Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Focal 165 V1 / V2 / V15 / V30

kikujiru
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מודה שלא בדיוק הבנתי את ההבדלים בין הדגמים הנ"ל.

את V1 ו V2 בכלל לא מצאתי באתר הרשמי של פוקל. את V15 ו V30 מצאתי אך למעט הבדלים מינוריים בהספק ובתחום התדרים לא ראיתי משהו מהותי (כאשר ההפרש במחיר בערך 400 ש"ח). אולי מדובר בטוויטרים שונים? יש למישהו נסיון עם הדגמים הנ"ל?

תודה

פורסם

V1\V2 סטים ישנים מסידרת הפוליגלאס ,הבדלים מינוריים בניהם

V15 \V30 סטים חדשים שונים לחלוטין

ה-V30 יוצר כמחווה לרגל 30 שנה לפוקל והוא שונה בתכלית מה-V15

הוא הסט הבכיר בסידרת ה-Performance.

מומלץ מאוד גם PS165.

פורסם

ממליץ על הps165 יש לי אותם מוגברים על סלסטרה fa475 פשוט מעולים.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

היה לי ברכב את הסט החדש focal v-15 עד לפני כמה שבועות למשך יותר מחודשיים,

אחרי כיוונים רבים לא הייתי מרוצה כלל מהסאונד שהקומפוננטים הפיקו, הוא היה צורם להחריד ולא נעים לאוזן.

החלפתי אותם בקומפוננטים של morel virtus החדשים והסאונד אחרי כיוון פשוט פצצה.

כמובן שלכל אחד יש את האוזן שלו, וטעם שונה בין רמקול לרמקול.

בהצלחה.

פורסם

יש לי את ה V30 כשנה. כשהתקנתי, הרושם הראשון היה שהטוויטר מאוד מפורט. אפשר להגיד אפילו שהוא אגרסיבי מדי. בעזרת הנחתה בקרוס, משחק בכיוון הטויטר ובידוד הדלתות להבלתת המידים, אפשר להגיע לתוצאות טובות מאוד לטעמי. אם אני זוכר נכון את גרף ההיענות, התוצאה הטובה ביותר על הנייר מתקבלת עם הטעייה של 30 מעלות אוף-אקסיס.

אני חייב לסייג את כל הנ"ל בכך שלא יצאה לי לשמוע מערכת אחרת ברמה טובה ולהשוות.

• תוכן חדש...