Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

מי קבע שחייבים לזרז את התהליך ולהתחיל את הדיון לפני הפרישה שלה?

מי קבע שלא? החוק התקבל במשמרת שלה מה בדיוק מונע ממנה לדון בו?

לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

שהמחליפים ינהלו דיון

איזה מחליפים? לא ממנים שופטים.

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

אם הולכים לפסול פה חוק יסוד, לפחות שיבצעו את זה בצורה יסודית

אתה באמת רוצה שנשווה את הדיון בעתירות נגד עילת הסבירות אל תהליך החקיקה? 

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אתה מבקר חיילים באופן אישי כדי להציג אותם בצורה רעה

קודם כול, לא באופן אישי אבל בסדר.

מה זה ''להציג אותם בצורה רעה'' אם עשו משהו רע, אז אתה יודע...

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

אם עשו משהו רע, אז אתה יודע...

הוא מצפה שניישר קו עם התקשורת המגוייסת.

אני מניח שאתה לא צופה בערוצי החדשות הישראליים. חלק גדול מה״פרשנים״ הם פשוט דוברים של הצבא שמדקלמים כל מה שדו״צ או כל קצין אחר מאכיל אותם.

אני מבין שאנחנו במלחמה ולא רוצים לבקר את הצבא כדי לא לפגוע במורל או משהו כזה, אבל גם לזה אמור להיות גבול.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אני מניח שאתה לא צופה בערוצי החדשות הישראליים. חלק גדול מה״פרשנים״ הם פשוט דוברים של הצבא שמדקלמים כל מה שדו״צ או כל קצין אחר מאכיל אותם.

לא רק זה, אני גם ממשיך את הקו שלי שהצגתי ברוסיה-אוקראינה וזה לא להאמין לטענות של הפרופוגנדה של שני הצדדים.

הרי ברור לכם שגם דובר צה''ל משקר נכון? אם לא, יש לי גשר למכור לכם. או מנהרה.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

הרי ברור לכם שגם דובר צה''ל משקר נכון?

ברור. אני חושב שכתבתי את זה בצורה זו או אחרת, יותר מפעם אחת.

לפני 5 דקות, David32 כתב:

ברוסיה-אוקראינה

בישראל התקשורת קצת יותר חופשית מאשר ברוסיה. לא יודע לגבי אוקראינה.

לכן הצפיה הטבעית של אנשים היא לקבל מידע אמיתי ולא פרופוגנדה. בפועל זה נכון חלקית בלבד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

ניר דבורי הוא מופע פרופוגנדה. חשבתי שרוני דניאל ז"ל הוא מופע, אבל אחרי שאני צופה בניר דבורי רוני דניאל ז"ל פתאום מזכיר לי את האלוף בריק.
זה ממש מרגיש כאילו צה"ל מדבר דרך הגרון שלו. כשהוא נעלב בשם צה"ל אני קצת מפחד עלינו ועליו.
אם תגרום לניר דבורי להגיד "ביבי" במקום צה"ל בכל פעם שהוא אומר צה"ל הוא מיד מקבל מקום בכל פאנל אפשרי בערוץ 14+ליד שרה במיטה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

כי ככה בית משפט עובד. מה הפסיקה שייכת למלחמה?

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הכל שייך למלחמה. כמו שבית המשפט יכול להכניס שיקולים רחבים בפסיקותיו, כך גם הוא יכול להתחשב בעיתוי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 45 דקות, falou כתב:

הכל שייך למלחמה. כמו שבית המשפט יכול להכניס שיקולים רחבים בפסיקותיו, כך גם הוא יכול להתחשב בעיתוי.

אין ספק שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה בושא הזה. הכוונה היא שהפסיקה ונושא הפסיקה לא שייכים ולא נוגעים למלחמה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, Supertigre כתב:

כשאני הייתי לוחם, וידאו הריגה היה חלק בלתי נפרד מהנוהל לאחר הסתערות.

הנוהל הזה נכנס בתקופתי כאשר 3 צנחנים נהרגו בלבנון לאחר שהשאירו מחבל "הרוג" בהסתערות אחרי הגב. מדובר בלא להשאיר אויב חי מאחור בהסתערות. הינו מבצעים ווידוי הריגה אפילו באימונים. אין לזה שום דבר משותף עם רצח שבויים.

לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

מצד שני, הגישה הזאת גם הביאה עלינו את האסון. אם לא היינו מרחמים על הטרור הפלסטיני לפני 15 שנה, 7.10 לא היה קורה.

מרחמים? לא רצינו לשלם את המחיר. פלוס יהירות. כמה גדודים נוספים של חי"ר ושריון ב-7.10 היו משנים את כל התמונה.

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

שלושה חטופים לא חוסלו, הם נורו בטעות במהלך קרב.

לא היה שום קרב באותו רגע. הם חוסלו בטעות כי לפי שרים/חברי כנסת ואווירה קיימת גם כאן בפורום (אבל בניגוד לנוהלי צה"ל) מותר/חובה לירות במחבלים שנכנעו, אלא שבמקרה אלה היו החטופים. בדיוק כמו גם אם בתנאים שונים עם יובל קסטלמן.

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

להבדיל, אצלנו ממשלה נבחרת ניסתה לבצע משהו שהוא ספק חוקי ספק לא (נחכה להחלטה הסופית של בג"צ), ומאות אלפי אזרחים יצאו להפגין נגד זה. 

אם העזתים היו יוצאים להפגין מול חמאס, לא היינו במצב הזה. בעיה שלהם.

אני מאמין שרוב עזתיים תומכים או לפחות היו תומכים בחמאס והרוויחו ביושר את מה שקורה איתם היום. אבל להשוות אפשרות להפגין בת"א ובעזה זאת איוולת. נראה אותך מפגין מול אש חיה מנשק אוטומטי.

לפני 5 שעות, עדי-אל כתב:

הם עשו וידוי הריגה אחרי שהם וידאו שהם מחבלים. טוהר הנשק זה לא איזה חוק על מוסרי זה כדי לוודא שלא יפגעו אנשים שלא עשו כלום. גם אנשי מוסד בעבר חיסלו כל מיני מחבלים ללא משפט, גם יעלון אמר באיזה ראיון

גם להשוות בין קסטלמן לשלושת החטופים עושה עוול לחיילים בעזה

לא יודע באיזה צבא שירת, אבל אם בצה"ל לא הבנת כלום. נוהל וידוי הריגה נועד לוודות שבמהלך הקרוב לא תשאיר אויב חי שתסכן אותך מאחרי הגב. אבל אסור לך (לפי הנוהל) להרוג אויב שהרים ידיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, mikyl כתב:

מרחמים? לא רצינו לשלם את המחיר. פלוס יהירות. כמה גדודים נוספים של חי"ר ושריון ב-7.10 היו משנים את כל התמונה.

לא, זה רק היה דוחה את זה בכמה זמן ובמחיר אפילו יותר גבוה ממה שאנחנו משלמים עכשיו.

היה צריך לשים לזה סוף ברגע שתחילו לירות רקטות על הדרום. מכרנו לעצמנו סיפורים שיש שם עם מי לדבר ושאפשר לקנות שקט, במקום לעשות את הדבר הנכון ולהסיר את האיום מהגבול.

במילים אחרות, ריחמנו על הפלסטינים והתאכזרנו לתושבי הדרום.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא ריחמנו על הפלסטינים, רחמנו על עצמינו. בעצם לא נכון גם להגיד "ריחמנו" כי בחירה הייתה בידיים של בן אדם אחד שלא היה מוכן לקבל החלטה קשה לצאת למלחמה ולקבל על עצמו את האחריות. בטוח לא בגלל שהוא ריחם על הערבים. או שאתה חושב שצה"ל מתאפק מול חיזבאללה מתוך רחמים על לבנונים? 

פורסם
לפני 8 שעות, falou כתב:

זה היה לפני המלחמה, כמדומני. 

הם לא סרבו לכנס את הועידה למינוי שופטים מאז שפרצה המלחמה?

סמוטריץ' לא המשיך להעביר תקציבים לחברתו המיוחדת, שרוצה ללמד אותנו מה זה להיות יהודים?

הם הפסיקו לספסר במוות של צעירים דתיים, ולהאשים את כל מי שמתנגד להם באנטישמיות?

אפשר להתנחם בזה שלפי הסקרים הם בקושי עוברים את אחוז החסימה, וגם אם סמוטריץ' עוד ישאר, רוטמן לא. ולא נראה לי שמישהו יתגעגע (ומי שכן, תמיד יוכל ללכת לשמוע אותו, יחד עם חבריו ל"תנועה למשילות ודמוקרטיה" מחרטטים איך היהדות הפונדמנטליסטית הביאה לעולם את הדמוקרטיה והליברליזם, ולמה מתנחלים ממאחזים לא חוקיים הם אבירי המשילות ושלטון החוק והשוק החופשי ושאר המושגים שהם אוהבים לרוקן מתוכן ולהעביר הזניה).

• אהבתי 6
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 57 דקות, mikyl כתב:

לא ריחמנו על הפלסטינים, רחמנו על עצמינו. בעצם לא נכון גם להגיד "ריחמנו" כי בחירה הייתה בידיים של בן אדם אחד שלא היה מוכן לקבל החלטה קשה לצאת למלחמה ולקבל על עצמו את האחריות. בטוח לא בגלל שהוא ריחם על הערבים. או שאתה חושב שצה"ל מתאפק מול חיזבאללה מתוך רחמים על לבנונים? 

אתה לוקח את זה בצורה ליטרלית מדי...

יש אימרה שאומרת "המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים" והמשמעות היא שאם אתה מוותר לפושע ולא מעניש אותו הוא ילך לעשות נזק גדול יותר ויצא שפגעת בחפים מפשע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, mikyl כתב:

לא יודע באיזה צבא שירת, אבל אם בצה"ל לא הבנת כלום. נוהל וידוי הריגה נועד לוודות שבמהלך הקרוב לא תשאיר אויב חי שתסכן אותך מאחרי הגב. אבל אסור לך (לפי הנוהל) להרוג אויב שהרים ידיים.

עם המשפט האחרון אני יכול להסכים איתך.

לירות במחבל שהרים ידיים או קשור אסור לפי הנוהל אבל מי שעושה איזה מקסימום לא פועל לפי הנהלים. זה לא עושה אותו לא מוסרי וכד'

• תוכן חדש...