Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 29 דקות, Night Driver כתב:

בקשר לשרה אין לי אומץ

קוראים לך ביבי?

• מצחיק 1
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 48 דקות, יבגניפ כתב:

אז כן. אל תתנו לביביסטים לחרטט אותכם על הטעייה.

נושא ההטעיה הוא דווקא הגיוני מאוד. לא ברור מה נסראללה חשב לעצמו כשהוא הגיע לבקר במקום שהוא ידע בוודאות שהמודיעין הישראלי מכיר ושיש לצה"ל כלי נשק מתאימים כדי לתקוף, כנראה שהיו לו סיבות להניח שישראל כן חותרת להפסקת אש והטיסה של נתניהו היא בהחלט אינדיקציה חיובית לכך.

פורסם
לפני 1 דקה, MiniMiz3r כתב:

נושא ההטעיה הוא דווקא הגיוני מאוד. לא ברור מה נסראללה חשב לעצמו כשהוא הגיע לבקר במקום שהוא ידע בוודאות שהמודיעין הישראלי מכיר ושיש לצה"ל כלי נשק מתאימים כדי לתקוף, כנראה שהיו לו סיבות להניח שישראל כן חותרת להפסקת אש והטיסה של נתניהו היא בהחלט אינדיקציה חיובית לכך.

בתאוריה אתה צודק. בפרקטיקה דיכטר אמר הרגע שהחיסול אושר כשביבי כבר היה בחו"ל, ולחלוטין שומעים את הגברת מתבכיינת בסרטון שקשרתי אליו שהרסו לה את השבת.

וזה מה שיפה בזוג המלכותי. יש להם הגיון משלהם. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מניח שזה שילוב של היהירות והזחיחות שלו לצד העבודה שבאמת היה בלאגן בצמרת הארגון לאחר כל החיסולים והביפרים ולא הייתה ברירה אלא לקיים פגישה במקום שנחשב לבטוח מאוד עקרונית. מניח שגם הטיסה של ראש הממשלה אמרה לו שאנחנו לא לפני איזה אירוע משמעותי. 

פורסם
לפני 19 שעות, Gosser1860 כתב:

סגירת משרדים מיותרים, התייעלות המגזר הציבורי

חוק ההסדרים הקרוב, הוא מכניס את הדברים הללו. האם יקרו בפועל קשה לי להאמין.

לכל הפחות אני מצפה להתייעלות במגזר הציבורי עם כפילויות בהנהלת חשבונות וכו'.

נראה לאן זה מתקדם.

לפני 19 שעות, Gosser1860 כתב:

לא חושב שהן היו בהיקף הנוכחי, הן בזמן והן מבחינת סך ההוצאות.

זו עובדה, לא היינו במלחמה כזו ארוכה בחיי המדינה.

• רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

בתאוריה אתה צודק. בפרקטיקה דיכטר אמר הרגע שהחיסול אושר כשביבי כבר היה בחו"ל, ולחלוטין שומעים את הגברת מתבכיינת בסרטון שקשרתי אליו שהרסו לה את השבת.

וזה מה שיפה בזוג המלכותי. יש להם הגיון משלהם. 

אני לא רואה פה שום סתירה. לפי מה שפורסם, הקבינט ביום שני שעבר הסמיך את נתניהו וגלנט לאשר את חיסול נסראללה בהזדמנות המבצעית המתאימה. ההזדמנות הזו הגיעה כשנתניהו היה בחו"ל, והיא הגיעה *בגלל* שהוא היה בחו"ל.

לפני 2 דקות, ch28566 כתב:

במקום שנחשב לבטוח מאוד עקרונית

בהתחשב בכמות החיסולים שישראל ביצעה בשבועות האחרונים באותו מקום בדיוק (והמשיכה היום!), לא ברור איך מישהו חשב שזה עדיין מקום בטוח. אין לי ספק שיש לחיזבאללה בונקרים הרבה יותר עמוקים במקומות מרוחקים מביירות.

פורסם

וקצת לחגוג. את חיסול נסראלה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

מצטער שאני מחזיר אותכם לזה, אבל עוד רגע שבת יוצאת, ואנחנו נכנסים לקרב גרסאות.

מצד אחד הביביסטים, שיספרו שביבי ניהל, הורה, הנחה, ירה וכו'.

מצד שני המציאות. מי שביצע את החיסול בפועל זה טייסת ה"סרבנים", שאיימו שלא יגיעו יותר להתנדב אם המהפכה המשפטית תמשיך, קרעי שלח לעזאזל וביבי סיפר שאפשר להסתדר בלעדיהם, אבל אי אפשר בלי ראש ממשלה. ביבי עצמו טס לסופש באמריקה, ונשאר שם קצת יותר ממה שצריך, גם כשהחיסול בוצע. ההחלטה על המועד המדויק התקבלה כשהוא היה בטיול המיותר שלו בחו"ל. אה ושרה כועסת עליו שחתכו באמצע. השבת, מסתבר, "היתה אמורה להיות אחרת".  אז כן. אל תתנו לביביסטים לחרטט אותכם על הטעייה.

או שהגמל לא רואה וכו', ומה שאתה מציג כמציאות זה גם "הצד השני" כמו שביביסטים יניחו שמה שהם אומרים סו המציאות. אני מציע שהמציאות היא כנראה באמצע, זה גם ביבי שהיה חלק מהפקודה, ואלו הטייסים שביצעו אותה.

אחד לא סןתר את השני

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

ביבי עצמו טס לסופש באמריקה, ונשאר שם קצת יותר ממה שצריך, גם כשהחיסול בוצע. ההחלטה על המועד המדויק התקבלה כשהוא היה בטיול המיותר שלו בחו"ל. אה ושרה כועסת עליו שחתכו באמצע. השבת, מסתבר, "היתה אמורה להיות אחרת".  אז כן. אל תתנו לביביסטים לחרטט אותכם על הטעייה.

שמע, ההטעיה שעשו לשרה, זה לפנתאון.

• אהבתי 1
  • מצחיק 8
פורסם

חס וחסה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 דקות, עדי-אל כתב:

עד כמה החיסול שובר שוויון?

הרי כבר היו לנו בעבר חיסולים של ראשי טרור שלא ממש שינו כללי משחק. 

נראה לי החיסול הזה בא כמכלול לשאר הפעולות שקרו וקורות ויקרו..

חיסול ממוקד ללא המשך פעולה צבאית/תקשורתית, באמת לא יעבוד לנו.

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

עדיין חסר לי הפן התקשורתי בכל הסיפור הזה.

תקשורתי-תודעתי. 

עד עכשיו אני רואה בעיקר יוזמות פרטיות ולאו דווקא כאלו שמגיעות מישראל.

פינוי אוכלוסיה עם מפת פינוי, הודעות של שמחה (בטוח שאפשר לארגן בקלאוות ושתייה ולצלם את החלוקה), לשלם למשפיענים ישראליים לפרסם סרטונים כאלו ואחרים.

לשלוח את צהל להטיל הודעות פינוי בכפרים ובערים 

תרשורתי-תודעתי, אנחנו בכלל במקום אחר ויש לנו מקום וצריך לעשות את זה. האדווה שתיווצר מזה נראה רק עוד שנים קדימה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...