Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבקש לקבל דעה היכן נקודות החיתוך ההכי טובות (לדעתכם) של הריבונים. לפי מה שראיתי נקודת חיתוך תחתונה ב900HZ היא אופטימלית.

מה לגבי נקודת חיתוך עליונה?

הריבונים משולבים במידבאס של אודיסון ווצ'ה וטוויטר של אודיסון ווצ'ה.

תודה רבה על העזרה,

אלון

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

איזה ריבונים?

יש ריבונים שיכולים לעבוד בתור מיד-טוויטר ויש ריבונים שיכולים לעבוד כטוויטר בלבד או אפילו סופר טוויטר בלבד.

מה שיותר חשוב לדעת לגבי ריבונים זה אופן ההתקנה שלהם - הם צריכים להיות אנכיים לקרקע, עלומת הפיזור שלהם עובדת לצדדים בכלל.

וגם תיקח בחשבון שהם יכולים להיות עדינים משהו אז אל תתקין אותם במקום שהם יחטפו חבטות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הריבונים הם של הרץ, ML500.

מותקנים בקורות, בזווית של 45 מעלות יחסית לדשבורד ומופנים מעט לנהג.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אכן 900 הרץ היא נקודת החיתוך האופטימלית עבורם - אני לא זוכר באיזה סלופ בדיוק אבל הייתי נזהר כאן ומשתמש ב12 כסלופ מינימלי ובכל מקרה סלופ גבוה מסנן יותר טוב גם רעשים אז זה לא יגרע כאן בתוצאה.

לגבי נקודת החיתוך העליונה - אני לא יודע בדיוק מה הגבול העליון של הריבון הזה אבל אני מתאר לעצמי שהוא יכול לעלות גבוה - צריך לבדוק את זה.

אתה יכול לנסות שני דברים - נקודות חיתוך חופפות או נקודות חיתוך נושקות

בדר"כ טוויטרים מתחילים להשמע טוב מאזור ה3.2 -3.8 קילוהרץ אבל צריך לוודא כאן שהטוויטר של הווצ'ה אכן מתוכנן לעבוד בתחום תדרים הזה.

אם הטוויטרים והריבונים קרובים זה לזה אני הייתי ממליץ על נסיון לחפוף בינם בחצי אורך גל - כלומר אם הטוויטר מתחיל ב3 בערך תחסום את הריבון ב6K הרץ ואם הטוויטר נחתך באזור ה4 אז תחתוך את הריבון באזור ה8K הרץ

דבר נוסף שאני תמיד בודק זה עד היכן באמת כל אלמנט נשמע נקי וטוב ולכן אני מפעיל גם כל אלמנט לבד או לפחות מזיז את נקודת החיתוך שלהם ורואה מתי אני מקבל תוצאה הכי טובה.

תתחיל מתחום חפיפה של חצי אורך גל ותצמצם את החיתוך העליון של הריבון לעומת נקודת החיתוך של הטוויטר פעם אחת.

פעם שניה - תנסה לצמצם את נקודת החיתוך של הטוויטר אל מול נקודת החיתוך העליונה (שעדיין נשמעת טוב) של הריבון.

בסופו של דבר אתה תפגע בסט אפ שנשמע לך הכי טוב.

זה בתנאי שאתה עובד אקטיבי ואתה יכול להרשות לעצמך להתפרע בכוונים.

עריכה - אני רואה שאודיו קינג הקדים אותי ומצא את התחום המומלץ ע"י היצרן וזה נראה שהריבון הזה כנראה מתחיל את הרול אוף שלו נמוך יחסית, צריך לוודא באמת מה תחום התדר של האלמנט עצמו.

עריכה - אתה יכול להתפרע :)

הוא מנגן עד 35K הרץ

http://130.com.ua/en/product/car-speakers-hertz-ml-500r/

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אתה שוכח שמדובר בפרוססור ms8.

כמו שאני רואה את זה אני אתן לו 900-4500 בסלופים 12

זה שהוא מוצהר על 35khz זה טוב ויפה, כמו שסאבים של בזוקה מוצהרים מאתיים מיליון וואט

פורסם

אם זה מה שהיצרן ממליץ עליו לך על זה - אני הייתי מנסה אפילו לתת לו קצת יותר לאזור ה6K הרץ לפי תחום התדר של האלמנט לא נראה שתהיה לו בעיה להתמודד עם זה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...