Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנועים-ברור יכולות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקנות קטנוע והייתי רוצה לשאול כמה כ"ס אני צריך בשביל לנסוע נורמלי נסיעות בינעירוניות,תודה.

פורסם

עדיף רשיון A1 - מוגבל עד כ-33 כ"ס, מה שאומר שאתה יכול להתכוונן לקטנועי 250 סמ"ק.

לי באופן אישי יש רשיון A2 ואני מוגבל ל-125 סמ"ק דבר שלא מגביל אותי ליסוע עם אופנוע 125 מנוע טוין (הונדה ואראדרו) שהספקו כמעט 15 כ"ס בכבישים בינעירוניים וכל יום לרכב יקנעם - חיפה ואני לא מרגיש שחסר לי כח (האופנוע שלי מגיע לקצת יותר מ-120 קמ"ש - די והותר לטעמי בבינעירוני).

לעומת זאת כשהייתי עם הקטנוע (PCX) כן הרגשתי חלש משמעותית מהתנועה הבינעירונית (היה לו כ- 11 כ"ס).

אני ממליץ לך להיכנס לאתר פולגז, שם תוכל לקבל מידע רב יותר על עולם הדו גלגלי.

פורסם

מקובל שלבין-עירוני כמו בן אדם צריך מינימום קטנוע מנהלים 250 סמ"ק. אני מרחיק ואומר שלטעמי מינימום 400 סמ"ק.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אני גם כן אם 125 והוא אכן מרגיש לא נוח בכביש בין עירוני

ממליץ בחום על מנוע גדול יותר (שים לב שמעל 250 סמ"ק גם הביטוח קופץ) ובעיקר מיגון רוח טוב

פורסם

אכן עדיף 250 סמ"ק, ואני ממליץ לך בחום על הX EVO של פיאגו' אם אתה מחפש קטנוע פרקטי עם המון מקום. גם הגו'י מקס 250 של סאן יאנג טוב והשוק שלו מצויין.

עם שניהם תגיע בקלות למהירות בין עירונית והם נוחים לאורך זמן.

פורסם

אני אישית רוכב יומיום על ג׳וי מקס 250 כחלק מהעבודה (טכנאי בזק). הכלי הזה פשוט סוס עבודה, נוסע טוב, אמין ופשוט כלי מצויין. בקיץ הייתי נוסע איתו מחוץ לעיר משהו כמו שלוש פעמים בשבוע לפחות, נסיעות של ירושלים-תל אביב. כלי נוח לנסיעה, ויציב מאוד.

• תוכן חדש...