Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, mikyl כתב:

שאלה למה אתה קורא בתוך העיר. להגיעה מדרום העיר לצפונה או למרכז (ולהפך) בטוח שלא. לעלות על האוטובוס שבמקרה לידך ולעבור כמה תחנות אולי כן.

אני מגיע לתל אביב מרמת גן באוטובוס מהר יותר מאשר ברכב ברוב הזמן. מניח שרוב הזמן שנחסך הוא בחיפושי חניה וההליכה מהחניון היקר אל היעד, כי לא תמיד יש חניון באזור היעד. עזוב שזה עדיין זמני הגעה מטורפים, שבשעות השיא לפעמים זה כמו הזמן של הליכה ברגל, אבל זה עדיין עדיף על לנהוג ולחפש חניה בתל אביב. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 50 דקות, Night Driver כתב:

אז אתה מדבר על מסילה של 170 קילומטר שכל תפקידה הוא לשרת עיר של 52,000 איש.

אם אתה עושה מסילה לאילת אז היא צריכה לעבור גם דרך ירוחם, מצפה רמון ויישובים נוספים בדרך וזו מסילה יקרה מאוד ובעייתית גם בגלל השיפועים.

נכון. עיר של 52 אלף איש + נמל + נמל תעופה בינלאומי (השני בישראל) + יותר מעשרת אלפים חדרי מלון וסך של 7 מיליון ליינות תיירים בשנה + חיילים שמשרתים בכל מרחב הערבה. אז לא, זה לא מצדיק רכבת מהירה. אבל מסילה עם יעוד עיקרי של משא בתכן של 160 קמ"ש, למה לא? במסילה כזאת רכבת מתל אביב לאילת תוכל להגיע תוך כ-4 שעות ולהפוך לכלי תחבורה מרכזי בהגעה לעיר. עצירה בבאר שבע, דימונה, עוד תחנה בדרך, רמון, אילת. קרון מזנון + שירותים בכל קרון. קצת יותר ארוך מזמן הנסיעה מנהריה לבאר שבע (אמנם פחות תחנות, אבל יותר פיתולים בגלל הירידה מהנגב לערבה).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 33 דקות, garicho כתב:

למה לא?

כי לא מצליחים להריץ כמה רכבות בין בינימינה לתל אביב.

קרון מזנון... 

image.png.539417d52e1aaa6031a7d206b4a0716f.png

• מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

פעם היו ברכבות דיילים עם עגלת אוכל כמו במטוסים. אבל נראה לי שביטלו את זה כי לא יכלו לעבור עם העגלה בין הקרונות עם כל החיילים שישנים על הרצפה של הרכבת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

נכון. עיר של 52 אלף איש + נמל + נמל תעופה בינלאומי (השני בישראל) + יותר מעשרת אלפים חדרי מלון וסך של 7 מיליון ליינות תיירים בשנה + חיילים שמשרתים בכל מרחב הערבה. אז לא, זה לא מצדיק רכבת מהירה. אבל מסילה עם יעוד עיקרי של משא בתכן של 160 קמ"ש, למה לא? במסילה כזאת רכבת מתל אביב לאילת תוכל להגיע תוך כ-4 שעות ולהפוך לכלי תחבורה מרכזי בהגעה לעיר. עצירה בבאר שבע, דימונה, עוד תחנה בדרך, רמון, אילת. קרון מזנון + שירותים בכל קרון. קצת יותר ארוך מזמן הנסיעה מנהריה לבאר שבע (אמנם פחות תחנות, אבל יותר פיתולים בגלל הירידה מהנגב לערבה).

נמל התעופה מהווה תחליף  לרכבת מהחרה ואוטובוס עושה את בפחות זמן בלי ההשקעה הזו.

עדיף במקום לשפר את תשתית הכבישים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

נמל התעופה מהווה תחליף  לרכבת מהחרה ואוטובוס עושה את בפחות זמן בלי ההשקעה הזו.

אוטובוס לוקח לאילת בערך 5 שעות, לפחות נכון לפעם האחרונה שבדקתי. ולגבי נמל התעופה, זה היה נכון כשהיה מדובר בשדה דב-אילת. עכשיו עם נתב"ג-רמון לוקח לך לפחות 4 שעות לעשות את כל זה.

פורסם

וככה מתפוררת לה הדמוקרטיה..

גם מינוי של שופטים ע״י פוליטיקאים

גם השתקה של השופטים ברוב הכי מינימלי שיש לקואליציה

אחרי זה מה יעמוד מול עריצות הרוב? מי יוכל להגן על זכויות הפרט?

image.thumb.png.1d4e2546d91fb4d144d595e477064684.png

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אתה יכול להסביר לי את הרציונל מאחורי זה ששופטים ועורכי דין ייבחרו שופטים חדשים?

זה לא אותו דבר כמו זה ששחקני מכבי חיפה יקבלו החלטה מי ישפוט במשחק של מול מכבי תל אביב?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

כן. זה עקרון של הפרדת רשויות.

לפי החוקים המוצעים, הממשלה (הרשות המבצעת) גם תמנה שופטים וגם תוכל להשתיק אותם ברוב מינימלי.

זה נותן כח לא מאוזן, לממשלה והופך אותה לכמעט כל יכולה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

זה לא אותו דבר כמו זה ששחקני מכבי חיפה יקבלו החלטה מי ישפוט במשחק של מול מכבי תל אביב?

אני לא עודע מי צריך לבחור שופטים. עד היום מערכת המשפט היתה לחוצץ אחרון שהפריד בין מדינה שבה לפוליטיקאים לא מותר הכל לבין מה שאנחנו הולכים לקבל משבוע הבא.

זו תהיה הפעם השניה לפחות בה העבריין המורשע דרעי מקדם חקיקה אישית לחלוטין שנועדת לשרת אותו.

אם לימין חובב המשילןת יש דרך אחרת (או רצון) למנוע את זה - בי מיי גסט פליז. לצערי נראה שמשילות מתפרשת בממשלה הזו כסידור גובים ועשיית דווקא לסמולנים מהמרכז או משהו לא ברור כזה שיפחיד את הערבים ויראה להם מי הבוס.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

כן. זה עקרון של הפרדת רשויות.

לפי החוקים המוצעים, הממשלה (הרשות המבצעת) גם תמנה שופטים וגם תוכל להשתיק אותם ברוב מינימלי.

זה נותן כח לא מאוזן, לממשלה והופך אותה לכמעט כל יכולה.

אוקי, אבל אני כאזרח רוצה מערכת משפט עצמאית.

כרגע, לפי מה שאתה מתאר - אם משרד "א. א. ובניו" מייצג רוצח, אבל חבר ילדות של השותף הבכיר במשרד יושב בוועדה, שופט בשם ש.ס שרוצה להתמנות לעליון ישחרר את אותו רוצח כדי שיזרוק לו מילה טובה.

המחשבה ששופטים ועורכי דין הם דובוני אכפת לי חמודים שלא מחפשים כוח קצת מצחיקה.

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

לצערי נראה שמשילות מתפרשת בממשלה הזו כסידור גובים ועשיית דווקא לסמולנים מהמרכז או משהו לא ברור כזה שיפחיד את הערבים

סידור ג'ובים - מסכים, אבל כולם בכנסת ככה, לא רק הממשלה הזאת.

עשיית דווקא - אמת, אחרי שדרסו בכנסת הקודמת עכשיו הם בוכים על ייצוג בוועדות. מצחיק.

הפחדת הערבים - אתה חייב להפסיק עם זה, זה כבר לא טוב לך. אף אחד לא מחפש להפחיד אזרח ערבי שהולך לעבודה. אם יש לו סכין והוא מחפש לדקור אז כן.

פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

כי הם אנשי מקצועה להבדיל מפוליטיקאים. 

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

זה מה שיהיה עכשיו. ביבי/דרעי/דוד ביטון יקבעו מי ישפוט אותם.

פורסם
לפני 1 דקה, mikyl כתב:

זה מה שיהיה עכשיו. ביבי/דרעי/דוד ביטון יקבעו מי ישפוט אותם.

מהדמוקרטיה הגדולה בעולם:

Supreme Court justices, court of appeals judges, and district court judges are nominated by the President and confirmed by the United States Senate, as stated in the Constitution. The names of potential nominees are often recommended by senators or sometimes by members of the House who are of the President's political party. The Senate Judiciary Committee typically conducts confirmation hearings for each nominee. Article III of the Constitution states that these judicial officers are appointed for a life term. The federal Judiciary, the Judicial Conference of the United States, and the Administrative Office of the U.S. Courts play no role in the nomination and confirmation process.

FAQs: Federal Judges | United States Courts (uscourts.gov)

• תוכן חדש...