Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

היום לא מתאים החוק הזה, מחר לא יתאים חוק אחר וכו'

זה לא חוק זו הפיכה משטרית.
חוקים מטומטמים ותקציבים שהם פשע הם מעבירים כל הזמן. לא שמעתי שאף "אנרכיסט" ביטל על זה מילואים...
הנה יש לך עכשיו את הדביל התורן פוגל עם החוק המטומטם התורן, בעצם דוגמא לא טובה, לא הייתי מתגייס לקרבי עם חוק כזה.

לצבא של פוטין היית מתגייס? מה ההבדל?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

אף אחד לא יתעסק עם פוטין בעניין פשעי מלחמה. לא הייתי מתגייס לצבא שלו בגלל מנהיגות מושחתת, וזו תהיה גם הבעיה שלנו. בעצם, כבר עכשיו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

מתגייס מרצוני? לא. מגוייס? כנראה שכן אם החלופה זה כלא ברוסיה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

לא הייתי מתגייס לצבא שלו בגלל מנהיגות מושחתת, וזו תהיה גם הבעיה שלנו. בעצם, כבר עכשיו.

זו בדיוק הנקודה.

לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

מתגייס מרצוני? לא. מגוייס? כנראה שכן אם החלופה זה כלא ברוסיה

יהיה גם כלא בנגב ל"בוגדים" אם הכל יעבור אל תדאג.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

עוד הברקה של ה"ימין על מלא".

האמת - אני כבר לא יודע מה היעדים של הממשלה הזו. פשוט עושים כל מאמץ להזיק למדינת ישראל. עם חוק כזה כבר אי אפשרלהיות אפילו שקמיסט.

פשוט מאוד, אי אפשר ליברוח לחו"ל אם אתה מפחד שיעמידו אותך למישפט על השירות הצבאי... ככה פוגעים בשתי ציפורים במכה אחת. ;-)

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לפני שעה, stx כתב:

גם אם איראן משיגה פצצה מחר בבוקר, לא חושב שהיא תהיה משוגרת לפה מחרתיים - המטרה מספר אחד גם של האייטולות היא להישאר בשלטון.

היא אולי לא, אבל למישהו יהיה הרבה יותר ביצים. זה לא שעכשיו האירנים לא עושים דברים שמנוגדים לאינטרסים של ישראל, אז עם רוח גבית חזקה כנראה שזה גם יתגבר.

לפני כשעה, sperial כתב:

אף אחד לא יתעסק עם פוטין בעניין פשעי מלחמה.

אלא אם כן יגיעו עד הקרמלין, וגם אז, כמה משפטים, ורוב החיילים יחזרו הביתה.

לפני כשעה, sperial כתב:

לא הייתי מתגייס לצבא שלו בגלל מנהיגות מושחתת, וזו תהיה גם הבעיה שלנו. בעצם, כבר עכשיו.

תגיד לי שאתה לא מבין את היקף הגנבות והשחיתות ברוסיה/אוקראינה בלי להגיד לי שאתה לא מבין את היקף הגנבות...

צהל מושחת? פינאטס. דרעי גונב פינאטס, גם ביבי. גם אם זה פי 2 ממה שמספרים זה עדיין פינאטס לעומת מה שהולך שם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעה, farkash7 כתב:

יהיה גם כלא בנגב ל"בוגדים" אם הכל יעבור אל תדאג.

לפי איך שזה נראה, לא יהיה מי שיתפעל את הכלא, וגם לא יהיה מספיק מקום לכולם שם. על מפגינים הם לא שמים ז', אבל אם הצבא והמשטרה לא מוכנים למלא פקודות, כל העסק יפול.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני לא יודע מה איתכם אבל האפקטיביות של הסברה בעולם לטובת ישראל, גם אם בפן השיטחי ביותר. היא לא קיימת או בכלל לא שמים עלייה דגש ותורה סדורה לגבי כל דבר שיוצא מהמדינה הזו (לטוב ולרע), החוסר הסברה זה משפיע על כולנו. גם אם לא רואים את זה בפועל.

גיליתי במקרה, לפני זה קצת קונטקס, החבורה שנקראת nelk הוקמה בתור קבוצה של יוטיוברים קנדיים, בהתחלה הם היו שלושה אבל שערורויות כאלו ואחרות גרמו לכך שהם תפרקו והתחברו מחדש מאז הפרסום שלהם ביוטיוב, החבורה בעיקר עשתה מתיחות וולוגים, כיום הקבוצה גרה ברובה בבית אחד, בקנדה או ארה"ב. מתחזקת פודקאסט, ערוץ וולוגים ויצרנית אלכוהול שמוכרת בירה happy dad. בטח שכחתי עוד כמה דברים על הדרך אבל זה בגדול החבורה/קבוצה הזו.

כשיוטיוב הציעו לי את הסרטון הבא:

החשש העיקרי שלי היה שהסרטון ישפיע לרעה ויראה צדדים לא כל כך יפים על ישראל אבל מסתבר שהם פירגנו לישראל והראו את הצד היפה של ישראל. גם אם המעריצים המקומיים שלהם די מעיקים לפעמים.

אני אשמח אם תשתפו את הסרטון ברשתות החברתיות.

וכן זו אחלה פרסומת למדינה, שדרך אגב לא עשתה שום דבר על מנת שזה באמת יהיה קיים.

כמובן שצריך לעשות את הדברים הללו באופן אורגני (כי אז התגובה תהיה מקורית ולא מאולצת) ולא להביא לפה אנשים במיוחד או לשלם להם על הביקור.

שורה תחתונה, מה ההשפעה של דיסטל ומה היא יכולה לעשות כדי לשפר את המצב. לא לעשות דבר ובעיקר לדאוג למדפסת ודיו. בעיקר להתעסק בהקמה של עוד משרד מיותר

לא ראיתי ולא מתכוון לראות סרטון בן 40 דקות

ביקרו בירושלים, תל אביב - עברו את דרך שבו עבר ישו עם הצלב, ביקרו במחנה יהודה, ביקרו במועדון תל אביבי, השתכרו למוות, פגשו מעריצים, עברו "אימון" לוחמה בטרור חוויתי, ביקרו ערבי/בדואי/פלסטיני באוהל, ביקרו בכותל, ביקרו בכנסייה כלשהיא ועוד קצת השתכרו.

זה בגדול הסרטון, שביל החומוס הישראלי.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

@David32 כשכתבתי שחיתות התכוונתי לתהליכי קבלת ההחלטות של הצמרת, שמונעת מאינטרסים אישיים ולא לאומיים. הרי כל מה שמתרחש כעת הוא תוצאה של אינטרסים אישיים, כשב צמרת מודעים לחלוטין לנזקים העצומים למדינה, וממשיכים לדהור.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 דקות, sperial כתב:

@David32 כשכתבתי שחיתות התכוונתי לתהליכי קבלת ההחלטות של הצמרת, שמונעת מאינטרסים אישיים ולא לאומיים. הרי כל מה שמתרחש כעת הוא תוצאה של אינטרסים אישיים, כשב צמרת מודעים לחלוטין לנזקים העצומים למדינה, וממשיכים לדהור.

זה בדיוק מה שנתניהו אמר לאולמרט וזה בדיוק מה שקורה עכשיו.

מאז שהממשלה קמה לא דנו בחוק אחד  לטובת האזרחים. כל החוקים פרסונליים כאילו אנו חיים בשוויץ. חוק המתנות,  חוק דרעי, חוק הנבצרות, רפורמה המשפטית. הכל פרסונלי. שום דבר מכל זה לא עוזר לאזרח הקטן. 

פורסם (נערך)

מילא לא עוזר. על הנזקים האלה (וכבר נגרם הרבה נזק, האמון בישראל נופל) כל אזרח ישלם בכיסו, אם לא בגופו.

ועדיין "היידה ביבי, אין עוד מלבדו".

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/hjwmn11s13#autoplay

כמו שאתה רואה יובל, מאוד עיניינו אותו התנאים בכלא, עתיד ילדיו, והסביבה לא תמכה בו.

אני דווקא אופטימי.

הראינו להם אחת ולתמיד שהטרור לא משתלם. לדעתי הם הפנימו את המצב ויותר לא יבצעו פיגועים.

--

בינתיים מגבשים פשרה בשיטת השוק הפשפשים. כל צד זורק מספר עד שמסכימים על משהו באמצע. הגיוני מאוד לגבש ככה מערכת חוקים כל כך משמעותית.

לוין כבר מסכים לאחת ההצעות. אני לא מומחה אבל יש לי הרגשה שאם לוין מסכים, זו לא פשרה טובה לדמוקרטיה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

אני דווקא אופטימי.

הראינו להם אחת ולתמיד שהטרור לא משתלם. לדעתי הם הפנימו את המצב ויותר לא יבצעו פיגועים.

מה שיפה באומנות זה שכל אחד באותה התמונה רואה דברים אחרים.

היו פיגועים גם אחרי הגירוש הגדול ללבנון, אחרי החיסולים הממוקדים וגם אחרי הרג מחבלים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...