Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עזבו "בולשביקים" עזבו "פאשיסטים", עושה רושם שהבעיה כרגע עם עם "חרמניסטים"...

שני ראשי לשכת עו"ד ברצף נתפסו כשהם פועלים למינוי שופטות נשים שהם במקרה מZיינים, כמובן מבלי לספר לועדה.

בפעם שעברה, היתה חקירה, שקדו על הכנת כתב אישום ועד ש.. אפי נוה משחרר את אחת ההקלטות שלו בו מנדלבליט מתלונן ששי ניצן "המאנייק" תופס אותו בגרון. ו..הופ! נסגר התיק נגדו ונגד השופטת כרייף.

ההאשמה של מנדלבליט לא כך כך פשוטה, הוא טוען (ומאמין בכל ליבו) שפרקליט מדינה מבצע ביועמ"ש עבירת סחיטה באיומים, תוך שימוש בסמכותו לסגור תיק חקירה, על מנת ל"יישר אותו". אוי כמה שהמערכת מושלמת😉

וכעת, חימי נורא מיהר להצהיר שהוא לא הטריד את המועמדת לשיפוט אלא "רק" פירגע אותה בהסכמה, המליץ עליה לשיפוט, לא עידכן את הועדה (זאת שאסור לשנות..)..

למה לו להודות בעבירה של הפרת אמונים (לפחות) בואך שוחד מיני? 

אולי כי הוא יודע איך לצאת מחקירה כזו, אבל מחקירת הטרדה מינית פחות? אולי. ואולי אני סתם ציני :-)

ברצינות (תהומית!), ייתכן שמינוי שופטים הוא תהליך פנטסטי שאין לשנותו, אבל נדמה לי שמינוי שופטות הוא תהליך שבהחלט טעון שיפור🤦‍♂️

עריכה אחרונה על ידי ליפיגו
  • מצחיק 1
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

חלק לא מבוטל מהקצונה הבכירה הוא ימין משיחיסטי.

זה האתוס המכונן של ההתיישבות היהודית בישראל. 

לפני 20 דקות, ליפיגו כתב:

שני ראשי לשכת עו"ד ברצף נתפסו כשהם פועלים למינוי שופטות נשים שהם במקרה מZיינים, כמובן מבלי לספר לועדה.

שכחת את כחלון, שאשכרה הרים עם קרייף את נטל הראייה בזמן הדיונים. לא במקרה הוא פרש...

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

וזה גם מצחיק שכל אלה שלכאורה מ"מחנה השלום" ממש ממש להוטים לייצר פה מלחמת אזרחים. 

אני חושב שאתה צודק והשאלה היא, למי יציית הצבא ביום שבית המשפט העליון ייקבע שביבי בנבצרות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, ליפיגו כתב:

ברצינות (תהומית!), ייתכן שמינוי שופטים הוא תהליך פנטסטי שאין לשנותו, אבל נדמה לי שמינוי שופטות הוא תהליך שבהחלט טעון שיפור

בוא נראה, יש לנו שני ראשי לשכה שהיו בקשר "מיני חברי" עם מועמדות.
אחת מהן קיבלה המלצה אבל לא מעבר. השניה מונתה לשופטת למרות שלאורך כל התהליך נכשלה, אבל בוא רגע נגיד שהמקרים זהים כי למראית עין הם זהים וזה מה שחשוב.
אחת מאותן מועמדות גם הייתה בקשר "הרמת נטל הראיה" עם ח"כ מהוועדה.

כלומר גם נציגי לשכת עו"ד כשלו וגם ח"כ. שופט/שופטת בוועדה? עדיין לא שמענו על שערוריית מין.

הפתרון המוצע הוא לתת לכנסת, לחכ"ים להכריע באופן בלעדי. אם כבר על סמך שני המקרים הללו והלוגיקה שלך ("טעון שיפור") צריך לסלק אותם ואת נציגי לשכת עו"ד.
תן לי לגלות לך "סוד", אף תהליך שמעורבים בו בני אדם הוא לא מושלם ולא חף מאינטרסים, ויכול להיות שהמצב הקיים אינו מושלם, תמיד יש טריידאוף. האמת שזה נכון גם לבעיות מסובכות שנפתרות במחשב.
מה שכן המצב הקיים עובד ועובד טוב ע"פ לא מעט מומחים, כולל שופטים בכירים בארה"ב ומשפטנים בכירים בארץ וכולל נתניהו של לפני המשפט והפסד השלטון לתקופה קצרה.
תמיד תוכל לנסות לשנות את מה שעובד ולקוות שזה יהיה טוב יותר אם כי סיכוי לא רע שתקבל משהו גרוע יותר, ומכאן המשפט "אם זה לא שבור אל תתקן".
אם אתה שובר הכל ומרכיב מחדש בצורה יותר עקומה ובלי לחשוב אפשר לומר בסבירות כמעט מוחלטת תקבל משהו אחר, רע. כלומר רע זה בעיני המתבונן כן? מי שמציע את מה שהוא מציע יודע בדיוק מה הוא רוצה להשיג, והיוהמש"ית הסבירה יפה מאוד להדיוטות את כל המשמעויות.

למשל עניין הסניוריטי, אף פעם לא הבנתי למה הוא כזה אישיו וכל כך מפריע לפוליטקאים, אחרי שקראתי את חוות הדעת שלה הבנתי.
אחרי שקוראים את חוות הדעת אפשר להסיק בצורה חד משמעית שהתוכנית המוצעת היא שינוי משטר בפועל, והיא בנויה ככה שכל נסיון למשא ומתן ישאיר מספיק פשרות של הצד השני (במשא ומתן שני הצדדים עושים וויתורים הרי), כדי להבטיח את שינוי המשטר, ולכן אין טעם למשא ומתן רק לקרב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 24 דקות, falou כתב:

אני חושב שאתה צודק והשאלה היא, למי יציית הצבא ביום שבית המשפט העליון ייקבע שביבי בנבצרות?

בזה מטפל השבכ. יש נוהל מסודר לגבי ראש ממשלה שלא משחרר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 32 דקות, falou כתב:

שכחת את כחלון, שאשכרה הרים עם קרייף את נטל הראייה בזמן הדיונים. לא במקרה הוא פרש...

אני לא בטוח שהוא "הודה" בזה.. 

בכל מקרה טוהר ההליך של מינוי שופטים כאן פשוט משעשע אותי כל פעם מחדש.

אנשים חושבים בטעות שהעו"ד הכי כשרוניים וחכמים נבחרים לשיפוט, בשעה שזה בדיוק ההפיך, העו"ד שלא מצליחים להתפרנס בשוק הפרטי, ודי כושלים, פונים לשיפוט, לפחות יש משכורת טובה וקביעות. פלא שחלקן מוכנות למZוZ.. 

ואז נוצר מצב "מעניין" שבו העו"ד שבוחרים אותם תלויים בהם לפרסתם (ע"פ הפסיקות שלהם מהם) , והשופטים תלויים בעו"ד על מנת לקבל המלצה והצבעה בועדה.

מי שרוצה להשתעשע קצת שיחפש את הקלטות אפי נוה. אני לא יכול לפרסם כי השופטים מגינים על עצמם באמצעות צא"פ.

כמובן שהעסק הכי מלוכלכך זה מינוי השופטים לעליון, בו הנשיאה פועלת למינוי שופטים שסייעו לבעלה בלהתמחק מאימת הדין על עבירות מס חמורת (בהיקף בסגר גודל יותר מדרעי..).  איך אמר ברק אחרי שפעל להכשלת לבני במינוי פרופסר גביזון? "היא לא מהמשפחה"..

לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

כולם מזיינים. לא נכנס בכלל לשאלה אם זה הופך את זה לתקין או לא, אבל כולם מזיינים, ובעלי שררה ואמביציות ביתר שאת. כך היה מאז וכך יהיה לעולם. עם כל המוסר הפוריטני שרווח ביחס לבעלי תפקיד, זה עדיין לא מפריע לאף אחד לתת בראש. מי שנתפס, נותן את הדין, מי שלא - לא.

אפשר לצקצק עד מחר, אבל זה המצב. אין שום דרך שיכולה להשפיע על ההיבט הספציפי הזה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 33 דקות, RK כתב:

כולם מזיינים. לא נכנס בכלל לשאלה אם זה הופך את זה לתקין או לא, אבל כולם מזיינים, ובעלי שררה ואמביציות ביתר שאת

וכולם יודעים מי את מי, וזה מוצף בעיקר כאשר רוצים לדפוק מישהו.

לפני 36 דקות, RK כתב:

אפשר לצקצק עד מחר, אבל זה המצב. אין שום דרך שיכולה להשפיע על ההיבט הספציפי הזה

וגם אם יקרה מצב שכל האנשים בעולם יאבדו חשק לסקס ויתרבו רק באמצעות שיבוט, אז ימצאו מעשה לא חוקי או לא מוסרי (באותו זמן נתון) אחר, שאפשר לזמבר עליו.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

נראה לי לא התעדכנת בדף המסרים של יאיר ואבו יאיר. הקללה החדשה היום זה "בולשביקים".

אירוני כשחלק מה"שותפים הטבעיים" שלו מתנהגים כמו קומוניסטים של ממש (ש"ס ויהדות התורה).

והם גם הרבה יותר שמאלנים מאשר עבודה ומרץ.

בעצם אפשר גם להגיד עליהם שהם עובדי אלילים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 23 דקות, vadim6385 כתב:

וכולם יודעים מי את מי, וזה מוצף בעיקר כאשר רוצים לדפוק מישהו.

וגם אם יקרה מצב שכל האנשים בעולם יאבדו חשק לסקס ויתרבו רק באמצעות שיבוט, אז ימצאו מעשה לא חוקי או לא מוסרי (באותו זמן נתון) אחר, שאפשר לזמבר עליו.

אירוני כשחלק מה"שותפים הטבעיים" שלו מתנהגים כמו קומוניסטים של ממש (ש"ס ויהדות התורה).

והם גם הרבה יותר שמאלנים מאשר עבודה ומרץ.

בעצם אפשר גם להגיד עליהם שהם עובדי אלילים.

זה מה שהכי מדהים במפה הפוליטית הנוכחית. רוב מי שקורא לעצמו ימין (פרט לציונות הדתית) לא מקדם שום אג'נדה ימנית בפועל. 

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תנו רבנן : "כולם מזיינים", אולי. 

בדידוקציה מתמטית, "כולם מזיינים" הוא קיצור של "כולם מזיינים תמורת משהו", שזו נגזרת (derivative coefficient לטובת מי שלמד ברוסיה) של "כולם נדרשים לספק תמורה תמורת תפקיד וקידום". 

על כן נשאלת השאלה, מה התמורה שמספק מי שאין לו אפשרות לספק מין לבכירי הלישכה? והתשובה היא: בד"כ אתנן כספי בצורת פסיקות מפנקות בתיקים שמטיבות עם הפירמות "הנכונות".

ונניח למקורות "ליכודיים", ונניח לתקופה הנוכחית, ובואו נדגום את המציאות המכוערת כפי שאילנה דיין (שאינה ביביסטית עד כמה שידוע לי) תיארה בתוכנית 'עובדה'.

רק אם בא לכם על קצת בחילה:

https://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/2017/Article-8a19b6c5884ef51006.htm

לפני כשעה, RK כתב:

זה מה שהכי מדהים במפה הפוליטית הנוכחית. רוב מי שקורא לעצמו ימין (פרט לציונות הדתית) לא מקדם שום אג'נדה ימנית בפועל. 

לא מסכים בכלל, אבל לא נתווכח על זה :-) אולי בהפסקת סיגריה הבאה..

פורסם
לפני כשעה, ליפיגו כתב:

תנו רבנן : "כולם מזיינים", אולי. 

בדידוקציה מתמטית, "כולם מזיינים" הוא קיצור של "כולם מזיינים תמורת משהו", שזו נגזרת (derivative coefficient לטובת מי שלמד ברוסיה) של "כולם נדרשים לספק תמורה תמורת תפקיד וקידום". 

על כן נשאלת השאלה, מה התמורה שמספק מי שאין לו אפשרות לספק מין לבכירי הלישכה? והתשובה היא: בד"כ אתנן כספי בצורת פסיקות מפנקות בתיקים שמטיבות עם הפירמות "הנכונות".

דווקא לא זו הייתה הכוונה. הכוונה הייתה שכולם מזיינים as in אישיות דומיננטית ושאפתנית מוצאת ביטוי גם בהיבט המיני. לכן כמעט אצל כל בעל שררה תמצא מאהבת/ות, משחר ההיסטוריה ועד ימינו אנו. כדי שזה יהיה תמורת משהו צריך את הצד המעוניין השני, וגם זה קורה חדשות לבקרים, כי כשיש ביקוש, נוטה להתפתח היצע, וההיפך.

לפני כשעה, ליפיגו כתב:

לא מסכים בכלל, אבל לא נתווכח על זה :-) אולי בהפסקת סיגריה הבאה..

אשמח לאיזושהי דוגמא לקידום אג'נדה ימנית על ידי הליכוד. ולא, לצעוק שהם ימין לא ממש נחשב.

• אהבתי 2

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

חשבתי שבית המשפט מונע את אמשילות.

אויי המשילות! המשילות!
בן גביר מה עם המשילות?
במקום ארגוני השמאל הייתי מגיש בג"ץ שיכריח את המדינה להרוס רק כדי לראות איך ממשלת הימין-חזק-משילות מבקשת דחיה גם לזה.

במקום זה הם עסוקים בוועדת הכספים בהקפאת משכנתאות. לא משילות אז לפחות קומוניזם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, פינדר כתב:

אולי צריך רפורמה בשגרירויות של ארה״ב ובריטניה?

צריך שבן גביר ישלח לשם את צהל שיקחו להם את הלאפות או הג'בטות או הבגטים.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

הלאפות או הג'בטות או הבגטים

המבורגרים ואת התה עם חלב. נראה אותם אז.

ניקח לצרפתים את הבגטים. לא יתכן שהם יאכלו בגטים טריים כשהם לא מסכימים לתת לנו לעשות מה שאנחנו רוצים.

ועוד הוא צילם וידאו חדש שלו עם לאפה וקבנוסים.

@ליפיגו, אני מחכה לתשובה עדיין.

איך השינוי שמציעים פותר את בעיית המאוננים והמלטפים?

עריכה אחרונה על ידי David32
  • מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...