Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

הוא התאבד בכלא כי הוא שלח עבריינים להרביץ לאמא עם ילדים ולעוד כמה אנשי תקשורת, אין שום קשר לצ'חצ'חים.

אחרי הצ'חצ'חים הוא בנה קריירה של יותר מ-20 שנה, בדיוק כמו אמסלם. אז כן, גם אז וגם היום משתלם להיות פח אשפה.

לא טענתי שהנאום של טופז הוביל אותו ישירות לכלא, אבל משם התחיל הסוף. תגובת הממסד הגיעה מהר, הוא הושעה מיד מהערוץ הראשון שהיה אז ערוץ הטלוויזיה היחיד בארץ. במקביל החל גל איומים על חייו, הודעות טלפוניות שמאיימות ברצח. אפילו אמא שלו ביקשה ממנו "לרדת למחתרת עד יעבור זעם". כדי להרגיע את הרוחות, הוא מיהר להביע חרטה פומבית, ואף הציע להופיע בהתנדבות בשכונות הדרומיות של תל אביב.

רק אחרי 13 שנה חזר למסך, עם עליית ערוץ 2 המסחרי. מאיר שטרית אמר אז: "ה’צ’חצ’חים’ נתן לליכוד שישה–שבעה מנדטים, כמו כלום".

ועכשיו תשווה: מה קורה לאמסלם שצועק "אשכנזים", "צפונבונים" ו"רולקסים"? מישהו התנער מזה? לגוטליב שמשתוללת בבג"ץ או צועקת "בהמה, יודנראט" על מאבטח שכבר ספר 280 ימי מילואים? ראית את הסקר הפנימי האחרון בליכוד? מקום שני ברשימה.

נתן אשל צדק, הוא הכיר היטב את הסחורה שלו. רק דבר אחד הוא פספס - שמקליטים אותו.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
בתאריך 4.9.2025 בשעה 09:49, ברווז כתב:

עכשיו בואו נדבר רגע על משהו אחר מהיממה האחרונה. 

רכב אחד נשרף, כפי הנראה בטעות, במהלך הפגנה. 

רה"מ: מגנה בתוקף! קופץ וצועק! 

חברי כנסת: מגנה בתוקף! קופץ וצועק! 

העיתונות: סיקור נרחב, מדברים על זה חצי יום, מביאים מרואיינים שמדברים על זה, רעש מפה ועד מחרתיים.

חצי מדינה: קופצת וצועקת ומתעוררת. 

רכבים נשרפים כל! יום!!! מפרוטקשן ועבריינות. 

רה"מ:

חברי כנסת:

העיתונות: אה, רכב נשרף היום, כיבו אותו.

חצי מדינה:

בעיר שלי אני קורא כמעט כל שבוע על לפחות מקרה אחד של רכב שמסתמן מהקריאה שעלה באש באופן ספונטני, בלילה, בשכונה גרועה. לא מוזכרת אפשרות כלשהי למה שגרם לדליקה אז אני מניח שזה היה באופן עצמוני.

זה בוטה כמו לקרוא ליריות לחזה "התקף לב" (כי הלב הותקף).

איפה הצעקות לגבי אכיפה?

משילות?

עבריינות?

התפרעות?

הפרת סדר?

לא יודע. כולם שותקים. אין אף ציוץ אחד לרפואה. 

נשבר לי הברווZין מזה. 

ועוד המילים שנבחרו לגינוי- "אכיפה בררנית"! נכון וחצי!!!!!!!!! כי פשוט אין אכיפה לגבי העבריינים ששורפים רכבים.

[ציני] אני ממליץ לאדם הבא שמדווח על רכב שנשרף, שיוסיף לדיווח שקודם לשריפה הוא הגיע למקום במהירות מופרזת, והוא נשרף במהלך הפגנה בעד סיום המלחמה ונגד הרעב בעזה. אולי זה יטופל. [ציני\]

ועכשיו, חדש. 

כשאקרא בחדשות (זה הגיע רק למקומון, ולא לחדשות ה"רציניות") על רכב שנשרף, אעלה את הלינק לפה. אני מצפה שאולי כך תהיה מספיק חשיפה כדי שיהיו גינויים מצד הממשלה והמשטרה תתחיל- אה, רגע. כנראה שיחקתי בנדמה לי ובטעות העליתי את הדברים לפה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

רק אחרי 13 שנה חזר למסך, עם עליית ערוץ 2 המסחרי.

זה לא נכון.

הוא חזר למסך של הערוץ הראשון שנתיים או שלוש אחרי התקרית, עם ״שחק אותה״.

וכמובן עשה הרבה כסף ופרסום מהמופע ״פליטת פה״, כולל מערכונים מתוכו ששודרו בטלויזיה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

זה לשירשור השני, אבל להודו יש כוח ומאוד הגיוני מה שהם עשו אחרי ההתנהגות של ההוא מהשרשור השני. אנחנו לעומת זאת לא מאוד מזיזים לסין. 

אם נלך לסין, אז אנחנו נהיה בצרות נוראיות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

זה לשירשור השני, אבל להודו יש כוח ומאוד הגיוני מה שהם עשו אחרי ההתנהגות של ההוא מהשרשור השני. אנחנו לעומת זאת לא מאוד מזיזים לסין. 

למה ככה? אתה יודע כמה שטויות מזמינים פה מtemu?

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

זה לא נכון.

הוא חזר למסך של הערוץ הראשון שנתיים או שלוש אחרי התקרית, עם ״שחק אותה״.

וכמובן עשה הרבה כסף ופרסום מהמופע ״פליטת פה״, כולל מערכונים מתוכו ששודרו בטלויזיה.

אתה צודק, טעיתי – הוא הושעה “רק” לשלוש שנים. אבל עדיין, אני זוכר איך כל הקשת הפוליטית, ימין שמאל ומרכז, קפצה עליו ובגין ידע לעשות "קופה" לא רעה מהסיפור. היום, כשאמסלם וחבר’ה מתפרעים בכל הכוח במליאה, אף אחד אפילו לא ממצמץ. ביבי הפך הסתה נגד כל מי שאינו ביבי, כולל כוחות הביטחון, לאמנות.  

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 14 דקות, mikyl כתב:

אתה צודק, טעיתי – הוא הושעה “רק” לשלוש שנים. אבל עדיין, אני זוכר איך כל הקשת הפוליטית, ימין שמאל ומרכז, קפצה עליו ובגין ידע לעשות "קופה" לא רעה מהסיפור. היום, כשאמסלם וחבר’ה מתפרעים בכל הכוח במליאה, אף אחד אפילו לא ממצמץ. ביבי הפך הסתה נגד כל מי שאינו ביבי, כולל כוחות הביטחון, לאמנות.  

יש לך רומנטיזציה של העבר.

הזבל הוא אותו הזבל.

פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

זה מה שהוא כתב במלחמה עם איראן

״רתימת בריטניה או צרפת״. האיש חי בלה לה לנד משלו, שם מארי לה פן ונייג׳ל פרג׳ שולטים כל אחד במדינתו, במשך מספיק זמן כדי לייצר מציאות מופלאה בה הגיבוי האוטומטי כמעט לישראל מגיע מאנגליה וצרפת. ושוב, הוא נציג מופלא של הימין הדתי, שמתעקש לנסות ולהציג פנטזיות ואוטופיות דתיות כתפיסת עולם פרגטמית.

ציטוט

צריך להתכונן למלחמה ללא תמיכה אמריקאית.

זה ייקח שנים רבות וידרוש השקעה אדירה, ולכן כדאי להתחיל מיד.

אתה לא חושב ככה?

כן. דברים לא יקרו מעצמם וצריך לתכנן אופציות אחרות 

לפני 4 שעות, ברווז כתב:

בממשלת נתניהו הקודמת היה "שר המים".

רק לדייק זאת היתה ממשלת נתניהו-גנץ

פורסם
לפני 1 דקה, עדי-אל כתב:

רק לדייק זאת היתה ממשלת נתניהו-גנץ

ממתי אתה סופר את גנץ? :rofl:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

דברים לא יקרו מעצמם וצריך לתכנן אופציות אחרות 

איזה אופציות? 

אמריקה זה לא רק כסף לקנות מהם בחזרה נשק, זה תיאומי מודיעין, שיתופי פעולה ביצור ומכירה ומה לא. לאף מדינה אין יכולות כאלה. לא צרפת ולא אנגליה. ישראל מקבלת נשק מכל מיני מדינות, ממש לא רק מארה"ב. השותפות/חסות הזאת זה משהו שאי אפשר לפצות עליו ממקור אחר.

לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

יש לך רומנטיזציה של העבר.

הזבל הוא אותו הזבל

ליצנים יש בכל דור, אבל דודו טופז היה בסך הכל בדרן. היום זה הפוליטיקאים בעצמם מדברים ככה.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 31 דקות, עדי-אל כתב:

אתה לא חושב ככה?

כן. דברים לא יקרו מעצמם וצריך לתכנן אופציות אחרות 

כן, ללא ספק. אבל אני חושב שהיה עדיף לא להרוס את הברית עם ארה״ב תוך העדר תכנון אסטרטגי כלשהו למשהו שחורג מהקדנציה הנוכחית של ביבי או פנטזיות דתיות. 

וגם אם מתכננים אופציות אחרות, לא הייתי בונה על זה שמארי לה פן תוביל את צרפת (אולי אני מבלבל, אבל זכור לי שהיא לא, כי די כל שאר המפלגות התאגדו נגדה). אם כבר אז אולי מזרח אירופה או הודו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

ש לך רומנטיזציה של העבר.

הזבל הוא אותו הזבל.

לא, אני פשוט זוכר משהו שכנראה אתה לא הכרת. תנסה להשוות את בגין (עם כל הטעויות שעשה) לביבי. או את שטרית עם לוין. או בכלל את מנהיגי חירות/הליכוד של פעם (לא כולם, כמובן) מול האפסים של היום. 

לפני 55 דקות, עדי-אל כתב:

השנאה של הצד השני כלפינו היא מה שמאחדת את המחנה שלנו

בוא אגלה לך קצת יותר פרטים מאותה ההקלטה:

"הם שונאים הכול. הצלחנו להטריף את ה... השנאה הזאת היא מה שמאחד... את המחנה שלנו."

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הזבל הוא אותו הזבל.

זה לא נכון.

בגין אכן רכב יפה על השד העדתי וניצל אותו לטובתו. אבל נתניהו מפעיל מכונה שלמה ממומנת וממוקדת כדי לתדלק ולהעצים את הפילוג והשנאה.

הנורמות השתנו. בגין התפטר בגלל לבנון. רבין התפטר בגלל חשבון בנק. ח״כ אברהם עופר נחשד בשחיתות והתאבד. אולמרט התפטר על רקע החקירות נגדו ומלחמת לבנון השניה.

על המצב היום אין טעם לפרט.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...