Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לא לקנות כלום בינתיים אפילו לא את הes 300 לשיפור הבאס כי זה חלק שבא לי לשפר ממש ויש אחד באשדוד שמוכר אותו ב500 עם תיבה ומאז שהתחלתי עם העניין רציתי את הסאב הזה

גם למכור אותו בעתיד לא תהיה בעיה סאב מדויק וטוב ויש הרבה מעוניינים בו

פורסם

לגבי המצבר שלך והתשתית אתה יכול להיות רגוע גם אם תביא מונו (במידה והמערכת חשמל שלך תקינה,מצבר,אלטרנטור)

לגבי הסאב - אם אהבת אז לך על זה,יכולים להציע לך מפה עד מחרתיים מה יותר טוב מה פחות,רק שתצטרך מונו סביר שיוכל להרים אותו כמו שצריך.

תביא כבלים 4G נורמלי ולא אמורה להיות בעיה.

בהצלחה

Scan Speak

פורסם

יש לי ברכב 4g נורמלים חחח ועוד 4g בבית של חברות מוכרות וטובות אבל כל אחד אומר לי משהו אחר ואני לא יודע מה לנשות

פורסם
המלצה אחת יש לי: תמשיך לחסוך. אל תמהר, אחרת תמצא את עצמך מתחרט על הפזיזות.

אני חיכיתי 8 חודש להזמין סאב ולמזלי זה השתלם לי, אחת הקניות המועילות וחכמות שעשיתי.

שאתה אומר לחסוך למה בדיוק לחסוך ??

פורסם

חשבתי אולי על משהו אחר וזה לקנות מונו וסאב ולשנות את הקומפוננטים הקדמיים

יש לי שלוש יציאות מהרדיו דיסק גם ככה שזה יוכל להתאים

התקציב הוא עד 2600 ככה יש לכם המלצות מחפש סאב עם דיוק וגם פאנץ קצת

עם תיבה לא גדולה עד 28-30 ליטר ושירד נמוך

ולא חייב עוצמתי 400 rms יספק אותי בהחלט אפילו קצת פחות

אני דיי אוהב את מה שיש לי והוא מוציא 200

וקומפוננטים איכותיים בגודל 6.5 חשבתי על מורל וירטוס או רינבאו 265.20 אני מחפש איכות וגם עוצמה

ואת המגבר 4 ערוצים שלי אני יחבר לכל 4 הרמקולים שיש לי ברכב

אין לי בעיה למונו וסאב יד 2 דרך אגב ראיתי מונו סאנדאון sad1000 משהו כזה וסאב סאנדאון sd10 בעל 2 סלילים של 2 אום

שניהם ב1600 ככה איך זה ??

• תוכן חדש...