Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

אני פותח סרטון, אני רואה את שוקן אומר "חמאס הם לוחמי חופש", אני מבין שהוא איבד את זה לגמרי ותומך בטרור הפלסטיני, הוא אויב. זהו.

העמדות של עיתון הארץ, ואגב @roee, על זה בדיוק דיברתי אז לפני אי אלו עמודים, ידועות. זה לא חדש, וידוע הרבה לפני ערוץ 14. זה שאתה בוחר לתרץ סחל'ה אחד בסחל'ה אחר, זאת בחירה שלך, כמו של רבים אחרים, שרוצים להצדיק בפני עצמם את זה שהם בחרו בממשלה הגרועה בהיסטוריה, שמחריבה באופן אקטיבי את המדינה, ומתכוונים להמשיך להצביע לאותם האנשים בבחירות הבאות.

• אהבתי 5

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 59 דקות, פינדר כתב:

זו הבעיה היחידה שלך עם לפיד?

כאילו, בתוך כל הצרות שיש לנו, זה מה שחשוב כרגע? לתקוף את הארץ?

יש הבדל בין דעות ידועות (שאגב הן לגיטימיות)

לבין הסתה כנגד הצבא בעת מלחמה 

דברי נבלע האלו מתורגמים ונפוצים בכל העולם.

אז כן לגינוי מקיר לקיר של נאום כזה יש חשיבות.

על תוכן הבה פחות חמור שנצרך על ידי קהל ישראלי מועט דגם ככה לא מתגייס (המודיע)

קמה מהומה ולאחריה התנצלות.

השתיקה המוזרה כעת היא לכל הפחות משונה. ומן הסתם מכוונת.

זה לא שהאופוסיציה כעת מנהלת את הלחיצה ועסוקה מעל הראש בכדי לטפל בזוטות כאלו.

לגבי מאי גולן לו הייתי ביבי הייתי מוצא דרך להיפטר מהפדיחה הזאת.

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

היום עם הרשתות החברתיות הכל חשוף לעיני כולם ואי אפשר להסתיר יותר. תתקדמו ל2024.

איבדת אותי ברשתות.
הרשתות הן אמצעי המדיה הכי לא אמין שאפשר לחשוב עליו.
בערוצי החדשות יש אנשים עם אג'נדות.
ברשתות אלגוריתמים עם אג'נדות משולבים עם אנשים עם אג'נדות בשילוב עם קוטביות מטורפת ומלא פייק כי אף אחד הרי לא מאמת שם כלום.
לצרוך שם חדשות/ידיעות זה דבר אחד, להתגאות בזה זה כבר דבר אחר.
כמו להתגאות בזה שאתה עובר בריינווש.

באופן אישי הקרקס החדשותי היחיד שאני מסוגל לצפות בו הוא של כאן 11 וכל נגזרות המדיה שלו (רשת ב' וכו').
אולפן חדשות עם מעט יחסית אנשים, כמעט שאין כל מני פרשנים בשקל וחצי או ריבים של גן חובה.
מוצא את הכתבים שם אמינים יחסית ועם פחות אג'נדות שמגיעות למסך.
כן יש שם רעות חולות כמו הפאנל של איילה חסון, אבל אני גם ככה לא צופה בטלויזיה בשעות האלה ואם הייתי צופה הייתי פשוט מעביר לדרוקר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

ברור. הם לא רוצים לאבד את הכח האלקטורלי העצום של קוראי הארץ.

לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

עוקב נטו בטלגרם אחרי מי שאני רוצה.

הטלגרם הוא פח זבל עוד יותר מערוץ 14. בערוץ 14 אתה לפחות יודע מי מפעיל אותו ומה האינטרסים שלו.

אאלט כבר התברר שאחד הערוצים הפופולריים בטלגרם, אבו עלי אקספרס, הופעל על ידי בכירים בצבא לטובת הקונספציה הידועה לשמצה.

גם שאר הערוצים מופעלים על ידי כל מני אנונימיים שאין לך מושג מי מפעיל אותם ומה המטרות שלהם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 דקות, yd b-4 כתב:

למה? היא וכמותה הרי מסיתים את האש מנושאים בוערים באמת כמו ההפיכה החוקתית והעברת המדינה בלא תמורה לחרדים בתמורה לביצור שלטונו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מאי גולן היא בדיוק מה שביבי מקדם. היא לא נמצאת שם בטעות.

היא מביאה נאמנות מוחלטת ואפס פוטנציאל להתקדם ולצבור כח ולהוות איום פנימי במפלגה.

מי שמקיף את עצמו בקוצים, תמיד יבלוט כפרח יפיפה.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

פינדר, דיברת על נאמנות.

הנה הדוגמא היומית.

"מי אתה בכלל?!" זה בדיוק מה שנתניהו מצפה מהשרים והח"כ שלו. שיהיו כלבלבים טובים ויעשו כל מה שהוא אומר להם.

אוי ואבוי ומישהו יאמר משהו שהדיקטטור לא אוהב.

זאת הכנסת וזאת המדינה. מדינה של דיקטטור אחד. ולזה אנשים סוגדים.

מדינה פח. נראה לאיזו תהום הדיקטטור יוביל אותנו.

Screenshot_20241031_163128_Chrome.jpg

• אהבתי 2
פורסם

שני מאמרים שמצאתי מעניינים, אמנם מגורמים שמאלניים-קיצוניים אבל בתכלס גם ימניים פרופר יכולים למצוא עניין אם יתעלמו מהסופרלטיבים ויתמקדו בתיעודים - שכן כל מי שחושב ש״לא עושים מספיק בעזה״ אולי ימצא קצת סיפוק בסרטונים והעדויות (המהימנות מביניהן, לא כולן כאלו)

עידן לנדאו

רופאות מעזה

אני לא נכנס לכן/לא טוב/רע, זה חסר תכלית. הסכסוך מורכב ובלאו הכי לאנשים אין attention span להכנס לעובי הקורה, מעדיפים סאונדבייטים ורדוקציה לקב׳ כדורגל.

אני כן מעלה השערה אחת: אם וכש יסתיים האיפול התקשורתי על עזה ויכנסו לשם אלמנטים פחות פרו-פלסטיניים ויותר פסאודו-אובייקטיביים, מאמין שייגרם נזק רציני לפוזיציה הישראלית וה״הסברה״ (ככל שיש כזו בכלל). אנחנו אוהבים לפתור הכל ב״אעולם אאנטישמי״ אבל כמו שאין דרך עבור כולנו להצדיק פלישה של לוחמי קומנדו לישובים אזרחיים ע״מ רציחות חטיפות אונס ועוד רוע טהור - אנשים רבים יתקשו להבין את התוצאות של מה שקורה כעת בעזה. 

אם לפלסטינים יש מספיק שכל, הם מתעדים הכל באמצעים המוגבלים שיש לרשותם. לשמחתנו השכל והאמצעים שם די מוגבלים, אדם שדואג לחייו לאו דווקא מקפיד על צילום יציב ועדשה רחבה - והלכה למעשה הרבה מהמתעדים לא ישרדו את המלחמה.

אין לי חמלה מיוחדת (או בכלל) לפלסטינים, אבל אני משער שמי שלא מגיע מפוזיציה מאוד פרו-ישראלית אנטי-פלסטינית כמוני יתקשה להשאר אדיש אם וכש המידע היותר קונקרטי/איכותי יציף את הרשת אי שם בעתיד. מודה שאפילו לי היו כמה רגעי ״sheiiiiit״ ואני יחסית מאולחש. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מלחמה היא לא עסק נחמד, אף פעם לא הייתה. מכיוון שאין עוד מדינה שנדרשת לסטנדרטים אליהם נדרשת ישראל, מכיוון שלא משנה מה נעשה גם ככה אנחנו הרעים, מכיוון שעם כל הזוועות שקורות (ויקרו, זאת מלחמה), יחס האזרחים ללוחמים בין הנפגעים הוא הנמוך ביותר מכל המלחמות בעת האחרונה (תשווה לארה"ב בעיראק ואפגניסטן למשל) - זה מה יש.

• אהבתי 4

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

יש הבדל בין דעות ידועות (שאגב הן לגיטימיות)

לבין הסתה כנגד הצבא בעת מלחמה 

דברי נבלע האלו מתורגמים ונפוצים בכל העולם.

אז כן לגינוי מקיר לקיר של נאום כזה יש חשיבות.

על תוכן הבה פחות חמור שנצרך על ידי קהל ישראלי מועט דגם ככה לא מתגייס (המודיע)

קמה מהומה ולאחריה התנצלות.

זה לא שהאופוסיציה כעת מנהלת את הלחיצה ועסוקה מעל הראש בכדי לטפל בזוטות כאלו.

מה לגבי הסתה נגד גופי המדינה לרבות צה"ל לפני מלחמה ובזמן מלחמה? 

אני מדבר על ערוץ 14 כמובן. 

וכמובן שעיתון הארץ זה חתיכת נבלה מאז ומתמיד. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, oryo כתב:

אנשים רבים יתקשו להבין את התוצאות של מה שקורה כעת בעזה

זה נכון, כי ההסברה הישראלית מסתמכת בעיקר על כמה יוטיוברים בודדים שיעשו את זה מכספם ובזמנם החופשי.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בערוץ 12 חצי חושפים פרשה חדשה בחצר המלך:

1. יש חשד שמישהו מהסביבה שלו מדליף מידע מפגישות מסווגות, בעיקר לעיתונאים בחול

2. יש משהו בצוות שלו שאין לו סיווג בטחוני אבל מגיע לפגישות הכי סודיות שיש ולוקח בהן חלק.

אבל איך אומרים אצלנו? "מה? על קצת חשיפה של חומר מסווג מפילים ראש ממשלה נבחר חזק מהימין?! מה פתאום?!"

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

עוקב נטו בטלגרם אחרי מי שאני רוצה.

מעולה. 

אתה הרי לא עוקב אחרי סמולנים בוגדים, אתה גם לא מעוניין באובייקטיביות,  אתה עוקב אחרי מישהו שיראה לך דברים שאתה מעוניין לראות שהם בדעה שלך או טיפה יותר קיצוני ממך.

אתה. בלולאת. משוב. חיובית. 

בגלל זה אין קשה לזה שאנשים רואים ערוץ 14 (או אם אתה רוצה להגיד רשתות, אז אני בכלל לא יודע על מה אתה מדבר). 

מעבר לכך, ללכת לקיצון בגלל שמישהו מהצד הקיצוני השני אומר משהו שהוא כחלק מהצד הקיצוני השני, זה מטומטם ברמות על. 

לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

לא נורא, אולי פעם הבאה בבדידים.

אולי תסביר לי בבדידים איך מישהו שלא רואה ערוץ 14 ולא נמצא בטלגרמים שמציגים דברים שערוץ 14 מציג - יתחילו לראות ערוץ 14, כי איזה מישהו אמר שחמאסניקים הם לוחמי שלום.

לפני 5 שעות, farkash7 כתב:

הרשתות הן אמצעי המדיה הכי לא אמין שאפשר לחשוב עליו.

לא יודע, שניהם אותו החרא. מה ההבדל בין לצפות בחדשות 1X לבין לעקוב אחרי ערוץ טלגרם? מבחינת השקרים שיכולים להראות לך - כלום.   אחריות שלוקחים? meh.

לפני 5 שעות, פינדר כתב:

הטלגרם הוא פח זבל עוד יותר מערוץ 14. בערוץ 14 אתה לפחות יודע מי מפעיל אותו ומה האינטרסים שלו.

אאלט כבר התברר שאחד הערוצים הפופולריים בטלגרם, אבו עלי אקספרס, הופעל על ידי בכירים בצבא לטובת הקונספציה הידועה לשמצה.

גם שאר הערוצים מופעלים על ידי כל מני אנונימיים שאין לך מושג מי מפעיל אותם ומה המטרות שלהם.

א. גם טוויטר.

ב. זה לא פח זבל, זאת תיבת תהודה. בגלל זה אם אתה רוצה באמת להבין מה קורה, צריך להיות בשני הצדדים הקיצוניים ואז לעשות ממוצע. אבל זה הרבה עבודה וזה מציק וזה לוקח הרבה זמן.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אין איפול תקשורתי על עזה, יש המון חלאות המין האנושי כמו עידן לנדאו שנהנים לעוות את המציאות כדי שתתאים לנרטיב שלהם. אתה מבין שהאבסורד הכי גדול הוא שאין ולו קול אחד מכל האפסים האלו שלא שואל מדוע מצרים לא פותחת את השערים שלה כפי שכל מדינה אחרת עשתה במקרה של מלחמה? האזרחים יכלו להיות מוגנים שם עד יעבור זעם, אבל הרבה יותר מעניין לתקוף את ישראל במציאות בלתי אפשרית כזו בה האוכלוסייה היא ברובה, בסופו של דבר, תומכי חמאס על מלא. 

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שהסיבה השאלות האלה לא נשאלות באולפנים זה כי "היהודים" שולטים בתקשורת.

"יהודים" חובשי כאפיות שיושבים על בארות נפט וסוחרים בעבדים. אותם "יהודים" שופכים כסף על מוסדות אקדמיים במערב כדי שיקדמו את האג'נדה שלהם בקרב צעירים שמחפשים משמעות בחיים.

ולמה אני קורא להם "יהודים"? כי בכל הדברים האלה, שהם עושים, הם מאשימים את היהודים כמובן.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...