Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני שונא רעשי רוח!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היות והישנות פחות אווירודינמיות, אני מניח שהן סובלות יותר מרעשי רוח וביחד עם תחלואי הזמן - אז עוד יותר.

אבל עזוב רעשי רוח - יש רעשים וקירקושים אחרים במכוניות ישנות...

נכון. הפלסטיק אצלי עושה טיפה רעש. דווקא מרעשי הרוח הרכב לא סובל.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

פיאט בראבה שהיתה לי בעבר , מודל 2001 , סבלה בתחילה מרעשי רוח מצד הדלתות האחוריות , לאחר החלפת גומיות דלת - נעלמו כלא היו.

בגטס הנוכחית שלי , היו בתחילה רעשים לא שגרתיים - הסתבר שה"מגיני רוח" יצרו אותם, לאחר שינוי מיקום קטן , נעלמו כלא היו.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יש באיביי גליל של גומיה כמו האורגינלית של הרכב, נפוחה ועגלגלה, שנדבקת על הדלתות, היא באה בגליל של כמה מטרים ועולה גרושים, היא נדבקת בעזרת דבק דו צדדי של 3M שכבר מודבק עליה, יכול להיות אחלה פתרון גם לרכבים ישנים וגם לחדשים לשיפור בידוד תא הנוסעים, או לסובלים מנזילות מים.

פורסם
יש באיביי גליל של גומיה כמו האורגינלית של הרכב, נפוחה ועגלגלה, שנדבקת על הדלתות, היא באה בגליל של כמה מטרים ועולה גרושים, היא נדבקת בעזרת דבק דו צדדי של 3M שכבר מודבק עליה, יכול להיות אחלה פתרון גם לרכבים ישנים וגם לחדשים לשיפור בידוד תא הנוסעים, או לסובלים מנזילות מים.

יש לך קישור ישיר למוצר באיביי ? לא יזיק להחליף גומיות בדלתות.

פורסם

אצלי בפונטו ספייס עד 130 לא שומעים רעשי רוח.

אבל כביש שומעים טוב טוב! (בהשוואה לקורולה).

אולי צמיגים הבעיה...?

בעניין הגומיות, לא נראה לי שכדאי להחליף גומיה בגומיה כללית עם דבק M3.

אשמח לשמוע ביקורות על זה.

פורסם

בעניין הגומיות, לא נראה לי שכדאי להחליף גומיה בגומיה כללית עם דבק M3.

אשמח לשמוע ביקורות על זה.

מצטרף לשאלה.

נשמע מעניין להחליף. זה בטח איכות שונה של נסיעה באוטו שלי, שהוא אדיר למעט הרעשים של פלסטיקה רופפת ורעשי רוח.

HU - Premier RU525MP. Comp - Morel tempo 6''

rear - 3-way JBL GTO937 6X9. Sub - Cadence ZXW 12''. Amp - JBL CS60.4

| Fiat Punto spice 16V ELX1.3 manual 2001 |

• תוכן חדש...