Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

מה לדעתך היה קורה בלי החיסולים של אותם טרוריסטים?

לפני 14 דקות, yd b-4 כתב:

תשאל את עצמך באיזה מקום היינו בלי כל המבצעים האלו

אבל יש עוד אופציות חוץ מ"לא לחסל" ו"לא לצאת למבצע".

אין לי נוסחת קסם, אבל אולי אפשר לצאת מהקופסה של "לא מדברים עם חמאס". בטח כשבפועל כן מדברים איתו וכן מאפשרים הזרמת כספים.

אני באמת לא יודע אם המצב פה הפיך ובר תיקון (אם בעל היה כזה אי פעם). אני רק יודע שלעשות שוב ושוב את אותו הדבר, לא יהיו תוצאות שונות.

זה רק הופך אותנו ליותר אלימים ומוריד את הרף המוסרי שלנו.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

המצב פה הפיך זה ברור, בטח מצדינו. מאמין שיבוא יום ונוכל לטייל בעזה חופשי. 

עכשיו רק נשאר לראות האם גם הצד השני מעוניין בזה או שהוא עדיין שואף להשליך את הציונים ה'כובשים' לים.  

מחכה לראות את הממשל בעזה משקיע בתשתיות ובכלכלה ולא בהעצמה ובהתגרות צבאית.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

אין לי נוסחת קסם, אבל אולי אפשר לצאת מהקופסה של "לא מדברים עם חמאס". בטח כשבפועל כן מדברים איתו וכן מאפשרים הזרמת כספים.

אני באמת לא יודע אם המצב פה הפיך ובר תיקון (אם בעל היה כזה אי פעם). אני רק יודע שלעשות שוב ושוב את אותו הדבר, לא יהיו תוצאות שונות.

זה רק הופך אותנו ליותר אלימים ומוריד את הרף המוסרי שלנו

עדיין זה עדיף מלא להגיב או להגיב בצורה מגוחכת. רף מוסרי משתנה בהתאם לסביבה שבה חיים. כמו שאתה לא יכול לבוא בדרישות לתושב במדינת עולם שלישי שיפסיק לזהם ויעבור לאנרגיה ירוקה אתה לא יכול לצפות ממי שחי בסביבה עויינת ואלימה להיות פציפיסט.

אם אתה מדבר עם חמאס בצורה רשמית אתה הופך אותו לארגון לגיטימי, עם דרישות לגיטימיות. גם זה שמדברים איתם בעקיפין ומעבירים להם כסף זה לא משהו, אבל אנחנו לא מכירים אפשרות טובה יותר. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 27 דקות, פינדר כתב:

זה רק הופך אותנו ליותר אלימים ומוריד את הרף המוסרי שלנו.

מרגיש כאילו נתקעת בשנות ה-90 עם דף המסרים.

להזכירך יצאנו מעזה כבר ב-2006, סינגפור של המזרח התיכון הם לא הקימו.

הם רק עסוקים בחימוש חימוש ועוד חימוש.

אתה צריך להבין שהמטרה שלהם זה להשמיד אותנו, זאת תכנית עבודה אידיאולוגית.

אין הרבה מה לעשות עם גישה כזאת.

• אהבתי 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

אם אתה מדבר עם חמאס בצורה רשמית אתה הופך אותו לארגון לגיטימי, עם דרישות לגיטימיות. גם זה שמדברים איתם בעקיפין ומעבירים להם כסף זה לא משהו....

הגיוני שאנחנו מעבירים כסף למי שיורה עלינו ?   אם נעביר יותר יירו עלינו יותר ?

אין הרבה מקומות בעולם בהם מתקיים מצב דומה.

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 2 דקות, yuvalganim כתב:

אתה צריך להבין שהמטרה שלהם זה להשמיד אותנו

לא יודע בן כמה אתה אבל מצרים היתה האוייב הכי גדול שלנו ואיראן היתה ידידה קרובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

מצרים היא מדינה עם צרות משלה.

דוגמה דומה יותר הוא ערפאת ואש"פ.

פורסם
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

הסכם השלום עם מצרים קרה אחרי שהממשל במצרים רצה את הסכם השלום, לא מה שקורה היום בעזה. 

איראן הייתה גם בת ברית קרובה של המערב בכלל והאמריקאים בפרט, על הסיבות למה ואיך זה השתנה אני חושב שאין צורך להרחיב... כל דרדק מכיר.

• אהבתי 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

הממשל במצרים רצה את הסכם השלום לאחר השתלשלות ענפה שכללה את מלחמת יום כיפור. זה לא שפתאום סאדאת קם בבוקר והחליט שבא לו להתפלל בירושלים.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

את כל המבצעים המוצלחים שבהם חיסלנו טרוריסטים והוצאנו להם את החשק להיות טרוריסטים.

גרייט סקסס

ומה עם לבנון השנייה? 

לשיטתך, אם יש לי לחץ דם אז לא לקחת את הכדורים? זה הרי לא מרפא את המחלה אז פשוט לשחרר ולתת לדברים להיות? 

אז אתה לחלוטין מתנגד לחיסול מחבלים אם זה אומר גם פגיעה בחפים מפשע? מה אתה מציע כפתרון נגד מלחמה בטרור? 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש ויכוח, אבל קיימת טענה עם רגליים שסאדאת גישש לשיחות שלום עם ישראל, אבל נכשל בגלל היהירות של ממשלת ישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, RK כתב:

הממשל במצרים רצה את הסכם השלום לאחר השתלשלות ענפה שכללה את מלחמת יום כיפור. זה לא שפתאום סאדאת קם בבוקר והחליט שבא לו להתפלל בירושלים.

ברור. קיבלו בראש והבינו שצריך שלום. דוגמה מעולה לפוסט המגוחך של המבצעים לעיל. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 3 דקות, RK כתב:

זה כן.

סאדאת ניסה ליזום שיחות עם ישראל לפני המלחמה, אבל מסיבות שונות(שאננות או חוסר אמון בכוונותיו)   נדחה פעם אחר פעם.

פורסם
לפני 28 דקות, לב טוב כתב:

הסכם השלום עם מצרים קרה אחרי שהממשל במצרים רצה את הסכם השלום, לא מה שקורה היום בעזה. 

איראן הייתה גם בת ברית קרובה של המערב בכלל והאמריקאים בפרט, על הסיבות למה ואיך זה השתנה אני חושב שאין צורך להרחיב... כל דרדק מכיר.

הסכם השלום עם מצרים לא "קרה". ההסכם הוא תוצאה של הבנה בשני הצדדים שזה לא מוביל לשום מקום טוב ושאף אחד לא ייעלם.

עם העזתים שני הצדדים עוד לא הפנימו את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...