Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, SlowRide כתב:

מהעוטף לא, אבל אשקלון, שדרות, נתיבות, אופקים, קרית שמונה, נהריה, ועוד?

מזכיר את ההקשר של ההודעה אותה ציטטת: תעדוף בין העוטף ובין איו"ש.

הממשלה הזו תעדפה גזרה מסוימת בצורה מובהקת, אפשר רק לשער מדוע. שמחה רוטמן לכאורה התייחס לזה, לפני שהתקפל כמו חסר החוליות שהוא. 

וכפי שכתבתי למישהו אחר, אני לא טוען שמגיע לתושבי שדרות או אשקלון שום דבר ממה שדאעש עשו, אבל אני בהחלט טוען שהבחירה החוזרת שלהם באדריכל מכונת הרעל היא תמוהה. סוג של סינדרום שטוקהולם.

זה כן מעניין בהקשר הזה שאנחנו (myself included) מבקרים את הפלסטינים על חוסר ההתנגדות לחמאס, אבל איכשהו מבינים את שדרות ואשקלון שבוחרות בביבי שחמש עשרה שנים גורר אותן ל/באסקלציה - ושווה לזכור ששם לא זורקים מהגג את מי שמצביע ללפיד גנץ או כל דחליל אחר. 

כאילו מדגדג לי לומר שאני מסכים איתך והפעם אין מצב שזה ימשיך, אבל אני יותר מאמין ביכולת של ביבי להרעיל מאשר ביכולת של ביביסטים לחשוב ביקורתית. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7478

• פינדר

6178

• יבגניפ

5966

• Night Driver

5079

פורסם
לפני 9 דקות, oryo כתב:

ביכולת של ביביסטים לחשוב ביקורתית

לא יודע כמה צריך לצפות לחשיבה ביקורתית (כוללת), אלא מספיק שחשיבת העדר תשתנה מעט (כי המציאות השתנתה בצורה משמעותית) כדי ליצור שינוי עומק משמעותי בפוליטיקה/הנהגה.

העם דרש ממשלת אחדות מסוימת וקיבל. העם לא מוכן לשמוע על החלפת ההנהגה (כרגע) ולכן אני לא רואה את זה קורה. אבל אחרי המלחמה? אני צופה שינויי עומק גדולים. וזה תחת ההנחה שישראל תנצח (צבאית) את האתגרים מולה.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 19 שעות, oryo כתב:

אתה מודע לכך שיש מס' דיווחים על כך שחמאס יורה במי שנוסג, כן? 

חלקם לא פיגורטיבלי קורבנות של חמאס, אלא ליטרלי. 

מי ש*בוחר* להשאר בבית שלו בשביל למות הוא לא קורבן, הוא שאהיד, שימות. 

מי שלא יכול לנוע כי הוא נכה, או כי מאיימים עליו שירצחו אותו, הוא קורבן. כן, גם אם הוא פלסטיני, אני יודע שזה קונספט קשה לעיכול. 

זה מאוד עצוב ומתסכל כל פעם מחדש שחמאס משתמש באזרחים שלו בתור מגן אנושי,הם באמת ובתמים קורבנות של חמאס. אני אישית באמת מאמין שצה"ל, גם בתנאים הבלתי אפשריים שנכפו עלינו במלחמה הזאת, יעשה את המיטב כדי להימנע עד כמה שאפשר בבלתי מעורבים.

כתבת כאן בהרבה הודעות שאתה בעד להכריע את חמאס באופן מוחלט, כי מדובר בארגון דאעשי רצחני שאסור בכלל לדבר איתו, רק להשמיד,ובצדק. הוא הרי הוכיח את עצמו ככזה באופן סופי אחרי המתקפה הרצחנית של השביעי באוקטובר. אם הבנתי אותך נכון, הוויכוח שלך עם שאר המגיבים היה שלא כל עזה היא חמאס, ושאי אפשר להצדיק הרג של המוני עזתים כי כולם חמאס,ושהעולם לא יקבל את זה, ושצריכים לחשוב על היום שאחרי, וגם אמרת שסטטיסטית בטוח יש אנשים מתונים בקרב אוכלוסיית עזה שפשוט מפחדים מחמאס.

אני מבין את הטענה שלך, רק העניין הוא שלדעתי שבזמן מלחמה כמו זאת שנכפתה עלינו, כבר מאוד קשה להפריד בין מנהיגי\תומכי חמאס, לבין האזרחים שחמאס משתמש בהם כמגן אנושי.

בגלל שזה פורום רכב, אפילו אם באוף-טופיק, אני אנסה להביא דוגמה מתחום תאונות הדרכים.לפני כמה חודשים העליתי כתבה ישנה על שב"ח בן 17 מהשטחים שחיפש עבודה בישראל, וכשניסה לחזור הביתה בערב, הוא חצה כביש מהיר עם שלושה נתיבים ללא מעבר חצייה, תוך התפרצות לכביש בריצה, ונדרס על ידי רכב שבו נהג קצין במשטרה. הנער,לצערנו, נהרג במקום. זו עוד צורה שבה אפשר להסתכל על תושבי עזה האומללים, הם, בין היתר באשמת חמאס שמאיים עליהם ומשתמש בהם, מתעקשים להיות בכל סבב וגם במלחמה הזאת, הבחור שמתפרץ לכביש בלי לנקוט אמצעי זהירות, או חוצה באור אדום, ואחר כך כשהוא נפגע, אנשים מאשימים את הנהג הפוגע ואותו בלבד.

ובאמת שצה"ל משתדל,גם במלחמה הזאת, להימנע מפגיעה בבלתי מעורבים, אבל מה תגיד על חיילי גבעתי שנלחמים עכשיו ברצועה, שדיוחו על כך שאנשי חמאס הביאו בסביבות 100 או יותר נשים וילדים כדי להשתמש בהם בתור מגן אנושי? אם היה קורה להם משהו והם היו נהרגים, לדעתי חמאס הוא האשם הבלעדי במותם. או אם לחזור שוב על הדוגמה שהבאתי מקודם, חמאס שוב מתעקש להיות זה שמעודד ומכריח את האזרחים שהוא שולט בהם "להתפרץ לכביש" ולסכן את עצמם, ואחר כך העולם מתפלא שהם נדרסים\נהרגים.

אם נניח, בתור דוגמה והקבלה, משווים את מדינת ישראל לכביש מהיר, שעליו נוסע אוטובוס ובתוכו נהג ואזרחים. נהג האוטובוס, לצורך העניין, הוא צבא ההגנה לישראל, ונוסעי האוטובוס הם אזרחי ישראל. בכל פעם שהאוטובוס מנסה לנוע בכביש המהיר, יש חבורה של אנשים עבריינים (חמאס\חלק מהפלסטינים), שמנסים בכל דרך אפשרית למנוע מהאוטובוס לנסוע על הכביש, ומנסים בלי סוף לפגוע בנוסעי האוטובוס ולהרוג אותם. פעם הם זורקים אבנים על האוטובוס,מנסים לירות עליו, לשים כל מיני חסמים על הכביש שיגרמו לבלימת פתע או לתאונה, ובעיקר בעיקר, שולחים את הילדים הקטנים שלהם שירוצו ויתפרצו לכביש מול הנהג(צבא ההגנה), כדי שאם חלילה הוא ידרוס את אחד הילדים שהתפרצו, הם יוכלו להאשים את הנהג(צה"ל) במותם האפשרי של ילדיהם.

נהג האוטובוס מנסה למנוע את הפגיעה בילדים בכל דרך אפשרית, הוא צופר לילדים כדי להזהיר אותם, מהבהב להם עם האורות, משתדל גם לנסוע כמה שיותר לאט בהתאם למה שתנאי הדרך מאפשרים, תוך כדי שהוא והנוסעים האזרחים שבאוטובוס חשופים לסכנת חיים של ירי וזריקת אבנים על האוטובוס מצד העבריינים, ובשלב מסויים הנהג אפילו יורד מהאוטובוס ומנסה לעשות הידברות עם הפורעים שרוצים להרוג אותו ואת הנוסעים, אבל שום דבר לא עוזר, הפורעים ממשיכים לנסות לפגוע באוטובוס ולשלוח את הילדים שלהם שיתפרצו לכביש מול הנהג, תוך כדי שהנהג מנסה גם לשמור על חיי הנוסעים שלו באוטובוס, וגם להימנע מפגיעה בילדים הבלתי מעורבים.

בדיוק כמו נהג האוטובוס בדוגמה שנתתי, ככה גם צה"ל התנהג בכל הסבבים שהיו עד למלחמה הזאת. הוא "צפר" כדי להזהיר את האזרחים הבלתי מעורבים( שזה אומר לעשות "הקש בגג, כדי להתריע, לחלק כרוזים בכל הרצועה, ביטול של פעילויות מבצעיות וחיסול בכירים בגלל שבמקום נוכחים אזרחים, ואת זה הצבא עשה גם כשהדבר סיכן את חייליו.

גם עכשיו, במלחמה הזאת, צה"ל עשה ועושה מאמצים גדולים על מנת להימנע מפגיעה בבלתי מעורבים, הוא כבר נתן לתושבים את צפירת האזהרה שלו בכך שניסה לעודד אתם להתפנות לכיון דרום הרצועה והגבול עם מצרים, מבחינת תושבי עזה, הם כבר שמעו את הצפירה, אם חס וחלילה הם יפגעו בתקיפות, האשם העיקרי צריך להיות חמאס, שממשיך להכריח את תושביו "להתפרץ לכביש", כדי שאחר כך העולם יוכל להאשים במותם את ה "נהג" שפגע בהם בשוגג(צה"ל).

בתאריך 29.10.2023 בשעה 18:02, קורן בן אשר כתב:

וודאי שאמצת נרטיב כלשהו, אחרת לא היית כותב מה שכתבת. אתה מאוד מושפע מדברים מסויימים. אתה ארכיטיפ של המערבי האולטרה-ליברלי/פרוגרסיבי, חי מתוך תחושת אשמה ובושה, חופר כל הזמן בבשרו, מתחבט, חסר בטחון, מנסה לצמצם את עצמו ולהתאיין מפני האחר. שם בצד השני, הם בדיוק ההפך ממך. הם לא שואלים שאלות, ולא מעלים ספקות, ולא חושבים שיש להם אשמה או אחריות לגבי משהו בעולם הזה. אתה יודע למה בעיניהם הם 100% צודקים? כי הם שיכנעו את עצמם שהם 100% צודקים. העמדה שלהם היא עמדה "דתית" במובן הרחב, שנשענת על אקסיומות מסויימות שיש להם בראש, ולא על ידע בהיסטוריה, גיאוגרפיה, יחסים בינ"ל וכיו"ב.

אין דבר כזה בעיני "העולם", את 95% מאוכלוסיית העולם הסכסוך הזה אינו מעניין, הם לא מבינים בזה יותר מאשר אתה מבין בסכסוך בנגורנו-קראבאך. הבעיה היא שיש מסביבנו 200 מיליון ערבים, ויותר מזה מוסלמים, ואף על פי שיש לנו גם קצת תומכים במעגלים אלה, בסופו של דבר מספיק שיש 10% מהאוכלוסיה ששונאים אותנו (וכנראה יש יותר...) ואתה כבר במכפלות של עשרות מיליונים.

יש לנו לא מעט תמיכה בכלל במעגלים רחבים בעולם המערבי. מועדוני כדורגל בבריטניה, עם כל הכבוד, מעניינים לנו את הישבן, בדוק מי הבעלים שלהם ותבין הכל. בכלל, השייחים מהמפרציות קונים בכסף המון השפעה בעולמות הספורט, התקשורת והבידור, וההשפעה ניכרת מאוד.

מעבר לכך, תחושה אישית, כפי שכתבתי, לגיטימי, אבל זו בעיה שלך, לא שלנו.

אני חושב שהייתה כאן אי הבנה בקשר לכוונות שלי.

השאלה שלי הייתה היפוטטית, לא אמרתי שזה מה שאני רוצה שיקרה.רק שאלתי מה עלול לדעתכם לקרות ב-  worst case scenario בו ממשלת ישראל ממש מסכימה להתפרק מנשקה ולכונן כאן מדינה דו לאומית,למה תרחיש כזה עלול להוביל.

זה לא היה ממש ברור קודם ואני מצטער על זה, כמו רוב המגיבים פה אני מאוד מקווה שצה"ל יצליח להביס את חמאס עם מינימום עד בכלל אבידות לנו ולחיילינו.

בתאריך 29.10.2023 בשעה 18:19, SlowRide כתב:

נראה לי לקחת שילוב לא נכון של כדורים חבר😁

שום דבר לא עובד לנו בתור מדינה? אנחנו המדינה הכי מתקדמת במזרח התיכון. אנחנו מקושרים למעצמה מס' 1 בעולם. עד לא מזמן השקיעו בנו מכל העולם, אבל בגלל שהיה לנו כל כך נח וקל בחרנו מנהיגים חסרי תועלת שרק רצו כח כסף וכבוד ולא שמו ז' על שום דבר אחר חוץ מלקמבן את חברים שלהם ולסכסך בין האנשים וקיבלנו אסון. אבל הנה, אתה רואה איך פוטין חוטף אנשים מהבתים וממקומות עבודה כדי שילכו להילחם בשבילו באוקראינה ופה אנשים באים מחו"ל כדי להתגייס לצבא ולהילחם על המדינה.

בטח שהפלסטינים יותר מסכנים, החיים שלהם במיץ של הזבל. הם קבוצה של בורים נחשלים שמלמדים את הילדים שלהם לרצוח ולהרוס. היית מוכן להתחלף איתם? הכדורגל שלהם יותר טוב?

תבין חבר, ככל שיש לך יותר אויבים סימן שאתה בדרך הנכונה. הפלסטינים רוצים להיות הקורבן התמידי, זה שבוכה גם אחרי שהוא מקבל מה שמגיע לו. בגלל זה החיים שלהם נראים ככה ובחיים לא יצא מהם שום דבר חוץ מג'יהאד.

הכוונה שלי הייתה בעיקר מבחינה הסברתית בעיקר.התכוונתי לאיך זה נראה לפעמים שהעולם רואה אותנו בתקופות עצובות שכאלה,לזה התכוונתי כשאמרתי ששום דבר לא עובד לנו, שאנחנו לא מצליחים לשכנע את העולם,ואני מצטער אם הובן אחרת.

זה באמת עצוב ומתסכל שלמרות האירועים המחרידים שקרו לנו בשבעה באוקטובר, עדיין יש הרבה מאוד אנשים וקבוצות כוח עם השפעה שהם נגד ישראל, וביניהם גם מועדוני כדורגל ועוד כל מיני משפיענים.לא התכוונתי לרגע שאנחנו בתור מדינה צריכים "להתאבד" על העניין הזה ובאמת ששום דבר לא חשוב כמו להכריע את החמאס עם המינימום עד בכלל אבידות לנו ולכוחותינו(הלוואי ואמן),ושוב, אני מאוד מצטער אם הובן אחרת.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אשתי שוחחה עכשיו עם קרובה שחיה בטורונטו. מספרת שבגלל התקפות אנטישמיות סטודנטים יהודים קיבלו רשות ללמוד מרחוק. ושגם אחיה, שגר בניו יורק, מדווח על התקפות אנטישמיות, חמורות אפילו יותר.

• מבאס 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, oryo כתב:

כאילו מדגדג לי לומר שאני מסכים איתך והפעם אין מצב שזה ימשיך, אבל אני יותר מאמין ביכולת של ביבי להרעיל מאשר ביכולת של ביביסטים לחשוב ביקורתית

בולשיט יכול להביא אותך לצמרת אבל לא להשאיר אותך שם. לדעתי הגענו לסוף הבולשיט כי מהות רעל הביביזם זה שילוב של פחד מהערבים ובכיינות על קיפוח מזרחים.

המלך הוכיח שהוא לא מסוגל לשמור על הנתינים מהערבים המפחידים. הוכיח שהוא הקיף את עצמו בחסרי תועלת.

העסקים בכל הפריפריה אוכלים חרא.

חרדים מתגייסים לצבא.

גם אם 30% מהביביסטים יצאו מהטראנס כתוצאה מזה, זה מספיק.

החברה הישראלית מגובשת הרבה יותר, איך שלא תסתכל על זה. פתאום אין זיוני מח על תפילות בהפרדה ועל מצעדי גאווה בבני ברק. 

אשתי הציבה 2 תנאים, חיסול חמאס וחיסול הממשלה. אם שניהם לא מתקיימים בטווח זמן הגיוני, אנחנו עפים מפה.

אני לא מאמין שנגיע לזה אבל אף פעם לא מזיק לתכנן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ובינתיים בעולם התעמולה של הביביסטים:

2 מיליון דולר לדירה במרכז ישראל זה הישג.

בשבת השחורה "האמון קצת נפגע" ו"צריך לשים לזה גבול".

ברצינות, על מה ואיך אפשר לדבר עם מישהו כזה? זה תעמולה ברמה של ברית המועצות בתקופות היפות שלה.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, מרק10 כתב:

אתה רוצה מדליה בגלל שאתה מזדהה עם אור ?

מדליה מאחד כמך? אלוהים ישמור.

לפני שעתיים, מרק10 כתב:

אתה מזכיר לי את עו"ד דבי פעילת זכויות האדם אשר הזדעזעה מכך שלא מאפשרים ביקור למשפחות אסירים ביטחוניים בבתי הכלא בארץ.

אני לא אחראי להזיות שלך.

לפני שעתיים, מרק10 כתב:

מה זה השטויות האלה ?

גם אתה לא למדת ליב"ה? לפני כניסה של צה"ל ללבנון חיזבאללה לא היה קיים ושעים לא (או כמעת לא) השתתפו במלחמת האזרחים. הארגון קם במטרה מוצהרת להילחם נגד מדינת ישראל. גירשנו אש"ף קיבלנו חיזבאללה. 

• רעיון גרוע 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

ברצינות, על מה ואיך אפשר לדבר עם מישהו כזה? זה תעמולה ברמה של ברית המועצות בתקופות היפות שלה.

זה ניסיון נואש ביותר למנוע את הקץ. 

לא יצליח להם.

• אהבתי 6

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

החברה הישראלית מגובשת הרבה יותר, איך שלא תסתכל על זה. פתאום אין זיוני מח על תפילות בהפרדה ועל מצעדי גאווה בבני ברק

סימן איך תדע שהתקופה הזאת של המלחמה שיש עכשיו עברה וחוזרים לשטויות- כשתתחיל לשמוע עוד פעם: נועה קירל נועה קירל נעה קירל, אז תדע שזה מתחיל

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעתיים, NEW10 כתב:

האשם העיקרי צריך להיות חמאס, שממשיך להכריח את תושביו "להתפרץ לכביש", כדי שאחר כך העולם יוכל להאשים במותם את ה "נהג" שפגע בהם בשוגג(צה"ל).

בגדול אני מסכים עם כל מה שרשמת, ואם קיבלת איכשהו רושם שאני לא מסכים אני סקרן להבין מדוע (אפשר לשלוח לי בפרטי). 

לפני 55 דקות, mikyl כתב:

מדליה מאחד כמך? אלוהים ישמור.

זה כמעט מצחיק איך אני, אדם שכותב שבהינתן המעשים של חמאס כעת אפשר וצריך לקבצץ פלסטינים בתא שטח קטן בדרום הרצועה עם מצור פסיכי עד שיתאבדו מול מצרים/חמאס/דיזאנטריה/צמא - או ייכנעו, נחשב ל״סמולני״ בשרשור הזה. בשביל אנשים מסוימים חמלה זו חולשה, הם לא קולטים שזו העצמה שלנו כחברה מערבית מתוקנת, אלו אלמנטים מסדר שני והם הרי בקושי מבינים איך להסתכל על סדר ראשון. 

לפני שעה, SlowRide כתב:

אשתי הציבה 2 תנאים, חיסול חמאס וחיסול הממשלה. אם שניהם לא מתקיימים בטווח זמן הגיוני, אנחנו עפים מפה.

מה שאנשים לא כ״כ מבינים זה שאף אחד לא מחכה בחוץ, רילוקיישן זה מאוד קשה, מתוך 10 משפחות שפונות אלי בשבוע אולי 1-2 גג מסוגלים לעשות את זה קונקרטית. אני מאוד מקווה שלא תצטרכו לבדוק בכלל ושיהיו לכם חיים כיפיים ממלאים ומהממים בישראל של אחרי ביבי/חמאס, אם מי מהם באמת ילך לאנשהו.

טוב, נחמה פורתא: 

Screenshot_20231103-114617.thumb.png.9f2bb2097b5e13c3992926e884cdf0c6.png

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעתיים, NEW10 כתב:

אבל מה תגיד על חיילי גבעתי שנלחמים עכשיו ברצועה, שדיוחו על כך שאנשי חמאס הביאו בסביבות 100 או יותר נשים וילדים כדי להשתמש בהם בתור מגן אנושי?

A video or it didn’t happened. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 7 דקות, yb כתב:

סימן איך תדע שהתקופה הזאת של המלחמה שיש עכשיו עברה וחוזרים לשטויות- כשתתחיל לשמוע עוד פעם: נועה קירל נועה קירל נעה קירל, אז תדע שזה מתחיל

כשנשמע שהוציאו את סינואר מהמחילה והוא צפוי להישפט ולקבל גזר דין מוות, ושאיסמעיל היינה טבע באסלה בחדר המלון שלו בדוחה, ושתושבי עזה זורקים מהגגות כל מח שנחשד בשיתוף פעולה עם חמאס, נדע שהתקופה של המלחמה נגמרה.

לפני 8 דקות, oryo כתב:

מה שאנשים לא כ״כ מבינים זה שאף אחד לא מחכה בחוץ, רילוקיישן זה מאוד קשה, מתוך 10 משפחות שפונות אלי בשבוע אולי 1-2 גג מסוגלים לעשות את זה קונקרטית. אני מאוד מקווה שלא תצטרכו לבדוק בכלל ושיהיו לכם חיים כיפיים ממלאים ומהממים בישראל של אחרי ביבי/חמאס, אם מי מהם באמת ילך לאנשהו.

מצידי לעבוד באיסוף זבל ולגור בצריף, העיקר להישאר בחיים. זה לא יהיה רילוקיישן בגלל הזדמנות בקריירה אלא כי נהיה פליטים.

אם לא נחסל את חמאס כמו שהצבנו לעצמנו או שהפילוג וההסתה וההקצנה בחברה לא יעצרו וימשיכו להתחזק, זה רק עניין של זמן עד האסון הבא שכנראה יהיה פטאלי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 6 שעות, mikyl כתב:

רצית שהם יהיו ציונים? ובמה זה שונה מסמוטריצ'ים/בן גבירים וכמה מחברי הפורום?

שבישראל יש ביקורת על התנהלות הממשלה והצבא day by day , והצבא לא נוקט בפעולות בלתי מוסריות ומסכנות חיים כלפי העם עליו הוא מגן

לפני 4 שעות, sperial כתב:

אשתי שוחחה עכשיו עם קרובה שחיה בטורונטו. מספרת שבגלל התקפות אנטישמיות סטודנטים יהודים קיבלו רשות ללמוד מרחוק. ושגם אחיה, שגר בניו יורק, מדווח על התקפות אנטישמיות, חמורות אפילו יותר.

אבל חשבתי שהבעיה היא הציונות והכיבוש

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

כשיהודים בכל העולם חוששים לצאת מביתם זו בעיה חמורה, ולא רק של ישראל.

עכשיו הוסף את אזהרת המסע הכוללת לכל העולם של המל"ל ותבין את חומרת הבעיה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אם לא נחסל את חמאס כמו שהצבנו לעצמנו או שהפילוג וההסתה וההקצנה בחברה לא יעצרו וימשיכו להתחזק, זה רק עניין של זמן עד האסון הבא שכנראה יהיה פטאלי.

תוסיף רכיב שלישי לשניים שציינת- טיפול יסודי בחיזבאללה לאחר ההשפלה שהוא מאכיל אותנו, או כמו שנסראללה קרא לזה- המעבר לשלב הבא...  ,    דובר צהל מצהיר כל הזמן על כך שאנחנו דרוכים בכוננות שיא לכל פעולה, כל יום ירי טילים ואנחנו רק נגררים,  פינוי רוחבי של הישובים ליד לבנון,  זה ההגדרה לחולשה והרתעה שאיננה קיימת.  

5 דקות אחרי שיעזבו הנושאות מטוסים ואנחנו נחזור לשיגרה ולא יהיה כח להיכנס שוב לסבב הוא יתחיל לטפטף אותנו,   עכשיו זה הזמן.

• תוכן חדש...