Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, garicho כתב:

אני לא מבין איך היא לא פרצה עד עכשיו

(בהנחה ואתה לא ציני) זה כי יש יותר מידי אויבים על הגבולות ואחרים שינצלו את המצב הזה. מצד שני זה משאיר את הקונפליקטים והמתחים כבושים וללא פתרון.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

וואלה, אולי ישראל באמת צריכה להפוך לUAE. מצד אחד אין זכויות פרט, מצד שני נראה שרוב האנשים שם מרוצים. ואין פשיעת רחוב. ייתכן ודמוקרטיה לא מתאימה להרכב האוכלוסיה שיש בישראל. תמליכו עליכם מלך.

אולי. למרות שאני לא בטוח לגבי זה, כי ישראל לא הומוגנית מספיק בשביל זה.

מלך בכל מקרה כבר יש לנו. ביבי קינג וכו׳

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מבחינתי בתכל'ס הסיפור של הדמוקרטיה פה גמור, ישראל כנראה צריכה להיות דיקטטורה "רכה", הויכוח רק על מי יהיה הדיקטטור. מעבר לזה, אני חושב שבעוד 20-30 שנה ישארו מעט מאוד דמוקרטיות פרלמנטריות בעולם החופשי כפי אנחנו מכירים אותו. אולי ביפן או בפינלנד זה ישרוד. אני לא אומר את זה בשמחה כלל, אלא מתוך הכרה שזו לדעתי המגמה בעתיד.

המודל הזה בגדול גמור לעת עתה, ובמקום להאחז בו צריך להתחיל לחשוב מה הלאה. בגדול רואים שמול התפרקות הדמוקרטיות רואים עליה מטאורית של התרבות התאגידית העסקית, ונראה לי שזה יהיה הכיוון למי שרוצה לשרוד. ומי המדינות שמתנהלות הכי קרוב לאיך שתאגיד עסקי מתנהל? האמירויות וסינגפור. יש הנהלה (השלטון), יש בעלי מניות (בעלי אזרחות) ויש עובדים רגילים (תושבים). רוצה לבוא לעבוד אצלנו? סבבה, תקבל כל התנאים, אבל זה לפי החוקים שלנו, אחרת אתה עף קיבינימט הביתה. זה לא משמח אותי כלל, אבל לדעתי לשם העולם הולך.

• אהבתי 2
  • מעניין 3
  • רעיון טוב! 2

חזיר דיזל

פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

לא הומוגנית

לא רק. בישראל נולדו וגדלו כמה דורות של אנשים חופשיים (באופן יחסי) במובן המערבי. אני לא חושב שתהליך כזה יעבור בצורה לא אלימה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

(בהנחה ואתה לא ציני) זה כי יש יותר מידי אויבים על הגבולות ואחרים שינצלו את המצב הזה. מצד שני זה משאיר את הקונפליקטים והמתחים כבושים וללא פתרון

אני חושב שיש עדיין רתיעה פנימית מלהפעיל אלימות של יהודים על יהודים.

אלימות אמיתית, לא ערסים שברגע שתופסים אותם מתחילים להצטדק שהם בעצם התעטשו והיד זזה להם בצורה עצמונית.

מה שכן, במהלך העניינים הנוכחי, נראה לי שאנחנו בדרך לשם. בסופו של דבר, אנשים ירגישו חרב על הצוואר ואז כל השדים יצאו החוצה.

פורסם (נערך)

גדודי אל קסאם מעלים תיעוד של הירי לעבר  הישוב בת חפר

הכתובת על הקיר, זה הזמן להתכונן לפלישה הבאה

המדינה לא עושה כלום בשביל להתכונן לפלישה הבאה

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 56 דקות, קורן בן אשר כתב:

המודל הזה בגדול גמור לעת עתה, ובמקום להאחז בו צריך להתחיל לחשוב מה הלאה. בגדול רואים שמול התפרקות הדמוקרטיות רואים עליה מטאורית של התרבות התאגידית העסקית, ונראה לי שזה יהיה הכיוון למי שרוצה לשרוד. ומי המדינות שמתנהלות הכי קרוב לאיך שתאגיד עסקי מתנהל? האמירויות וסינגפור. יש הנהלה (השלטון), יש בעלי מניות (בעלי אזרחות) ויש עובדים רגילים (תושבים). רוצה לבוא לעבוד אצלנו? סבבה, תקבל כל התנאים, אבל זה לפי החוקים שלנו, אחרת אתה עף קיבינימט הביתה. זה לא משמח אותי כלל, אבל לדעתי לשם העולם הולך.

יאללה, יהיה כיף. נעשה void kampff טסטס אחד לשני כל היום. רק בשביל זה אני רוצה שליאור יחזור לפורום.

לפני 56 דקות, Gosser1860 כתב:

לא רק. בישראל נולדו וגדלו כמה דורות של אנשים חופשיים (באופן יחסי) במובן המערבי. אני לא חושב שתהליך כזה יעבור בצורה לא אלימה.

יש לך 3 אוכלוסיות פה שלא רואות בחופש במובן המערבי ערך של ממש. חלקן די עויונות אותו. אנחנו זה מיעוט.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

באמת צריך לפטר מרצים וגם מורים ובכלל לעשות רוויזיה במע׳ החינוך, שהטובים בחניכיה (אלו שהגיעו למוסדות להשכלה גבוהה) מוציאים מכתב עילג כזה.

image.thumb.png.ce54a87e343968d5f084269ebc06b43f.png

image.thumb.png.9bd70276310345cedaed2b3a46665d32.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש בישראל חוקים נגד טרור ונגד הסתה. יתכבדו המתלוננים ויגישו תלונות במשטרה, תחקור המשטרה ותטפל לפי החוק.

לא צריך להעמיס חוקים ותקנות שעלולים להזיק..

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 דקות, פינדר כתב:

באמת צריך לפטר מרצים וגם מורים ובכלל לעשות רוויזיה במע׳ החינוך, שהטובים בחניכיה (אלו שהגיעו למוסדות להשכלה גבוהה) מוציאים מכתב עילג כזה.

זה רק הימניים שביניהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

החרדים מאיימים שאם לא יעלו את המשכורות למורים החרדים עד סוף יוני גפני יפרוש מועדת הכספים..

זה כמו האיום של הרב הראשי שהם יירדו מהארץ. אהבלים.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
  • מבאס 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

זה כמו האיום של הרב הראשי שהם יירדו מהארץ.

אותי למדו לאיים רק במה שאפשר לקיים, ומאוד יהיה קשה ליישם זאת.

אבל זה לא איום, זה חשש. אמיתי. מי שחושב שזה איום לא מכיר את עולם התורה: קחו להם תקציבים, זכויות אזרחיות או הטילו עליהם מיסים חדשים - יישארו. תסגרו להם את הגמרא - הם ישלחו את הילדים בגיל 16 לחו”ל וחלק המשפחות יעברו אף הם. כך משפחות נדדו באירופה עד לפני 90 שנה.

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 8 שעות, יבגניפ כתב:

לא, מה שמעצבן זה הדרדור האיטי (או כבר לא ככ איטי) של ישראל למשהו שיותר ויותר מזכיר את השכנות שלנו או את רוסיה.

אני מבין שהגדרה של "דמוקרטיה מתגוננת" לא עושה לך את זה...

לפני 5 שעות, sperial כתב:

יש בישראל חוקים נגד טרור ונגד הסתה. יתכבדו המתלוננים ויגישו תלונות במשטרה, תחקור המשטרה ותטפל לפי החוק.

לא צריך להעמיס חוקים ותקנות שעלולים להזיק..

לגבי המשפט האחרון אני איתך 

אבל במקרה שיטפלו בזה אתה לא תשמע מילים כמו "מדינת משטרה" וכו' ?

לא באמת פתרת את הבעיה

לפני 7 שעות, mikyl כתב:

מדובר בבודדים. מרגיז, אבל אין לזה משמעות. כן נמאס שישנה אוכלוסייה של פרזיטים מתחמקים משירות צבאי.

רק דבר אחד יכול להרגיז אותי או אפשר שתי הדברים?

@יבגניפ זה גם סימטריה?

לפני 18 דקות, tinoki כתב:

אותי למדו לאיים רק במה שאפשר לקיים, ומאוד יהיה קשה ליישם זאת.

אבל זה לא איום, זה חשש. אמיתי. מי שחושב שזה איום לא מכיר את עולם התורה: קחו להם תקציבים, זכויות אזרחיות או הטילו עליהם מיסים חדשים - יישארו. תסגרו להם את הגמרא - הם ישלחו את הילדים בגיל 16 לחו”ל וחלק המשפחות יעברו אף הם. כך משפחות נדדו באירופה עד לפני 90 שנה.

לא יקחו להם שום זכויות אזרח או יטילו מיסים דווקא עליהם 

פורסם
לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

אני מבין שהגדרה של "דמוקרטיה מתגוננת" לא עושה לך את זה...

אתה יודע שיש הבדל בין תהליך (מה שתיאר יבגני) לבין הגדרה (מה שאתה כתבת)?

• תוכן חדש...