Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה שלפעמים נדלקת לי המנורה של air bag בצבע כתום. האם צריך לתקן את זה או שזה לא חשוב? ולמה זה קורה?

ממי שקניתי הוא אמר שאמרו לו שזה לא רציני העם זה נכון?

ובעיה השניה החלון של הנהג לא עובד. הכפתור לא עובד ואת החלון אתה מוריד עם היד וככה גם מעלה.

זה אומר שמי שרוצה יכול להכנס לרכב, אם ידע את זה?

השאלה כמה עולה לתקן דבר כזה?

הרכב זה סיטרואן קסרה אוטומט מנוע 1600

280000 km

עם מד הדלק תקוע מה לעשות?

פורסם

אני אפילו לא רצה לדעת למה קנית רכב עם תקלה בקריות אוויר ומד דלק תקוע, שלא נדבר על החלון.

באיזה אזור אתה מתגורר? תיגש למוסך הקרוב לביתך ותבקש הצעת מחיר.

לדעתי תקלות כאלו ברכב צרפתי יכול בקלות להגיע לכמה אלפים.

אני מדגיש שאני משאר לגבי המחיר.

בהצלחה.

גודשת מאיטליה...:twisted:

• ספונסר פורום
פורסם

חשוב לתקן את התקלה שגורמת להידלקות נורית כרית האוויר כי בזמן שהנורית דולקת כריות האוויר ברכב לא פעילות. כריות האוויר יכולות להציל את החיים שלך במקרה של תאונה. ככל הנראה מדובר בתקלת מגעים שבאה והולכת ולכן יש להתחבר עם מחשב ולבדוק איזו תקלה נרשמה ומשם להתחיל לחפש את הנתק בחיישן הסורר.

לגבי החלון זה נשמע כמו מנגנון שבור. יש לפתוח את הדלת ולבדוק מה מצב המנגנון.

לגבי מד הדלק יש לגשת למכון ספידומטרים שיבדוק האם התקלה בלוח השעונים או במצוף הדלק.

אם תציין מהיכן אתה בארץ נוכל אולי לכוון אותך לבעלי מקצוע מתאימים.

פורסם

הייתי עכשיו במוסך בקשר למד הדלק הכול בסדר טעות שלי

בקשר לכרית אויר עם זו תקלה שהם לא עובדים אז לא משנה לי רק שהרכב יהיה בסדר ושהכרית לא תתפוצץ עם זה לא עבד לא משנה

החלון אמרו לי שאולי נשבר משהו בפנים כי למטה החלון עובד ולמעלה לא אמרו לי תיקון עולה 300-400

ככה שנראה כבר מה נעשה

אני חושב שאולי הוא התנתק וזהו

פורסם

רכב עם נורת כרית אוויר דולקת לא עובר טסט.

***תשתדל בבקשה לכתוב עם סימני פיסוק ועם פחות שגיאות.

פורסם
רכב עם נורת כרית אוויר דולקת לא עובר טסט.

***תשתדל בבקשה לכתוב עם סימני פיסוק ועם פחות שגיאות.

טסט כבר יש לשנה

זה לפעמיים נדלק ואחרי זה מתכבה

פורסם

תבדוק את הצמה שמתחברת מתחת לכסאות של הנוסעים קדימה. בדרך כלל החיבור שם נוטה לעשות את הבעיות עם כרית האויר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
הייתי עכשיו במוסך בקשר למד הדלק הכול בסדר טעות שלי

בקשר לכרית אויר עם זו תקלה שהם לא עובדים אז לא משנה לי רק שהרכב יהיה בסדר ושהכרית לא תתפוצץ עם זה לא עבד לא משנה

החלון אמרו לי שאולי נשבר משהו בפנים כי למטה החלון עובד ולמעלה לא אמרו לי תיקון עולה 300-400

ככה שנראה כבר מה נעשה

אני חושב שאולי הוא התנתק וזהו

הכרית לא תתפוצץ. כשדולקת הנורית - הכריות פשוט לא תפעלנה.

במידת האפשר - רצוי לסדר את הבעייה הזו (לא שכיף גדול כשכרית אויר נפתחת עליך, אבל מילא).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...