Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת רכב לנסיעות בינעירוניות ארוכות, גם בפקקים, עליות לירושלים. רכב בטיחותי, נוחות ישיבה ונהיגה היא פרמטר חשוב ביותר. עדיפות לרכב גבוה (לכן גולף פלוס), זריז, חסכוני בדלק רצוי. משנתון 2007 עד 2009, האצ'בק.

הרכבים שעליהם חשבתי הם גולף או גולף פלוס, מנוע 1.6 או 1.4 TSI, כאשר להבנתי מנוע 1.4 TSI חזק וחסכוני ממנוע 1.6, אבל מחיפוש באינטרנט ובפורום הבנתי שהיו בעיות עם גיר DSG ולכן יש בי חשש מרכישת גולף TSI או גיר DSG.

אז מה למעשה עדיף - גולף או גולף פלוס ואיזה מנוע?

לחילופין חשבתי על פיג'ו 308 טורבו בגלל נוחות הישיבה ובגלל המחיר (זול יותר מגולף) - גם כאן יש לי חשש קל מהמוניטין הידוע לשמצה של רכבי פיג'ו סיטרואן.

מה לדעתכם עדיף מבין השלוש ?

תודה מראש

פורסם

ה308 היא בין הגולף לגולף+ מבחינת גובה הישיבה,מבחינת הנוחות של הכסאות ונוחות הנסיעה היא ברמה גבוהה יותר מהגולף הנוקשה.

אני באופן אישי לא הייתי רוכש רכב עם DSG.

אני מציע לך לבצע נסיעת מבחן ב308 ואם הרכב ימצא בעיניך תלכי עליו.

ה308 נמצא בליסינג ומוכיח עמידות/אמינות טובה.

• תוכן חדש...