Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 50 דקות, oryo כתב:

1. לא מכר את ישראל לערבים

2. לא שכב עם ערבים

3. לא שונא את חיילי צה״ל

4. לא מנסה לדרדר את ישראל בזירה הבינ״ל

5. לא הביא עוד ילדים לעולם

6. תעסוקה ליצרני חמגשיות (הייתי חייב)

7. פיצויים נאים לעובדים-לשעבר במשק רה״מ

תשמע יש לא מעט לא יודע למה אתה כזה שלילי

כל אלה זה דברים רעים שהוא לא עשה. ביקשו דברים טובים שהוא כן עשה.

הם בטח הסתבכו עם 30% מ 10 ובגלל זה עוד לא ענו.

• מצחיק 4
  • מבאס 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 30 דקות, Renaultrap כתב:

אבל איפה היתה ההסכמה ל"איזון בית המשפט" טרם המהלכים של שקד ולאחריה הנסיון של יריב לוין לרסן את שכרון הכוח של בית המשפט?

כמובן - ״איפה הייתם לפני הרפורמה?״, השקילות הלוגית הידועה ל״אם לא הייתם כאלו מעצבנים, לא היינו נאלצים לשים את בן גביר כשר המשטרה״, ו״אם לא רצית להיות מוטרדת למה לבשת שמלה כזו״. התגובה הימנית הסטנדרטית, שכאילו נלקחה מדף המסרים והמדבקות, שהרי Ownership זו מילה גסה אצל חלקים נרחבים בעם.

אפס התייחסות לאיך ה״רפורמה״ הזו היא בסה״כ ״להשיב את המערכת לקדמותה״, או למה אתה סבור כי השינויים האלו חיוביים, למה הכח של הממשלה איננו כמעט מוחלט בתום הרפורמה / למה כח כזה הוא דבר חיובי, בעיניך. ״שכרון הכוח של בית המשפט״, סאונדבייט שעושה רושם על מי שאינו בפרטים, שכן ביהמ״ש מעולם לא ניסה לנכס את כל הכח כפי שהממשלה עושה כעת - ממש ההגדרה הליטרלית של שכרון כח.

ההתייחסות שלך לנק׳? חוסר הסכמה? סתירה? פחות. כמובן שאתה מטבל בכינויי גנאי אישיים סטנדרטיים חלשים ומשעממים, בנוהל. אני ״עם רוח קרב מופרזת״ כמו שרומן מתנשא ושקרן - רק אתה אורים ותומים לניהול דיונים ״ענייניים״, מבלי להתייחס לשום עניין. בפראפראזה לאחד הגאונים בממשלה שלך: ״לא אמרתי כלום, כי אין כלום״ 🤷‍♂️🙄

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 10 שעות, פינדר כתב:

אחרי שהתווכחתי עם בחור שעובד איתי, במהלך ארוחת הצהריים, הוא החליט להמשיך ולשכנע אותי בווטסאפ.

איך אני יכול להתווכח עם מישהו שחושב שהממשלה מתפקדת מעולה? מדובר במהנדס חילוני, שבכל אספקט אחר של החיים מפגין יכולת מחשבה לא רעה בכלל.

image.thumb.png.534c1f79bf48fefd9f1194ec9fa61314.png

אין הבדל בהקשר הזה בין הבחור שעובד איתך לבין צחי הנגבי לגלית דיסטל להם שליקקו לביבי את הידיים בתור לפלאפל. זו מנטליות של עבדים, עם יכולת כמעט אינסטנקטיבית להגן על המלך, לא משנה מה הקונטקסט ומה נאמר. בראש שלהם, ההתייחסות לביבי היא כמו ההתייחסות של אזרחי ברהמ מסכנים לסטלין, בימים שלפני או במהלך מלחמת העולם השניה: רק הוא מבין, רק הוא עובד, רק הוא עושה משהו. הוא לא ישן בלילות כי הוא מקדיש 24 שעות ביממה למחשבה על העם והמולדת. וכמובן שהוא "אבי האומה", הכי חשוב. ואם נגיד הגרמנים פלשו, אז זה כי לא משכו לו במעיל או משהו.

הבעיה היא שביביסטים הם רק סוג אחת של כת של עבדים, ששמה את המנהיג \ רבה \ יו ניים איט וטובתו לפני טובתם האישית. ובסופו של דבר, זה מה שהופך את הדמוקרטיה הישראלית למוגבלת כ"כ, בהשוואה לאלו במערב. הבסיס הבסיסי של אינדיבידואליזם לא קיים כאן. ואיכשהו אני מנחש שהחבר שלך מהעבודה לא היה רוצה לעבוד במקום שבו ה-kpi של החברה זה כמה מרוויח המנכל ואם הוא מדבר בבריטון סמכונתי או לא. אבל ברמה הפוליטית ההתפרסות והסגידה למלך מובילה אותו ואת דומיו. ושוברת את כל הפרדגימה הבסיסית של אזרחים עם זכויות פוליטיות, שיכולים לדאוג לאינטרסים שלהם והסביבה שלהם דרך הצבעה בקלפי. וזה סופר מפחיד ומבאס, כי במחנה הביביסטי משיחי נורא אוהבים להזכיר שהם מנצחים בבחירות ויש הרבה מהם וכו'. אבל נראה לי שאיזה חצי מהם לפחות לא ממש מבינים את הקונספט של בחירות והמטרה שלהן מלכתחילה.

וכן כתבתי את זה כבר בעבר.

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

הבסיס הבסיסי של אינדיבידואליזם לא קיים כאן

סליחה על הצ'רי פיק, אבל לא הבנתי. לאיזה בסיס אתה מתכוון?

יש דוגמא למדינה מערבית בה הצבעה (עקבית ולאורך זמן) בהכרח דואגת לאינטרסים של המצביע או לסביבתו מבלי לפגוע במטרותיו ורצונותיו של פרט אחר?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

בין לבין, צהל מתחיל לשלוח צווים ראשונים לחרדים. בחיי שאף פעם לא חשבתי שנגיע לזה.

מחשבה שעלתה לי, אולי יהיו חרדים שיקפצו על ההזדמנות הזו בשביל לעזור לעם שלנו בעת הזו ואולי זה ינרמל את הסיטואציה שהם יוצאים להילחם.

מקווה שלא ישתלטו על צבא העם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, Gosser1860 כתב:

סליחה על הצ'רי פיק, אבל לא הבנתי. לאיזה בסיס אתה מתכוון?

יש דוגמא למדינה מערבית בה הצבעה (עקבית ולאורך זמן) בהכרח דואגת לאינטרסים של המצביע או לסביבתו מבלי לפגוע במטרותיו ורצונותיו של פרט אחר?

לא בטוח שהבנתי את השאלה, ידידי המלומד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

מחשבה שעלתה לי, אולי יהיו חרדים שיקפצו על ההזדמנות הזו בשביל לעזור לעם שלנו בעת הזו ואולי זה ינרמל את הסיטואציה שהם יוצאים להילחם.

מקווה שלא ישתלטו על צבא העם.

עד איזה דרגה תתן להם לעלות בלי שזה יחשב השתלטות?

אין מילים.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

לא בטוח שהבנתי את השאלה, ידידי המלומד.

אמנם אני לא Gosser, אך אנסה אולי לנסח קצת אחרת. האם קיימת מדינה מערבית בה רוב ההצבעה אינה עדרית?

פורסם
לפני 15 שעות, oryo כתב:

כמובן - ״איפה הייתם לפני הרפורמה?״, השקילות הלוגית הידועה ל״אם לא הייתם כאלו מעצבנים, לא היינו נאלצים לשים את בן גביר כשר המשטרה״, ו״אם לא רצית להיות מוטרדת למה לבשת שמלה כזו״. התגובה הימנית הסטנדרטית, שכאילו נלקחה מדף המסרים והמדבקות, שהרי Ownership זו מילה גסה אצל חלקים נרחבים בעם.

אפס התייחסות לאיך ה״רפורמה״ הזו היא בסה״כ ״להשיב את המערכת לקדמותה״, או למה אתה סבור כי השינויים האלו חיוביים, למה הכח של הממשלה איננו כמעט מוחלט בתום הרפורמה / למה כח כזה הוא דבר חיובי, בעיניך. ״שכרון הכוח של בית המשפט״, סאונדבייט שעושה רושם על מי שאינו בפרטים, שכן ביהמ״ש מעולם לא ניסה לנכס את כל הכח כפי שהממשלה עושה כעת - ממש ההגדרה הליטרלית של שכרון כח.

ההתייחסות שלך לנק׳? חוסר הסכמה? סתירה? פחות. כמובן שאתה מטבל בכינויי גנאי אישיים סטנדרטיים חלשים ומשעממים, בנוהל. אני ״עם רוח קרב מופרזת״ כמו שרומן מתנשא ושקרן - רק אתה אורים ותומים לניהול דיונים ״ענייניים״, מבלי להתייחס לשום עניין. בפראפראזה לאחד הגאונים בממשלה שלך: ״לא אמרתי כלום, כי אין כלום״ 🤷‍♂️🙄

אנחנו תמיד היינו בעד רפורמה, אבל "כמובן" לא אמרנו את זה אף פעם

אנחנו גררנו את המדינה לטירוף של מערכות בחירות מטורללות כי נלך עם תומכי טרור אבל לא עם ביבי, אבל הבנזונה מעז ללכת עם  "קיצונים"

המקבילה לזה היא הדאגה "שלכם" לגבי הטרדות מיניות. כשבמשך 5 שנים רדפו קצינה שהעיזה להתלונן על יקיר המחנה רוני ריטמן שהטריד אותה מינית היא נשארה לבד. גם הגיבוי המלא שקיבל ממפכ"לו המושחת עבר חלק. טוב נו, היתה להם עבודה חשובה בתפירת תיקים ל"אשם"

אתה לא ממש רוצה לדבר, ולכן כל נסיון שלי להסכים על משהו נענה בנאום שתמיד מכוון לקהל שלך. כמובן, סאונדבייט, לעשות רושם... ההתנפלות הקודמת שלך היתה כי לא התייחסת נכון לתשובה שלי לפוסט. העמדתי אותך על טעותך, אבל אתה מעדיף להיעלב. זה מוטיב חוזר אצלך. התשובות שלי ל-RK/רומן היו מידתיות (מי שמצוי בפרטים מבין), אבל בכל אופן שאפו על ההגנה האיזורית.

לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

פראיירים מי שקונה פירות בארץ במחירים האלה.

מי שמכניס לעזה פירות ישראליים כל עוד יש שם חטופים הוא פושע.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מה שלא מובלט בכתבה זה שכל הסחורה הזו היא למעשה "גנובה".

כסיוע לא המשווק משלם עליה אלא או אנחנו או האו"מ, היא נבזזת אחרי שהיא עוברת את הגהבול ונמכרת בשווקים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אל תדאגו, ביום שאחרי נשלם הרבה יותר לעזתים, מאשר רק להעביר משלוחי פירות וירקות.

ככה זה כשאין תוכנית, כי סמוטריץ וסטרוק חולמים על חזרה לגוש קטיף.

image.thumb.png.cb2703e48de0e51ff7971da543e2ac72.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אל תדאגו, ביום שאחרי נשלם הרבה יותר לעזתים

ביבי יוצר מקומות עבודה למשק הישראלי ואתה עדיין מתלונן?

כל הזמן שליליות

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מי? מה? מו?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...