Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה מיודעי דבר.

נתחיל מקצת רקע.

באמצע שידרוג של החיווט שלי ברכב חיברתי בטעות את היציאה המוגברת של הרמקולים הקדמיים ליציאה של הרמקולים האחוריים בHU (המטרה הייתה לחבר את הרמקולים האחוריים ללא הגברה רק שהתבלבלתי בכבל :shock: )

כשהדלקתי את המערכת למזלי היא לא התפוצצה לי בפרצוף אלא היה רעש של "פופ" מהבאס והיה כתוב שחיברתי את הכבלים לא טוב ולעשות ריסט למכשיר אחרי שאני מסדר את זה.

מרוב לחץ כשהבנתי מה עשיתי הוצאתי ישר את הRCA מהHU ואז היה ניצוץ וריח של שרוף ("פה חשדתי") וכן אני יודע שאני אידיוט שהוצאתי אותם כשהHU דלוק.

לענייננו. מאז כל פעם כשאני מדליק או מכבה את הHU יש רעש של POP מכיוון הסאב

*כשכבל REMOTE מנותק אין את הרעש בכלל

*כשכבל REMOTE מחובר אבל הRCA לא מחוברים שומעים את זה ממש בקטנה

מה אתם חושבים שקרה? נדפקו היציאות RCA בHU? המגבר נדפק? איך אפשר לתקן את זה? והאם זה הורס לי את הרכיבים אם אני ממשיך להיות עם המגבר מחובר?

נ.ב- כרגע המצב הוא שהרמקלים האחוריים מחוברים דרך הHU. הסאב דרך המגבר (מן הסתם) והקדמיים מנותקים.

תודה תודה ושוב תודה!

פורסם

עדכון+הקפצה.

חיברתי את הקומפוננטים הקדמיים והם גם משמיעים את הרעשים האלה.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך לסדר את זה?,

תודה

פורסם

אני ממש לא מתעצל. קראתי את השירשור הזה. זה לא המקרה שלי וגם אין לי כבלים חשופים כי כל החיווט חדש.

כמו שכתבתי הרעש התחיל אחרי שהיה ניצוץ מיציאת הRCA אחרי שהוצאתי אותו כשהHU דלק.

קראתי גם את השירשורים על הפיונירים אבל המערכת שלי היא של JVC והרעש קורה גם כשהמנוע כבוי.

נ.ב- יש גם רעש של שריקה מהרמקולים (גם כשהמנוע כבוי)

פורסם

זה היה מעשה מאוד טיפשי מצידך לנתק את הRCA כשהרדיו דולק :? .

לא אוכל לעזור לך במצב זה (כי אני לא יודע איך) אבל אני אמשיך לעקוב אחרי השרשור בתקווה שאלמד איך לנהוג במצב כזה ;)

בהצלחה! לילה טוב.

JL Audio

פורסם

מה שכנראה קרה זה ששרפת את המינוסים בHU ביצאות הRCA שלו תצטרך לקחת את המכשיר למעבדה אפשר לסדר את זה.רק לפעם הברה תדע שאסור לנתק את הRCA כשהמכשיר דולק,תמיד שהוא כבוי.

שיפוצים..

• תוכן חדש...