Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, ליין מן כתב:

אין קשר בין ההתנהגות של נתניהו  והממשלה של הלייצנים שביבי הקים, לבין האסון ב 7-10 2023..

טוב אחי

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

אייל, מדובר כנראה גם במחדל של נתניהו לאורך שנים של העברת מזומנים לחמאס שחיזקה אותו, של יד קלה על החמאס מבחינה צבאית למרות המלצות לחיסולים של השב"כ ועוד. אתה מסתכל רק על ה-6/7 באוקטובר וסביבתו, ולא הרבה לפני.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • אהבתי 1
פורסם

@ליין מןאני לא מצלח להבין את ההיגיון שלך. נתניהו תמיד היה בעייתי, אבל בקדנציה הנוכחית הוא מפזר מוקשים בכל מדינת ישראל. זו ההפיכה של לוין, זו ההפקרות של סמוטריץ', זו הילדותיות.של בן גביר, זה הפרוטקציוניזם של רגב, אלה חוקי אי-הגיוס והמימון של החרדים זה הרס של כל חלקה טובה. והאיש ה"חזק מול החמאס" (מ-2006) מתגלה כנכנע לכל גחמה של חברי הקואליציה, שאותם היה צריך להשתיק לא עם פטיש היושב ראש אלא עם פטיש של שיריונרים. אבל בעוד שראשי הצבא, שאחרי האסון של ה-7.10 קמו והובילו את המדינה פורשים בהדרגה, האיש שלא מסוגל לסתום את הג'ורה של הבן שלו, מתעקש להוביל אותנו לתהום.

כבר הסבירו לך כאן מספיק פעמים את חלקו המרכזי של מתניהו באסון, אבל אתה מדביק את העפעפיים בסופרגלו ומכסה אותן בשריון אטום.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני 18 דקות, ליין מן כתב:

אין קשר בין ההתנהגות של נתניהו  והממשלה של הלייצנים שביבי הקים, לבין האסון ב 7-10 2023..

קשר ישיר, ארוך שנים ורציף. 

ביבי, בממשלותיו השונות לאורך הבערך 2 עשורים האחרונים, טיפח ותיחזק את החמאס. עובדות מוכחות.

ארגון חזק, משתמש בכח שלו. ביבי חיזק את חמאס. חמאס השתמש בכח שלו.

ביבי וממשלת המינוסים שלו גרמו להמוני אנשים לדבר בפומבי על כך שהדרך היחידה שלהם לגרום לממשלה להבין שהיא שוגה בדרכה זה לא להתנדב לצבא. 

האוייבים שלנו שומעים שהצבא יהיה קטן וחלש, האויבים שלנו מחוזקים כבר ע"י ביבי מהפסקה הקודמת, וארגון חזק משתמש בכח שלו. התזמון נהיה פתאום מעולה לחמאס כארגון חזק להשתמש בכח שלו. אותו כח שביבי נתן לו. 

אין לי כח להמשיך אבל העיקרון אמור להיות ברור כבר.

זו אשמת מפקדי הצבא בלבד.
במידה והם היו מעלים כוננות שקטה, מיידעים את חיל האוויר חיל-ים וכוחות הצבא סביב עוטף עזה.
הכוחות היו נערכים ובולמים את ההתקפה, והיינו משמידים את כוחות החמאס המנסים לפלוש לישראל.

אף אחד לא אומר שאין אשמה על הצבא, כמי שאמון על הביצוע הם כשלו ובענק. 

עד כמה? זו שאלה עמוקה למדי. כי אני לא חושב שהזזת הכוחות לשמירה על סוכה בחווארה, כי היה שם חבר כנסת זה או אחר, הייתה החלטה "בלעדית" של הרמטכ"ל או בכיר צבאי אחר. 

לא עלתה כוננות? כן, זו אשמה ופאשלה ענקית ועוד שלל מילים קשות. יש אשמה. וכבדה מאד. שלא מתחילה שם.

אם מפקדי הצבא בליל 7.10.2023  היו פחות שחצנים, והיו מתיעצים עם הדרג המדיני הממונה עלייהם.

אותו אחד שסירב מספר פעמים להיפגש איתם כדי לא לשמוע שהוא מסכן את ביטחון המדינה? 

הפוך גוטה. אם הדרג המדיני הממונה היה מתייעץ עם הצבא, המצב היה נראה אחרת. 

ובוא, הנה לך קטע מעניין ומרהיב. 

מי מפקד הצבא? 

רמז: לא הרמטכ"ל. הרמטכ"ל צריך לתת תשובות למישהו. 

המפקד הישיר של הצבא הוא ראש הממשלה.

מאחר והדרג המדיני היה שואל.. אז איך אתם נערכים בעקבות המידע המגיע מעזה.

הוא אפילו לא רצה לשמוע. אתה מדבר על להיות מעורב? איך הדרג המדיני יוכל להתנער מאחריות אם חלילה ישמעו שהוא היה מעורב במשהו?

רק אם..
הייתה פחות שחצנות והיהירות של אני ואפסי.. אנו היודעים יותר טוב מהאחרים..

ואיך בדיוק אתה יודע שמה שתיארת קרה כמו שתיארת? 

מה כן נעשה? מה לא נעשה? 

אם אתה כל כך מעורה בפרטים, לך להעיד איפה שהוא. לך תן את המידע למשטרה, טוב לא מקום הכי טוב בשביל זה. אולי למערכת המשפט, הייתה הוועדה האזרחית שיכלת ללכת להעיד שם על כל המידע ממקור ראשון שיש לך, וואלה לא יודע איפה עוד. 

בוא, קצת צניעות לפני שאתה מעביר את הלפיד הלאה על כל האחרים. 

אתה יודע מה קרה שם בדיוק כמוני. רק שאתה בוחר להתעלם מהרבה מהנקודות שהחברים פה העלו, שהן עובדתית נכונות ובדוקות, כדי לסדר את הנרטיב שלך. כשלא הולך לך אתה משנה את השאלה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

@ליין מןאני לא מצלח להבין את ההיגיון שלך. נתניהו תמיד היה בעייתי, אבל בקדנציה הנוכחית הוא מפזר מוקשים בכל מדינת ישראל. זו ההפיכה של לוין, זו ההפקרות של סמוטריץ', זו הילדותיות.של בן גביר, זה הפרוטקציוניזם של רגב, אלה חוקי אי-הגיוס והמימון של החרדים זה הרס של כל חלקה טובה. והאיש ה"חזק מול החמאס" (מ-2006) מתגלה כנכנע לכל גחמה של חברי הקואליציה, שאותם היה צריך להשתיק לא עם פטיש היושב ראש אלא עם פטיש של שיריונרים. אבל בעוד שראשי הצבא, שאחרי האסון של ה-7.10 קמו והובילו את המדינה פורשים בהדרגה, האיש שלא מסוגל לסתום את הג'ורה של הבן שלו, מתעקש להוביל אותנו לתהום.

באחת התשובות הקודמות המליצו לי על חבישת משקפיים.. מאחר ואני חושב אחרת לכן צריך תחבושת לעיניים.
(זו בדיחה, מרכיבים משקפיים כשם שמרכיבים כוונות )

אנו צריכים ללכת ביחד לאופטיקאי מדופלם - הרי אני חושב וכותב על נתניהו בדיוק כמוך.
אני לא רוצה את נתניהו, הוא דוגמה רעה וגרועה למנהיג לישראל.. והלוואי ויתפטר.

ושוב אני כותב, לאחר בדיקה נוספת..

אין קשר בין ההתנהגות של נתניהו והממשלה של הלייצנים שביבי הקים, לבין האסון ב 7-10 2023.

בין הצלחה לכישלון היה מרחק זמן של 20-30 דקות.
בזמן הזה  מפקדי הצבא בליל 7.10.2023  נכשלו להגן על ישראל, ורק הם האשמים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

"כבוד השוטר, אין קשר בין זה ששתיתי בקבוק ערק, עברתי באור ואדום ודרסתי ילד, זה הרכב האיץ בצומת"

כאדם המתיימר להביע חוכמה המשולבת בהומור..
הסבר מה ההקשר - 

הרי יש אפשרות כי  במהלך בדיקת התאונה, לאחר בדיקת הרכב  והתבוננות במצלמות אשר היו בצומת..
רואים כי הרכב הגיע לצומת ועצר.
אורות הבלימה דולקים ופתאום הרכב מאיץ כאשר אורות הבלמים ממשיכים לדלוק
ורק כאשר הנהג הוציא את הממסרה מהילוך, הוא  הצליח לבלום אחרי הצומת .

מתברר כי אורות הבלמים דלקו, והנהג ניסה לבלום .
ובאמת הייתה תקלה בדוושת התאוצה החשמלית לכן הרכב האיץ מעצמו.

ולאחר בדיקה של רכבים מהדגם הנ"ל של אותו היצרן, התגלה כי יש בעיות דומות בדוושת התאוצה.
האם גם אז הנהג הוא האשם..

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 23 דקות, ליין מן כתב:

וזה בדיוק מה שאתה מסרב לקלוט, יש ראש ממשלה שהביא אותנו למצב בו 20-30 דקות הן ההבדל בין מרחץ דמים ענק למרחץ דמים קטן יותר. נראה לך הגיוני המצב הזה? שהכל מסתכם באם יצליחו להבין 100% מהזמן אם עומד להתרחש אירוע בסדר גודל ענק או לא? כל זה במקום, כפי שרבים המליצו, להילחם בארגון הזה, בין אם כאלו שרק המליצו לרדוף את ראשי הארגון ולחסל אותם ועד לכאלו שרצו לכבוש את כל עזה. 

איך אתה מצליח להסביר לעצמך שעברנו מ"ביטחון של 360 מעלות" כפי שביבי אמר חודשים לפני המלחמה למלחמת קיום וגם את זה ביבי אמר. זה אותו ראש ממשלה שאומר שזה תפקיד חיו, לשמור על מדינת ישראל ולדאוג לביטחון, שהוא עוסק בזה 24/7. 

פורסם

אכן ביבי אשם. 

אכן גלנט אשם.

כל הדרג הניהולי בצבא ובממשלה (כולל הממשלות האחרונות)

כל מי שהיה בתפקיד שקשור לנגיעה איזורית בעזה צריך להחקר.

גם ליברמן וגם לפיד ובנט וגנץ

נכון. עיקר האשמה היא על ביבי. הוא גידל את מפלצת הטרור הזאת.

והוא ברגעים אלו ממש מגדל מפלצת טרור חדשה בשם הרש"פ.

כן גם סמוטריץ' הימני ובן גביר הקיצוני (שניסה למזער לעצמו נזקים אז הוא שם את עצמו בצד)

גם הם מגדלים כרגע את המפלצת הבאה.

נקווה שלא נקווה 7/10 עד סטרואידים מכיוון יו"ש.

(וכן. אני יודע שעושים מבצע בג'נין. טוב מאוד. צריך לעשות בכל יו"ש)

• רעיון טוב! 1

.

פורסם
לפני 39 דקות, ליין מן כתב:

פעם עשירית שאני משתמש בדימוי הזה:

משחק מכריע על האליפות. המאמן מחליט משחקים בונקר כי תיקו 0 מספיק.

חוטפים שער. אין אליפות.

אשמים:

השחקנים שכשלו במילוי הוראות ובמשחק ההגנה.

המאמן שכשל בבחירת האסטרטגיה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 29 דקות, ליין מן כתב:

אין קשר בין ההתנהגות של נתניהו והממשלה של הלייצנים שביבי הקים, לבין האסון ב 7-10 2023.

שאלה 1: נניח שראש השב"כ ממליץ לחסל את סינואר. ביבי לא מקבל את ההמלצה כי הוא רוצה "שקט תעשייתי", כי הוא חושב שהרוגים ופצועים "ילכלכו" את הכהונה שלו, כי הוא חושש לכלכלה ועוד. איך אין קשר בין ההחלטה שלו ל-7 באוקטובר?

שאלה 2: נניח שביבי והממשלה מסכימים להעברת מזומנים לרצועה, וחלק מזה מגיע כתשלום למבריחי אמל"ח. איך אין קשר בין ההחלטה שלהם ל-7 באוקטובר?

אם "מזריקים" לך ולאחרים מידע שיכול להיות שטויות, אתה לא חייב לאכול את זה. תמתין למסקנות של ועדת חקירה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לאנשים שהצביעו לכנופיה הזאת והשותפים שלה במהלך השנים קשה להודות בטעות, זה הכל.

להבין אחרי 15 שנה למה לגשם יש ריח של אמוניה זה דבר אחד, להגיד את זה בפומבי שהשתינו לך על הפנים, סיפור אחר.

• אהבתי 5
  • מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 41 דקות, ליין מן כתב:

כאדם המתיימר להביע חוכמה המשולבת בהומור..
הסבר מה ההקשר - 

הרי יש אפשרות כי  במהלך בדיקת התאונה, לאחר בדיקת הרכב  והתבוננות במצלמות אשר היו בצומת..
רואים כי הרכב הגיע לצומת ועצר.
אורות הבלימה דולקים ופתאום הרכב מאיץ כאשר אורות הבלמים ממשיכים לדלוק
ורק כאשר הנהג הוציא את הממסרה מהילוך, הוא  הצליח לבלום אחרי הצומת .

מתברר כי אורות הבלמים דלקו, והנהג ניסה לבלום .
ובאמת הייתה תקלה בדוושת התאוצה החשמלית לכן הרכב האיץ מעצמו.

ולאחר בדיקה של רכבים מהדגם הנ"ל של אותו היצרן, התגלה כי יש בעיות דומות בדוושת התאוצה.
האם גם אז הנהג הוא האשם..

אייל.

רק שביבי, הנהג שלנו, לא רק שלא לחץ על הבלמים, אלא לחץ על הגז.

זה לא שהוא לא רצה להשתמש בבלמים, הוא חתך את הצינורות לפני.

לא רק שהוא הוא שתה לפני שעלה על ההגה, הוא גם צילם סטורי לאינסטגרם תוך כדי.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, פינדר כתב:

פעם עשירית שאני משתמש בדימוי הזה:

משחק מכריע על האליפות. המאמן מחליט משחקים בונקר כי תיקו 0 מספיק.

חוטפים שער. אין אליפות.

אשמים:

השחקנים שכשלו במילוי הוראות ובמשחק ההגנה.

המאמן שכשל בבחירת האסטרטגיה.

הדוגמה שרשמתה - תומכת בדברים ובמסקנות אשר כתבתי.

מאמן הקבוצה = רמטכ"ל הקבוצה, האחראי על הקבוצה והקובע את ההוראות הטקטיות  איך לשחק.
קבוצת הכדורגל  = חיילי הצבא, הממלאים הוראות של המאמן רמטכ"ל.
בעלי הקבוצה/ההנהלה = ממשלת ישראל וראש הממשלה, לא מתערבים בהוראות הטקטיות לשחקנים

בעלי הקבוצה, לא מעורבים בטקטיקת המשחק..
כשם כי לראש הממשלה אסור - להנחות או להתערב בטקטיקת הלחימה..
(דבר זה באחריות הרמטכ"ל והמטכ"ל)

האשמים: מאמן הקבוצה והשחקנים.
מאמן הקבוצה אשם יותר, מאחר והעריך כי הקבוצה שלו מסוגלת להתמודד טוב רק בקרב בלימה.
ולא העריך כי - הקבוצה היריבה, מסוגלת ברגע נתון להבקיע.. ולקח שולי ביטחון קטנים מאוד.

בעלי קבוצת הכדורגל, לא מעורבים בטקטיקת המשחק.. 

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן
  • לא הבנתי... 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 10 דקות, ליין מן כתב:

הדוגמה שרשמתה - תומכת בדברים ובמסקנות אשר כתבתי.

מאמן הקבוצה = רמטכ"ל הקבוצה, האחראי על הקבוצה והקובע את ההוראות הטקטיות  איך לשחק.
קבוצת הכדורגל  = חיילי הצבא, הממלאים הוראות של המאמן רמטכ"ל.
בעלי הקבוצה/ההנהלה = ממשלת ישראל וראש הממשלה, לא מתערבים בהוראות הטקטיות לשחקנים

בעלי הקבוצה, לא מעורבים בטקטיקת המשחק..
כשם כי לראש הממשלה אסור - להנחות או להתערב בטקטיקת הלחימה..
(דבר זה באחריות הרמטכ"ל והמטכ"ל)

האשמים: מאמן הקבוצה והשחקנים.
מאמן הקבוצה אשם יותר, מאחר והעריך כי הקבוצה שלו מסוגלת להתמודד טוב רק בקרב בלימה.
ולא העריך כי - הקבוצה היריבה, מסוגלת ברגע נתון להבקיע.. ולקח שולי ביטחון קטנים מאוד.

בעלי קבוצת הכדורגל, לא מעורבים בטקטיקת המשחק.. 

אייל.

אתה טועה גבר.

הרמטכל הוא המאמן, ביבי הוא המנהל המקצועי.

אתה, אני, פינדר וסופרטייגר הם הבעלים, ואנחנו צריכים להחליף את המנהל המקצועי.

המנהל המקצועי קובע איזה שחקנים יהיה למאמן, מה סגנון המשחק ומי יהיה השופט.

• תוכן חדש...