Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם חזרתי מטיול מהצפון עברתי את יקנעם ולפניי זיכרון הגעתי לצומת מרומזרת שטח בינעירוני והיה מצלמת גאטוסו כתומה של אור אדום הייתי על מהירות 100 ועברתי את הצומת ולא הבחנתי בשום פלאש האם צולמתי? והאם כל מצלמות האור אדום משמשות גם לאכיפת מהירות?

פורסם

המצלמה הנ"ל ככל הנראה אוכפת מהירות.

המהירות המותרת שם למיטב זכרוני 90 קמ"ש, כלומר אם נסעת 100 ככל הנראה לא טרחו לצלם אותך. ב120 היית כבר מתועד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אכן כן המהירות המותרת היא 90 קמ"ש למרבה זיכרוני נסעתי באזור 100-110 זה היה בלילה ולא ראיתי פלאש בכלל

אם הייתי מצולם בוודאות הייתי רואה את הפלש?

פורסם

בתוך צומת מותר לנסוע במהירות המותרת באותו קטע דרך (לפני הצומת).

הדיבורים על 70 קמ"ש בתוך צומת מעולם לא קיבלו אימות.

*לפותח השרשור: אם לא ראית פלאש, קשה לי להאמין שצולמת. אם מצלמים, רואים פלאש, לרוב אפילו באור יום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לפי התיאור מדובר בצומת שפיה למערב.

אם היית מצולם, היית מבחין בהבזק.

הדוח יכול להגיע עד ארבעה חודשים מיום העבירה. כיום, בעידן הדיגיטלי, תוך שבועיים-שלושה.

פורסם

המצלמה שבצומת שאתה מדבר עליה היא מצלמה פעילה שמודדת גם מהירות וגם מצלמת אור אדום. ראיתי במו עיני איך היא מבזיקה פלאש על טייס קרב אחד שטס לפני. הברקס שהוא דפק כשהבחין בפלאש הצליח לסנוור אותי מרוב אור. אם לא ראית פלאש אז לא צולמת ולפי המהירות שאתה מתאר, היא לא צילמה אותך. אגב, אין חוק שמגביל מהירות נסיעה ל70 קמ"ש בתוך צומת אלא על פי המהירות המותרת באותו קטע כביש.

• תוכן חדש...