודים וישראלים הם בסך הכל בני אדם כמו כולם, כך שתמיד ימצאו את התפוח הרקוב ויעשו ממנו דוגמא מייצגת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

יש לערבים פה זכויות יותר מאשר במדינות ערביות אחרות בסביבה, אבל להגיד שיהודים חושבים שערבים צריכים להודות להם על זה, אולי רק אנשים בודדים עם תסביכי נחיתות ובעיות אחרות חושבים ככה.

בינתיים 100% מהביביסטים שפגשתי חוזרים ואומרים את זה, אז אם מדובר בבודדים אז כולם כנראה ממעגל המכרים שלי.

אז אתה אומר שהם כולם אנשים עם תסביכי נחיתות ובעיות אחרות? מעניין...

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ביביסטים זה אנשים עם תסביכים ובעיות, כן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שאני לא מכיר אף אחד כזה שחושב שהערבים בישראל צריכים להודות ליהודים על זכויות האזרח שלהם. 

פורסם

טקסט של יוען גונן:

אשה ניסתה לשים קץ לחייה, והימין הגיב בצחוק רועם. זה פחות או יותר תקציר החדשות, שלא לומר תקציר מצבנו הכללי. יפעת תומר־ירושלמי הובהלה לאיכילוב לאחר שבלעה כדורים, והתגובות לדיווח על כך בערוץ הטלגרם של ינון ("אפשר להמשיך בלינץ'") מגל היו מאות אמוג'ים צוהלים.

בערוץ 14 נאלצו שוב ושוב להדגיש שהם מאחלים לתומר־ירושלמי רק בריאות. כמו הסיסמה החדשה שלהם, "אנחנו של ישראל" – הצורך להכריז על המובן מאליו מעורר חשד. "דבר אחד בטוח, שכולנו רוצים בשלומה של הפצ"רית", ציין כתב המשטרה שריה הרוש שדיווח על האירוע. "זה חד־משמעית", השיבה המגישה טל מאיר. מעניין שבערוצים אחרים לא חשו צורך להסביר שהם אינם מייחלים למותה. איך אמר שייקספיר: "נדמה לי שהגברת מוחה יותר מדי". "אנחנו לא רוצים שאף אחד יצליח להתאבד, בוא ניישר פה קו בעניין הזה", הבהירה מאיר בהמשך. הנה עוד רעיון לסלוגן: "ערוץ 14, המקום שבו מיישרים קו בשאלה אם התאבדות זה רע".

למרות ההצהרות המתחסדות, הדוברים בעיקר לעגו לפצ"רית לשעבר. "אל תיפול בפח הזה, מי שרוצה להתאבד מצליח! העובדה שהיא מנסה לקבל את הרחמים האלה, אני לא קונה את זה!" גערה עו"ד רחל ברגר שכטר במשתתף אחר בפאנל, שהביע צל של חשד של ספק של אפשרות שמדובר במצוקה אמיתית. "ראשית, אנחנו מאחלים לה רפואה שלמה. שנית, אני לא מאמין לשום דבר", אמר הח"כ לשעבר מוטי יוגב בנימה שאפשר לתאר בתור "החמלה של שרדינגר" – קיימת ולא קיימת בו־בזמן. ואילו בועז גולן ויתר על העמדת הפנים ופשוט שאג: "איזה אמפתיה? היא חלאה! ...יש לי חמלה לכלבים שאנחנו מביאים לכאן הרבה יותר מאשר עליה". נראה שבערוץ שנולד כערוץ מורשת שכחו את הציווי היהודי "לא תעמוד על דם רעך".

בתרבות הפוליטית שנתניהו הקים סביבו, ערלות לב היא מבחן נאמנות. הוא זקוק לציבור שמגיב לייאוש בזלזול ולמצוקה בשמחה לאיד, כי רק כך הוא יכול להישאר בשלטון גם כשהכל מסביב קורס. באופן הזה נבנה ציבור מאמינים שמסוגל ללעוג לניסיון התאבדות באותה זחיחות שבה הוא מגיב לשחיתות ציבורית, להפקרת חטופים ולאלפי הרוגים. זה פרויקט פוליטי ארוך טווח שנשען - במילותיו של נתן אשל - על "השנאה שמאחדת את המחנה" ומפורר את יסודות החברה.

הלעג להתמוטטות של יפעת תומר־ירושלמי אכזרי במיוחד אבל אינו יוצא דופן. כך בדיוק מתייחסים נתניהו ותומכיו לכולנו – אזרחים שבורים ומיואשים שנרמסים יום־יום תחת רגליה של ממשלה שמתעבת את עצ ם קיומם.

• אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 1 דקה, oryo כתב:

אשה ניסתה לשים קץ לחייה, והימין הגיב בצחוק רועם.

הנה הטעות שלך. 

מבחינת הימין היא לא אישה. היא יצור. יצור נאלח ונבזי שאחראי על הזוועות הקשות ביותר במדינה. היא דבר. חפץ. יודע מה, אפילו לא חפץ- בחפצים יש צורך כלשהו. 

וזה כל מהות ההבדל. 

אבל עזבו את זה, מישהו יודע מה שלום ה[קורא את דף המסרים הטורקי]200 "אזרחים" [שחמאס עצמו הבהיר בראיונות שלאזרחים אין גישה למנהרות, האזרחים הם בעייה של האום והוא זה שצריך להגן עליהם] מהמנהרה? הם בסדר, מקבלים יחס טוב? נותנים להם אוכל ותחמושת שמה? כבר שחררו אותם? כי את התמורה קיבלנו, החזרת גולדין, השאלה היא מה יעלה בגורל ה-200 האלו ואני מאמין שתוך כמה ימים נדע מה התשובה (כמה ימים כדי למרוח זמן, למצוא משהו להסיח את הדעת, ולשחרר אותם בשקט בתוך יום עם הזיות מטורפות חדשות- כי מה שהיה היום זה רק בקטנה באופן מפתיע ועצוב, זה שגוטליב קראה למפכ"ל "אדיוט. סליחה").

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...