Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה מאמר של "ציונית דתית" שנכתב כנגד האפליה החרדית - כלפיה!

אלא מה? אותי מעניין האם כל זה יגרום לה להבין שאם היא תמשיך להצביע לציונות הדתית\בנגביר\כדומה, היא תמשיך לקבל את אותה המנה כפול חמש. מה שנקרא, I won't hold my breath.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
בתאריך 23.5.2025 בשעה 12:55, SlowRide כתב:

הנכס של ביבי

איך חמאס הגיע לצלם פה דברים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, פינדר כתב:

אתמול הביאו ציטוט של המועמד החדש לראשות השבכ: מתנגד לעיסקאות חטופים. מדובר במלחמת נצח.

עכשיו מובן למה נבחר ואיך הליך המיון היה כל כך מהיר.

ראש שבכ חייב לתמוך בעסקאות רק כדי להיות ראוי למשרה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת, עם כמה שזה קשה לשמוע הדעה שלו לגיטימית ברמה המקצועית. מה גם, שמביאים משפט בודד מתוך דיון שלם וזה כמעט תמיד מוצא מהקשרו בשביל הספין. מה אם הוא נגד עסקאות חטופים כמו שעשינו עד עכשיו ובגלל זה המלחמה נמרחת לנצח, ובמקום זה הוא חושב שעדיף לשחרר את כולם בעסקה אחת?

הבעיה הגדולה פה זה צורת המינוי וזה שהוא הסכים למינוי, לא מה הוא אמר בדיון כזה או אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 29.10.2024 בשעה 02:15, DareDevil כתב:

יאללה ביבינגו אסונות

screenshot-www_yo-yoo_co_il-2024_10_29-02_12_57.thumb.png.66791b324bce8f255db8edabe59f0326.png

קצת יותר מחצי שנה עברה, מעדכן את הבינגו

screenshot-www_yo-yoo_co_il-2024_10_29-02_12_57.png.62189794326a2fda48eacef2740835b4.png(753867)(24_05.202523_19).thumb.png.502a63e48a7b5c65a409b33401931bcc.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 8 שעות, עדי-אל כתב:

זה מה שאמרתי?

ראש שב״כ צריך להבין במודיעין, בהפעלת סוכנים וגיוסם, בניתוח מודיעין אנושי ואלקטרוני וכו׳.

במקרה שלנו כל זה לא קיים אבל קיימת חפיפת אינטרסים בין המועמד לבין ראש הממשלה ורעייתו וכל זה התברר בראיון בזק במכונית.

זה נראה לך ראוי?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, עדי-אל כתב:

ראש שבכ צריך לבוא לא מקובע.

לא לתמוך ולא לא לתמוך לפני שהוא לומד את החומר וגם אחרי שלמד לשנות את עמדתו בהתאם לתנאים ולהזדמנויות בשטח.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 33 דקות, פינדר כתב:

ראש שב״כ צריך להבין במודיעין, בהפעלת סוכנים וגיוסם, בניתוח מודיעין אנושי ואלקטרוני וכו׳.

נכון מאד.

השאלה מה עושים עם ההבנה הזו, ע״ע כרמי גילון ורונן בר.

לעיתים יש צורך למנות מישהו מחוץ למערכת ע״מ לבצע חריש עמוק - פעמים זה מצליח ופעמים פחות: ראה אסף חפץ ורוני אלשייך כמפכ״לים שהוצנחו.

דוגמא נוספת, עמי איילון לאחר רצח רבין https://www.ynet.co.il/news/article/sylaos5vf

רוצה לומר שכל מקרה לגופו, רצוי לשפוט לאחר תקופה של נניח חצי שנה בתפקיד במקום להעלות ספקולציות.

אני אישית מאחל הצלחה לכל מי שימונה בלי קשר לזהותו ודעותיו - כאזרח מדינת 🇮🇱, הצלחתו להגן עלי ועל משפחתי חשובה מהפוליטיקה והשבטיות.

• רעיון טוב! 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 7 דקות, waterman כתב:

לעיתים יש צורך למנות מישהו מחוץ למערכת ע״מ לבצע חריש עמוק -

נכון אבל גם אז, ואפילו במיוחד אז, יש צורך בהליך בחירה רציני ומעמיק. במקרה שלנו קיבלנו מועמד אחד שנבחר ונזרק תוך פחות מ24 שעות, כי עלה ספק בקשר למידת הנאמנות שלו לרוהמ ולרעייתו. וקיבלנו מועמד שני שנבחר אחרי הליך מזורז טורבו, בעיקר כי הוא מועדף על הרעייה וכי הוא משמיע עמדות שתומכות בעמדת רוהמ.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

קצת יותר מחצי שנה עברה, מעדכן את הבינגו

screenshot-www_yo-yoo_co_il-2024_10_29-02_12_57.png.62189794326a2fda48eacef2740835b4.png(753867)(24_05.202523_19).thumb.png.502a63e48a7b5c65a409b33401931bcc.png

לדעתי אתה יכול לסמן "בריחת מוחות" ומשבר נדל"ן.

מלחמת אזרחים? המ.. מתקרבים לשם.

רשת מרגלים? שמע יש כבר 20 אחוז מרגלים בשירות איראן, לדעתי יתגלו עוד.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

למי שעדיין יש טענות ל״נזק ההסברתי״ של יאיר גולן, התקשורת בעולם היום מתעסקת ברופאת ילדים בעזה ש9 מילדיה נהרגו בהפצצה של חיה״א. אף אחד לא מזכיר את גולן ולא נשאלת השאלה אם מדובר בתחביב או לא.

באירופה מתחיל להיווצר צונאמי מדיני, כשגם במדינות הכי ידידותיות כמו הולנד וגרמניה, מעלים שאלות לגבי ביטול הסכמים עם ישראל. תפסיקו לאכול את הלוקשים של מכונת התעמולה של ביבי.

image.thumb.png.fef12ef7934c0fbafa305b0f0db035f0.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 שעות, עדי-אל כתב:

לא.

אבל שלא יקשקש לנו ביבי שהוא רוצה עסקה, אם זה המינוי שלו לראש שב"כ.

לגבי ההליך? 

ביבי זרק פצצה בדמות אלי שרביט. מועמד שהוא יכול למנות ואז לעשות UNDO (נראה לכם שהוא לא ידע על המאמר בכלכליסט? ועל ההשתתפות בהפגנה?) 

ברגע שהוא ראה שזה עבד לו כי כל ה"אופוזיציה" החליטה שזה מועמד ראוי, ולא הוציאו אותו לנבצרות, הוא סימן וי ועבר לשלב הבא.

אז כמובן הוא ביטל את המינוי כפי שתכנן מראש, והתקשר לג'וקר מבאטמן, שבמקרה לא היה פנוי, ועבר למועמד ההכי פחות מתאים הבא בתור אחריו.

את כל זה הוא עשה בכוונה לגרום להתנגשות בין יועמ"ש, בג"צ, צה"ל, שב"כ. כי ככה, כשכולם מופרדים, הוא יכול להמשיך למשול.

• אהבתי 1
פורסם

ב-2 מילים: 

ביבי צריך מלשן ומשת"פ בתוך השב"כ בגלל קטארגייט. אז זיני. 

תגידו- נדמה לי או שמריחים את הסוף של השלטון הנוכחי? 

מר [לא ביטחון, לא כלכלה, לא כלום] הפקרה מתחיל להשתולל, ALL IN. בכל החזיתות. זה מרמז על תחילת הסוף?

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 17 דקות, ברווז כתב:

ב-2 מילים: 

ביבי צריך מלשן ומשת"פ בתוך השב"כ בגלל קטארגייט. אז זיני. 

תגידו- נדמה לי או שמריחים את הסוף של השלטון הנוכחי? 

מר [לא ביטחון, לא כלכלה, לא כלום] הפקרה מתחיל להשתולל, ALL IN. בכל החזיתות. זה מרמז על תחילת הסוף?

כן, אבל לא של ביבי.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...