Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 31 דקות, יבגניפ כתב:

כן, לא היתה שם הסתה וכו'. מזל באמת שבן גביר לא הגיע לרבין. עכשיו אני עצוב שלא גייסו אותו. תהייה רציני נו. בן אדם שמאיים במרומז על ראש ממשלה בגל של הסתה שכמוהו לא חווינו פה מאז ועד שביבי איבד את השלטון לא צריך לקבל גישה לנשק של המדינה

היית יכול בלי החלק המתאמץ של "גל ההסתה שכמוהו...".

אגב למה לעצור רק שם? מה עם מי שמאיים על מישהו שהוא לא ראש הממשלה? ולא במרומז?

ומה לגבי עבריינים מורשעים בעבירות אלימות? הם צריכים לקבל גישה לנשק של המדינה?

לפני 33 דקות, יבגניפ כתב:

והקשר הוא...? אתה חושב שבן גביר של 1995 היה עובר סיווג בטחוני?

למה שלא יעבור? בוא, המרגלים המדוברים עברו סיווגים "קצת" יותר מעמיקים מהדיפולטי של צה"ל.

ובטח שיש קשר, קשר של קל וחומר, ריגול או הדלפת מידע סודי חמורה יותר מאשר מישהו שאמר לפני הגיוס שלו "כמו שהגענו לסמל אנחנו נגיע לרבין".

למיטב זכרוני על סיפור הסמל אפילו לא הוגש שום כתב אישום או משהו כזה.

לפני 40 דקות, יבגניפ כתב:

אני חושב שזה שיש יותר קיצוניים לא הופך את בן גביר ללא קיצוני. 

זה אומר שהוא לא קיצוני ביחס אליהם.

לפני 40 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא חושב שהרעיון העקרוני הוא נכון. הוא מבלבל בין קונצנזוס לבין רעיונות פולטיים. בוודאי בעולם אקלימי שבו הרוב מצביעים למפלגה נאצית זה נכון להגיד שהיא בקונצנזוס. זה לא אומר שהיא "מרכז". גם סטלין לא היה מרכז. לפיד מפספס את זה כי הוא מטומטם. אגב גיליתי שאני חסום לחלוטין מהעמוד שלו עכשיו (להגיב אני לא יכול כבר עשור). גם זה לא דמוקרטי.

הרעיון העקרוני הכוונה שמרכז הוא בגדול איפה שהאמצע, או מה שנמצא בקונצנזוס (עד כמה שאפשר לומר את זה על החברה הישראלית ככלל).

הבעיה היא במימוש, קונצנזוס של מה? מבחינה בטחונית הקונצנזוס בעם נמצא ימינה לביבי, אבל 61 מנדטים זה ביבי + לפיד + גנץ + סער כשביבי הוא הסמן הימני כביכול ברשימה הזו.

לפני 45 דקות, יבגניפ כתב:

אין כאן רחוק.

"רחוק" שאני מכיר מהמילואים שלי זה סלנג לכוח שנמצא מעבר לקו האזרחי הראשון של האויב.

לפני 45 דקות, יבגניפ כתב:

אז למה אתה גר בראש העין ולא בחברון?

מאותה סיבה שאני גר בראש העין ולא בתל אביב, או בראשון לציון, או באילת או בירושלים.

אז מה? אילת לא שייכת לנו? תל אביב?

לפני 47 דקות, יבגניפ כתב:

כל ההתנחלויות אי פעם נועדו להבטיח שזה לא יקרה. כן, זה לא עבד למתנחלים בעזה ובסיני. אבל הנה, אריאל היא חלק מהקונצזוס הישראלי היום. אפילו אוניבריסטה מיותרת יש שם. 

זו הסיבה ששמעון פרס הקים את ההתנחלות הראשונה?! לא ידעתי

לפני 47 דקות, יבגניפ כתב:

אה לא?

לא, הכי קרוב שאני מכיר ללוגיסטיקה זה שהכרתי תוכניתן שהיה בצוות שתחזק את המערכת רישום של הלוגיסטיקה שאפילו שכחתי את השם שלה.

לפני 31 דקות, farkash7 כתב:

אין עכשיו, בחומת מגן נגיד היה.

ואני מדבר על שגרה... אפילו לא המצב כרגע ("שובר גלים" זה לא שגרה).

לפני 32 דקות, farkash7 כתב:

זה לא משנה מאיפה הם התחילו. לא היו להם ישובים באף שלב.
מה תגיד על הקרב בפסיפי? גם שם היו להם ישובים או להתחיל מצרפת? היפאנים פחות או יותר כבשו להם כל נקודה לוגיסטית.

בטח שמשנה, אוכלוסיית צרפת לא נתפסה כאוכלוסיית האויב.

לפני 33 דקות, farkash7 כתב:

זה לא משנה ורק מוכיח את הנקודה. פוקלנד נמצאת בפאקינג סוף העולם והבריטים עדיין עם כמה ספינות עשו את העבודה.
קווי האספקה שלהם נמתחו לאורך כל האוקינוס.

בטח שמשנה, אתה פשוט לא הבנת מה יפריע לך להחזיק כוחות צבאיים בשטח מבותר בעורף האויב.

זה לא יהיה ההרים ולא הכבישים, וגם לא הכבשים.

לפני 34 דקות, farkash7 כתב:

בדיוק אני משווה את סיני כי אתה מתלונן לי על העידר ישובים שיתמכו בקווי אספקה לטווחים של 10-30 ק"מ מהבית שלך. בחייך זה מגוחך.
את הישובים בסיני לא הקימו בשביל קווי אספקה, חלומות שלך זה דבר אחד אבל זה לא אומר שזה נכון.

תפקיד של יישובים זה לא להיות נקודת מוצא לאספקה, אלא אחיזה בשטח, כדי למנוע מהאויב להחזיק באותו שטח, ולהפריע לך בקווי האספקה שלך.

תשאל את הפלמ"ח למה הם כבשו את הקסטל 😂

לפני 38 דקות, farkash7 כתב:

מה הקשר מתי הם עזבו?
כבשו את עיראק? את העבודה הם עשו יפה מאוד גם בלי ישובים בעיראק.

בטח שקשור, להחזיק כוח צבאי בעורף האויב ליום-יומיים-שנה-שנתיים אפשרי.

בלבנון החזקנו ברצועת הבטחון כמעט 20 שנה, זה הזמן שזה החזיק.

אבל מה אז? מה יקרה ביום שאחרי?

לפני 40 דקות, farkash7 כתב:

בקיצור חבר אתה לא איש לוגיסטיקה כמו שבעצמך ציינת. אין פה מרחקים. יש פה אולי חלומות.

אז אולי אתה תסביר למה אנשי צבא מתנגדים לפינוי של כל ההתנחלויות והשארת כוחות צבאיים?

הרי אתה מומחה לא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

זה לא אומר שזו לא עסקה.

זה לא עסקה, כמו שתירוץ זה לא הצדקה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זו עסקה, רק שאצלנו אתה צריך לבחור עם איזה נוכל אתה עושה עסקה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 12 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ומה לגבי עבריינים מורשעים בעבירות אלימות? הם צריכים לקבל גישה לנשק של המדינה?

אני חושב שעבר פלילי זו סיבה שבגללה יכולים לפסול מישהו מלהתגייס כבר היום. צר לי שאתה לא מבין את הבעייתיות בגיוסו של מישהו שמאיים בגלוי על ראש ממשלה. גם אחרי שכבר הגיעו לאחד (כן כן. זה לא הוא פרסונלית. זה לא באמת משנה).

לפני 14 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ובטח שיש קשר, קשר של קל וחומר, ריגול או הדלפת מידע סודי חמורה יותר מאשר מישהו שאמר לפני הגיוס שלו "כמו שהגענו לסמל אנחנו נגיע לרבין".

אתה מבלבל בין שני דברים. אם מלשב ילך להפגין כל יום שבת עם אנרכיסטים נגד הגדר (יש כזה דבר עדיין?) והצבא ידע על זה - יש סיכוי שלא ימהרו לתת לו סיווג. זה לא אומר שזו עבירה פלילית. אם מלשב מזוהה עם ימין סהרהורי שמאיים על ראש הממשלה - יש גם סיכוי שלא יתנו לו סיווג. למרות שהוא לא ביצע עבירה. סיווג זו כמובן רמה אחת מתחת ללא לגייס. בשני המקרים אם המלשב פוטנציאלית נתפס כמישהו שיכול לעשות משהו לא חוקי - זו סיבה לשקול את הגיוס שלו.

לפני 18 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הרעיון העקרוני הכוונה שמרכז הוא בגדול איפה שהאמצע, או מה שנמצא בקונצנזוס (עד כמה שאפשר לומר את זה על החברה הישראלית ככלל).

המונחים "ימין" ו"שמאל" לא מושפעים מכמות האנשים שתומכים בכל אחד מהם. זו הבעיה הבסיסית בגישה של לפיד. כי, שוב, היטלר הוא איש מרכז של לפיד. ולכן בן גביר יכול להיות בקונצנזוס ועדיין להיות ימין קיצוני (אבל כן אז אף אחד לא יקרא לזה "קיצוני" בתוך ישראל).

לפני 20 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ההתנחלויות הוקמו בעיקרן על ידי פנטים דתיים, מהאלו שאתה בעדם היום כי הם לא עושים קולות של שטיח, מתוך אמונה בא"י השלמה. כן לפעמים בשיתוף פעולה ולפעמים ביוזמה של ההנהגה הישראלים. נכתב המון על יצירת האשליה כאילו יש להן ערך בטחוני. מה אני מחדש לך אני לא יודע.

לפני 34 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא, הכי קרוב שאני מכיר ללוגיסטיקה זה שהכרתי תוכניתן שהיה בצוות שתחזק את המערכת רישום של הלוגיסטיקה שאפילו שכחתי את השם שלה.

בטח נכשל במדרגה 7

• רעיון גרוע 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

אני חושב שעבר פלילי זו סיבה שבגללה יכולים לפסול מישהו מלהתגייס כבר היום. צר לי שאתה לא מבין את הבעייתיות בגיוסו של מישהו שמאיים בגלוי על ראש ממשלה. גם אחרי שכבר הגיעו לאחד (כן כן. זה לא הוא פרסונלית. זה לא באמת משנה).

היום הצבא מגייס גם בעלי עבר פלילי - אם הם רוצים להתגייס.

הם גם לא צריכים לשבות רעב בשביל זה.

יש הרבה בעייתיות בהרבה גיוסים, זה פועל יוצא של צבא העם.

השאלה שלי היא איך נקבע מה כן ומה לא?

לפי התפיסות הפוליטיות של המתגייס ביחס לחברי הממשלה המכהנת?

אתה מבלבל בין שני דברים. אם מלשב ילך להפגין כל יום שבת עם אנרכיסטים נגד הגדר (יש כזה דבר עדיין?) והצבא ידע על זה - יש סיכוי שלא ימהרו לתת לו סיווג. זה לא אומר שזו עבירה פלילית. אם מלשב מזוהה עם ימין סהרהורי שמאיים על ראש הממשלה - יש גם סיכוי שלא יתנו לו סיווג. למרות שהוא לא ביצע עבירה. סיווג זו כמובן רמה אחת מתחת ללא לגייס. בשני המקרים אם המלשב פוטנציאלית נתפס כמישהו שיכול לעשות משהו לא חוקי - זו סיבה לשקול את הגיוס שלו.

גם מה שעשה אז בן גביר לא הייתה עבירה פלילית.

ואין בעיה - שלא ייתנו סיווג, אבל יגייסו?

פוטנציאלית כולנו יכולים לעשות משהו לא חוקי, אלא אם לצבא יש כלים לראות את העתיד שאני לא יודע עליהם...

המונחים "ימין" ו"שמאל" לא מושפעים מכמות האנשים שתומכים בכל אחד מהם. זו הבעיה הבסיסית בגישה של לפיד. כי, שוב, היטלר הוא איש מרכז של לפיד. ולכן בן גביר יכול להיות בקונצנזוס ועדיין להיות ימין קיצוני (אבל כן אז אף אחד לא יקרא לזה "קיצוני" בתוך ישראל).

גם ימין ושמאל הם יחסיים.

בן גוריון היה יותר ימני מסמוטריץ' ובן גביר, ועדיין נחשב שמאל.

ההתנחלויות הוקמו בעיקרן על ידי פנטים דתיים, מהאלו שאתה בעדם היום כי הם לא עושים קולות של שטיח, מתוך אמונה בא"י השלמה. כן לפעמים בשיתוף פעולה ולפעמים ביוזמה של ההנהגה הישראלים. נכתב המון על יצירת האשליה כאילו יש להן ערך בטחוני. מה אני מחדש לך אני לא יודע.

אני לא יודע אם זו אשליה או לא, אבל פרס בטח לא היה פנט דתי שמאמין בא"י השלמה, ולכן אין ספק שהוא לא הקים את ההתנחלויות מהסיבה הזו.

אז לפחות אנחנו יודעים שזה לא מהסיבה הזו.

בטח נכשל במדרגה 7

האמת שלא, היה אחד היותר טובים בקורס, ונזכרתי בשם המערכת, היא מופיעה בציטוט שלך (וככה נזכרתי), רק חסר שם את התו " (כאילו סימון של ראשי תיבות) במקום הנכון, ופה היא מופיעה גם ברשת הציבורית

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 55 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז אולי אתה תסביר למה אנשי צבא מתנגדים לפינוי של כל ההתנחלויות והשארת כוחות צבאיים?

הרי אתה מומחה לא?

קודם כל אף אחד לא ידבר על פינוי של כל ההתנחלויות, אתה תישאר שם עם גושי ההתיישבות הגדולים.
דבר שני מי אלו אנשי הצבא האלה שאתה מדבר עליהם?
על כל איש צבא שתביא אני כנראה אמצא אחד שלא מתנגד. 

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

זה חדש לך שפרס וראשי המערך\מפא"י היו ימנים?

שמשה דיין העדיף את סיני בלי שלום מאשר שלום בלי סיני?

לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

כי זה שלנו, לפחות לפי כל הדעות והדינים שטח C (כולל הסכמי אוסלו).

יש הרבה דעות של הרבה אנשים בארץ ובעולם, שזה לא שלנו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

זו עסקה, רק שאצלנו אתה צריך לבחור עם איזה נוכל אתה עושה עסקה.

אם הוא חייב ולא מקיים, הוא נוכל. אבל הוא לא חייב לך שום דבר, לכן הוא לא נוכל. יש תקווה מצד אחד שהצד השני יעשה משהו, וזהו. זה לא חוזה וזאת לא עסקה.

פורסם
לפני 50 דקות, m3x7r3m3 כתב:

השאלה שלי היא איך נקבע מה כן ומה לא?

עניתי על זה. כמו שהצבא מסוגל להחליט האם לתת למישהו סיווג, הוא מסוגל להחליט האם לגייס אדם.

אבל אני מניח שזו בעיה שתפתר מעצמה ככל שיותר מהקצינים בדרגים בכירים היו מהציונות הדתית.

לפני 51 דקות, m3x7r3m3 כתב:

פוטנציאלית כולנו יכולים לעשות משהו לא חוקי, אלא אם לצבא יש כלים לראות את העתיד שאני לא יודע עליהם...

לצבא אכן יש כלים כדי להחליט האם אדם יכול לקבל גישה למידע מסווג, לשרת ביחידות שונות, לעשות קורס תכנות, להיות מתאים לקצונה וגם.. לא להיות מגוייס. כל הזה קורה עכשיו לא רק בהקשר הצר של אדם שאיים להגיע לראש ממשלה, שבסופו של דבר שותפיו למחנה אכן הגיעו אליו.

לפני 53 דקות, m3x7r3m3 כתב:

גם ימין ושמאל הם יחסיים.

גם בימיו של בן גוריון וגם היום "מבחוץ" אף אחד לא היה מתייחס לאדם כמו היטלר כמרכז רק בגלל שהוא שלט במדינה. שמאל וימין בעולם הפוליטי של היום מזוהים עם עקרונות מסוימים - כלכליים, מדיניים, חברתיים. כמובן שגם זה זז, וגם בזה יש נימה מסוימת של חוסר עקביות. לפיד מבלבל בין קונצנזוס לבין גישה פוליטית, למרות שהוא מדבר על שניהם, אם לא מספיק משעמם לך כדי לקרוא. במרכז אכן יכולים לקחת קצת מפה וקצת מפה. אבל זה לא קשור לקונצנזוס. 

לפני 56 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני לא יודע אם זו אשליה או לא, אבל פרס בטח לא היה פנט דתי שמאמין בא"י השלמה, ולכן אין ספק שהוא לא הקים את ההתנחלויות מהסיבה הזו.

אז לפחות אנחנו יודעים שזה לא מהסיבה הזו.

אתה החלט ששמעון פרס הוא ה-issue כאן. כתבתי "לפעמים בשיתוף פעולה ולפעמים ביוזמת השלטונות". מוזמן לקרוא עוד ולהגיע לאיזה מסקנות שבא לך.

• אהבתי 1
  • משעמם 1
פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

קודם כל אף אחד לא ידבר על פינוי של כל ההתנחלויות, אתה תישאר שם עם גושי ההתיישבות הגדולים.
דבר שני מי אלו אנשי הצבא האלה שאתה מדבר עליהם?
על כל איש צבא שתביא אני כנראה אמצא אחד שלא מתנגד. 

לפי איזה מפתח? כמות תושבים? שטח? מספר בתים? שטח שולט/נשלט?

לפני כשעה, פינדר כתב:

זה חדש לך שפרס וראשי המערך\מפא"י היו ימנים?

שמשה דיין העדיף את סיני בלי שלום מאשר שלום בלי סיני?

ימני כן, לא איש א"י השלמה, ולא פנאט דתי

לפני כשעה, פינדר כתב:

יש הרבה דעות של הרבה אנשים בארץ ובעולם, שזה לא שלנו.

יש גם הרבה דעות בעולם שגם ת"א ורחובות לא שלנו. אז מה?

אני מדבר על דעות משפטיות קבילות, הסכמים בינ"ל וכו'.

לפני 50 דקות, SlowRide כתב:

אם הוא חייב ולא מקיים, הוא נוכל. אבל הוא לא חייב לך שום דבר, לכן הוא לא נוכל. יש תקווה מצד אחד שהצד השני יעשה משהו, וזהו. זה לא חוזה וזאת לא עסקה.

בטח שנוכל, תשאל את כל מי שקרא לביבי נוכל במשך שנים 😂

לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

עניתי על זה. כמו שהצבא מסוגל להחליט האם לתת למישהו סיווג, הוא מסוגל להחליט האם לגייס אדם.

אבל אני מניח שזו בעיה שתפתר מעצמה ככל שיותר מהקצינים בדרגים בכירים היו מהציונות הדתית.

אז למיטב ידיעתנו הצבא אז לא החליט, החליטו בשבילו שר הביטחון, רוה"מ ושר החינוך.

לפני 22 דקות, יבגניפ כתב:

לצבא אכן יש כלים כדי להחליט האם אדם יכול לקבל גישה למידע מסווג, לשרת ביחידות שונות, לעשות קורס תכנות, להיות מתאים לקצונה וגם.. לא להיות מגוייס. כל הזה קורה עכשיו לא רק בהקשר הצר של אדם שאיים להגיע לראש ממשלה, שבסופו של דבר שותפיו למחנה אכן הגיעו אליו.

אכן, אבל לא בגלל זה הוא נפסל, כי הוא לא נפסל ברמת צה"ל אלא זה הוכתב לצה"ל מלמעלה.

לפני 23 דקות, יבגניפ כתב:

גם בימיו של בן גוריון וגם היום "מבחוץ" אף אחד לא היה מתייחס לאדם כמו היטלר כמרכז רק בגלל שהוא שלט במדינה. שמאל וימין בעולם הפוליטי של היום מזוהים עם עקרונות מסוימים - כלכליים, מדיניים, חברתיים. כמובן שגם זה זז, וגם בזה יש נימה מסוימת של חוסר עקביות. לפיד מבלבל בין קונצנזוס לבין גישה פוליטית, למרות שהוא מדבר על שניהם, אם לא מספיק משעמם לך כדי לקרוא. במרכז אכן יכולים לקחת קצת מפה וקצת מפה. אבל זה לא קשור לקונצנזוס. 

מגניב, אז אנחנו מתייחסים ברצינות לדיקטטור, שהשתלט על גרמניה מתוך המפלגה השלישית בגודלה אחרי שריפת הרייכסטאג...

לפני 25 דקות, יבגניפ כתב:

אתה החלט ששמעון פרס הוא ה-issue כאן. כתבתי "לפעמים בשיתוף פעולה ולפעמים ביוזמת השלטונות". מוזמן לקרוא עוד ולהגיע לאיזה מסקנות שבא לך.

שמעון פרס הוא issue כי הוא הקים את ההתנחלויות הראשונות, והוא לא היה ימין קיצוני, ולא דתי פנאט, וגם לא איש א"י השלמה.

ולכן הוא מנלל את הטענה שלך.

• אהבתי 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 31 דקות, m3x7r3m3 כתב:

שמעון פרס הוא issue כי הוא הקים את ההתנחלויות הראשונות, והוא לא היה ימין קיצוני, ולא דתי פנאט, וגם לא איש א"י השלמה.

ולכן הוא מנלל את הטענה שלך.

אתה לא קורא.

ציטוט

לפעמים בשיתוף פעולה ולפעמים ביוזמת השלטונות

ולפני זה כתבתי גם שמטרתן היא למנוע הסדר. 

ההתנחלויות הראשונות, אם כבר לדייק, הוקמו בימי אשכול והמשיכו לפני יום כיפור כשדיין היה שר הבטחון עם תכנית אלון או תוכניות דומות אחרות, שעיקרן האחזות בשטח. חלק שווקו כלפי חוץ כבסיסים צבאים או הרחבות של בסיסים צבאיים. חלק לא.

חלק מההתנחלויות הגדולות שאנחנו מכירים היום, נגיד אריאל, או קרני שומרון, הן תולדה של פעולות ותוכניות של גוש אמונים, וההצעה הנדיבה שלהם לספק את האנשים שילכו ליישב את השטח. וכן פרס תמך בהם. וב-1975 סיפר בכנסת שהוא לא מכיר אף אחד שויתר על "זכותינו ההיסטורית על ישראל כולה".

זה לא סותר מילה ממה שאמרתי. צמרת פוליטית שרוצה לשמור על השטח מצד אחד, פנטים דתיים שמציעים תוכניות (שהן המציאות של היום) ואנשים לישב את השטח מצד שני. 

לפני 31 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מגניב, אז אנחנו מתייחסים ברצינות לדיקטטור, שהשתלט על גרמניה מתוך המפלגה השלישית בגודלה אחרי שריפת הרייכסטאג...

לא הבנתי מה זה אומר. 

• משעמם 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

בטח שנוכל, תשאל את כל מי שקרא לביבי נוכל במשך שנים 😂

המילה הזאת איבדה את המשמעות שלה אצל הרבה אנשים, למיטב ידיעתי ביבי לא עבר על החוק כדי להיבחר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

המילה הזאת איבדה את המשמעות שלה אצל הרבה אנשים, למיטב ידיעתי ביבי לא עבר על החוק כדי להיבחר.

קרא קצת ממה שאיתי כתב בפייסבוק על פייסבוק וביבי

https://www.facebook.com/itai.leshem.1

שמחתי להאיר את עינייך

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש פוסט ספציפי שהתכוונת אליו? הדף שלו נראה כמו עוד רל"ב מצוי. כתוב שם שביבי קיבל קולות בצורה לא חוקית?

• אהבתי 1

• תוכן חדש...