Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

רק פראיירים לוקחים אחריות על המעשים שלהם.

או מודים באשמה.

אני לא אחראי ולא אשם זה הכי טוב אבל.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

אם זה מה שאתה חושב אתה מוזמן להחליף למדים ירקוקים יחד עם הילדים שלך והבנות שלך ושל שכניך וללכת להגן על הגבולות.

כל זמן שאתה לא לוקח חלק בתוצאות ההחלטות אין לך זכות להיות שותף בקבלתן.

עשיתי שירות צבאי ועוד קצת מילואים.

אני חושב שהיכולת שלי לקבל החלטות בטחוניות היא כמו של דרעי וגולדקנופף,

עשית צבא או לא עשית צבא הוא לא פרמטר להכתבת מדיניות.

האופציה לשיטתך היא לאכלס את הכנסת באנשי צבא לשעבר(שגם ככה זה קורה בכמות לא קטנה), האם זו המדינה שאתה רוצה? מנוהלת על ידי אליטה צבאית?

פורסם

ממש לא.

אני פשוט טוען שמי שלא ישא בתוצאות שלא יקבל את ההחלטות.

אתה ואני נשלם את המחיר על ההחלטה אם להישאר/לצאת מהשטחים, אם לעשות שלום או לא לעשות שלום ואם לצאת למלחמה או לא אז מן הסתם הרווחנו את זכותנו לחוות דעה בנושא. מי שמוציא את עצמו מהכלל לא יכול להחליט החלטות שהכלל ישלם את מחירן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני חושב שהוא התכוון לאמר שאם אתה לא מאמין שיכול להיות כאן שלום, אתה צריך להיות מוכן תמידית למלחמה.

צבא = חיילים. 

יתכבדו החרדים ויתגייסו לצה"ל. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 23 דקות, yd b-4 כתב:

וגם אם נניח לשיטתך השיטה כיום טובה יותר. זה מצדיק לחורר את הספינה ולהביא במודע לקריסת הכלכלה? על זה אני מתבכיין. רוצה לשכנע?

אין לך בתור חרדי זכות להתלונן על בעיות בטחון או קריסת כלכלה. פשוט אין. זה דבר אחד. דבר שני לא הכל זה אנחנו והשכנים הערבים. לא השכנים הערבים רגמו באבנים אוטובוס של ״נעים בסופש״ ברמת השרון שלשום. לא השכנים הערבים העבירו את חוק המרכולים לחסום מסחר בשבתות. לא הערבים מקדמים הצעת חוק לשתק עוד קצת את התחבורה הציבורית בשבת, כולל הרכבל בחיפה. 

אתה מסרב להבין או להתמודד עם זה, אבל אתה חלק מהבעיה של מי שרוצה מדינה דמוקרטית, ובעיה הרבה יותר גדולה ומפחידה מהפלסטינאים.

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 26 דקות, yd b-4 כתב:

תרגע המצב לא גרוע. 

המצב בישראל דיי יציב יחסית למתח בין הקבוצות שדחוסות בתא שטח כל כך קטן.

הבעיה של השמאל היא בגדול פנטזיות לא מציאותיות ביחס לשכנים שלנו. וזה גם מה שגרר את הנפילה המפוארת מהשלטון (חוץ מגיחה קצרה עם מורדי ימין+מפלגות ערביות)

אין היתכנות לשלום עם השכנים שלנו אין ולא תהיה כנראה בעשורים הקרובים!!!

וכן אני מפחד מיצורים כמו זהבה גלאון שרוצה עדיין להחיות את הסטרטאפ הכושל של שטחים תמורת שלום. שלום לא יהיה ונישאר בלי עומק טקטי.

לגבי מערכת המשפט לפני 92 לא היתה דמוקרטיה בישראל? 

וגם אם נניח לשיטתך השיטה כיום טובה יותר. זה מצדיק לחורר את הספינה ולהביא במודע לקריסת הכלכלה? על זה אני מתבכיין. רוצה לשכנע?

קח זמן תשכנע אנשים עד הבחירות עוד 4 שנים תיבחר ותפדאל תשלוט....

1. הממשלה הקודמת לא היתה ממשלת שמאל.

2. שטחים תמורת שלום זה כבר כנראה חלום אבוד הודות לפלסטינים ולמתנחלים משיחיים. איך אתה מתכוון להתמודד עם עולם שכבר לא מוכן לקבל שלטון אפרטהייד בשטחים?

3. אני יודע שלך זה לא כ״כ משנה, אבל מאז 92 התקדמנו רבות בנושאים של זכויות הפרט, מיעוטים, נשים, להטב וכו׳. לחזור למה שהיה אז זו לא אופציה אטרקטיבית בכלל, למי שחשובה לו הדמוקרטיה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

אין לך בתור חרדי זכות להתלונן על בעיות בטחון או קריסת כלכלה.

הוא אזרח במדינה מותר לו להתלונן על עניינים מדיניים כמו בטחון וכלכלה.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

לא השכנים הערבים רגמו באבנים אוטובוס של ״נעים בסופש״ ברמת השרון שלשום. .

השכנים הערבים רצים עם סכינים למחסום או מפוצצים מטענים,אטרקציה הרבה יותר נעימה.

אני נוטה להאמין שהוא יגיד שזה מיעוט ולרוב החרדים לא אכפת,אני גם מוכן להאמין לזה.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

כי אנשי שמאל שולחים להם הודעות עם קריאות להחרמת המדינה, בטח שיצמצמו.

לשיטתך כנראה ששר המשפטים הנוכחי הוא שמאלן מובהק, הרי בכל העולם שומעים, רואים וקוראים את תוכניותיו מתוך הודעותיו ומבינים את משמעותן.

התיחסות להשפעה אפשרית על הכלכלה הישראלית תמצא במעלה השרשור. אבל אתה כל כך נעול ב"ימניות" עד שאתה עיוור לחלוטין להתנהלות הממשלה הנוכחית ותוצאותיה הצפויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 25 דקות, Potato כתב:

הוא אזרח במדינה מותר לו להתלונן על עניינים מדיניים כמו בטחון וכלכלה

מותר להיות חוצפן, נכון. אבל זה לא יפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 דקות, sperial כתב:

לשיטתך כנראה ששר המשפטים הנוכחי הוא שמאלן מובהק, הרי בכל העולם שומעים, רואים וקוראים את תוכניותיו מתוך הודעותיו ומבינים את משמעותן.

נשבע שאתה סתם קורא ומחליט להגיב בלי קשר למה שקראת.

שר המשפטים התקשר לארגונים וקרנות בינלאומיים ואמר להם "בואו להחרים את ישראל"?

לפני 18 דקות, sperial כתב:

התיחסות להשפעה אפשרית על הכלכלה הישראלית תמצא במעלה השרשור. אבל אתה כל כך נעול ב"ימניות" עד שאתה עיוור לחלוטין להתנהלות הממשלה הנוכחית ותוצאותיה הצפויות.

דיברתי גם לגבי זה, תעבור ותקרא.

פשרת דניאל פרידמן: המתווה של שר המשפטים לשעבר לפתרון המשבר (ynet.co.il)

הנה, שר משפטים לשעבר שהוא לא ימני משיחי שהוגדר בעבר כאויב של מערכת המשפט עם הצעת פשרה הגיונית.

רשמתי כבר מקודם - מתחילים עם הצעה על טורבו, ומתפשרים באמצע.

אבל במקום לבוא ולהשפיע, בחרו לצאת לכיכר.

פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

נשבע שאתה סתם קורא ומחליט להגיב בלי קשר למה שקראת.

תראה לי ח"כ אחד מהשמאל שעושה את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

הוא לא צריך להתקשר לאף אחד. הוא עולה על בימת הנואמים, כל העולם שומע.

כל אותם אנשי "ימין" גורמים את הנזק בעצמם, הם לא צריכים עזרה. זה שלא נוח לך להבין את זה זו בעיה שלך. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 שעות, hwgeek כתב:

מי רוצה לספור את הימים עד שענקיות הטכנולוגיה  מחו"ל יתחילו לצמצם/להקפיא השקעות חדשות עד שיראו לאן ממשלת "ימין על מלא, מלא" מובילים אותנו?

לא צריך לספור. כבר היום משקיעים מתמחרים את הסיכון בשינויים שהרפורמה מציגה וחלקם מעדיפים "לחכות", שזה באמריקאית ואירופאית מדוברת אומר "עזוב אותי באמאש'ך".

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

לא היה שינוי מהותי במצב התעשייה, אז אין סיבה להורדת הדירוג. אם הוא יירד זה נטו מקריאות לפגיעה במדינה כדי "להראות לביבי, החרדים והימין הפשיסטי".

יש שינוי מתוכנן. משקיע שרוצה לשים כסף לטווח בינוני חושב פעמיים ומשקלל שינוי כזה בהתאם.

לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

חוץ מהנושא הפלסטיני מה הקשר לרופרמה של לוין או ההדתה לחברות הייטק חוץ מפמפום חזק בתקשורת וחברות שמעלות את זה בעצמם בשביל שזה יקרה.

יש קשר חזק. יש קשר חזק לעובדים (שחלקם יכול להיות מיעוט להט"ב, ערבי וכו') ויש קשר לקניין הרוחני. אף משקיע לא אוהב סיכונים מיותרים והרפורמה (כמו שהיא עכשיו) מעלה את הסיכון, ולמרות האחלה כוח אדם פה לא לכולם יהיה שווה להשקיע פה.

לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

איך שאני רואה את זה. השמאל מוכן למוטט את המדינה אם הוא לא שולט. ועד עכשיו כולל עכשיו השמאל שולט בכל מערכות השלטון חוץ מהכנסת והממשלה.

כשאתה אומר שמאל אתה מכליל בפנים את ביבס, כן?

לפני שעה, yd b-4 כתב:

תרגע המצב לא גרוע. 

איך אתה מודד את המצב? 

אם אתה מסתכל על ההייטק אז המצב לא וואו. כמובן שיש יותר גרוע, אבל פתאום "הכסף" שואל יותר שאלות שלא היו קיימות קודם. בתור ענף שאחראי על 50% מהייצוא, זה מדאיג.

לפני שעה, yd b-4 כתב:

לגבי מערכת המשפט לפני 92 לא היתה דמוקרטיה בישראל? 

אני חושב שמעט מאוד אנשים יסכימו לחזור לישראל של 92. 

לפני שעה, yd b-4 כתב:

מי מחורר? איך מחורר?

כשאתה אומר מחורר את הספינה אתה מתכוון גם על אלו שלא מתגייסים לצבא, ומשלמים פי 3-5 פחות מס ישיר לעומת ה"אחים" שלהם?

לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

פשרת דניאל פרידמן: המתווה של שר המשפטים לשעבר לפתרון המשבר (ynet.co.il)

עם הצעת פשרה הגיונית.

רשמתי כבר מקודם - מתחילים עם הצעה על טורבו, ומתפשרים באמצע.

אבל במקום לבוא ולהשפיע, בחרו לצאת לכיכר.

איך הוא רלוונטי?

עם מי בדיוק מתפשרים? הקואליציה/ממשלה/רוב בכנסת כבר החליטו. כל הדיונים הם לפרוטוקול בלבד.

• אהבתי 4
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...