Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי רכב לא מזמן שעליו 4 צמיגי OVATION חדשים, אך אני לא מכיר את החברה ובחיים לא שמעתי עליה.

מישהו מכיר ויכול לשפוך אור על החברה? צמיגים טובים? אפשר לנהוג בראש שקט?

פורסם

סיני, וכל מילה נוספת מיותרת.

ואיך זה קשור לפורום שיפורים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צמיגים קשורים לאחיזה של הרכב לא?

אם יש מקום יותר טוב להעביר אליו את הפוסט אז בכיף...

בכל מקרה, מישהו עם קצת יותר מידע על החברה? יש לי ממה לחשוש? בסה"כ הצמיגים די חדשים, ממש שקטים בנסיעה והאחיזה באוטו לא רעה בכלל גם בימים רטובים האוטו נותן מענה לכל פניה במהירות גבוהה.

פורסם

שקניתי אוטו מהשכרה היו לי 2 כאלה מקדימה וכן הם סיניים וגם לא נראים משהו מיוחד, פחדתי לנסוע איתם בכביש רטוב אז פשוט קניתי 2 חדשים של גודייר והעברתי את הסיניים לאחורה עד שיגיע סופם.

פורסם

מיובאים ע"י אוטולוקס ,הנחשבים כיבואנים גדולים ומוכרים,כך שיש אבא ואמא לצמיג הזה-מיוצרים בסין .

בנסיעה איתם ברכב משפחתי ,הרגישו רכים ונעימים-לא בדקתי אחיזה .

פורסם

ומה יגיד לו היבואן? "שמע גבר, הצמיג הזה זה דרעק מזוקק שלא עומד באף תקן ויתפוצץ שניה אחרי שתשלם" או משהו בסגנון של "אין לך מה לדאוג, זאת חברה בת של [הכנס כאן שם של יצרן צמיגים מכובד]"?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
tyrepress.com/News/1/22/20196.html

+1

במקום שהחיים שלך תרתי משמע תלויים בארבע פיסות גומי - שים משקל כבד על הבחירה של הצמיג.

סיני שיש לו מרחק בלימה גדול ב עשרות אחוזים ממש לא מעודד אפילו שהוא "שקט".

ועוד מקום שמראה לך את הסרטון של הבדיקה

http://www.whatcar.com/car-news/tyre-test-why-budget-tyres-could-kill/251766

קובי

:-)

פורסם
ומה יגיד לו היבואן? "שמע גבר, הצמיג הזה זה דרעק מזוקק שלא עומד באף תקן ויתפוצץ שניה אחרי שתשלם" או משהו בסגנון של "אין לך מה לדאוג, זאת חברה בת של [הכנס כאן שם של יצרן צמיגים מכובד]"?

לא שאני ממליץ על צמיגי ovation ולא הייתי משתמש בהם מתוך בחירה, אבל לא צריך לזרוע פאניקה. אם תקראו את התגובה של היבואן הבריטי, היא שמה את הדברים בפרופורציה. מדובר על צמיג בסיסי ולא sport tire כמו צמיג המישלן אליו הוא הושווה, הצמיג עומד בתקנים האירופיים הנדרשים וביצועיו על כביש יבש אינם נופלים מצמיגים של היצרנים המובילים. נכון שהאחיזה שלו בכביש רטוב נמוכה יותר באופן משמעותי. אבל ההפרש באחיזה צידית בין ה- ovation ל- Goodyear הוא רק 0.02G! וזה מדד לכושר התמרון של הרכב.

פורסם

מבין הצמיגים הסיניים זה הצמיג הכי קרוב ליצרניים האירופיים הבינוניים ומטה.

מה כן יאמר לזכותו? הוא דווקא די שקט ונוח,לפחות על טויוטה קורולה.

פורסם

לצערי שמו לי ארבע כאלו חדשים 2 לפני שנה וקצת+ שניים לפני כשבעה חודשים על הרכב(ליסינג)

אז קודם כל אני כנהג לא ספורטיבי בעליל, שמתי לב חד משמעית שהאחיזה על כביש רטוב פחות טובה (ושוב, אני ממש לא "נוהג על הקצה").

מעבר לכך מי שאמר שאהם שקטים ורכים - לא יודע מה להגיד,התחושה שלי ב308 היתה בדיוק אבל בדיוק הפוכה, והם גם רועשים יותר.

מצד שני הצמיג במקורי ב308 הוא קונטי- קונטקט, אז באמת אין השוואה.

לזכותם אני יכול לאמר שגם לאחר התקופה הנ"ל הם לא נראים משופשים או גמורי, אלא במצב מצויין.

לסיכום, לנהג ממוצע בלי דרישות - אולי. אני בהחלט לא חושב שהם "סכנה". הם בסדר ועושים את העבודה.

אם רוצים יותר שקט ויש אפשרות תקציבית קצת יותר טובה, עדיף אולי משהו אחר.

ונכון אמרו, גם בלי להיות עם GTI ועם 5000 סוסים מתחת למכסה, גם ב1.6 אוט' "רגילה", צמיגים טובים הם הבדל של חיים ומוות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

צמיג שמקבל כותרת כזו:

Report: Budget Tyres Could Kill, But at Least They’re Quiet

לא הייתי קונה אותו בכלל

ורכב רגיל ולא GTI וכו גם צריך צמיג טוב ועל אחת כמה וכמה השנה גשומה כפי שיש לנו כעת, שכל האחיזה תלויה ב 4 משטחים קטנים שצריכים לנקז מים טוב ולעצור את הרכב. (חיי משפחה חשובים הרבה מאד)

קובי

:-)

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
שקניתי אוטו מהשכרה היו לי 2 כאלה מקדימה וכן הם סיניים וגם לא נראים משהו מיוחד, פחדתי לנסוע איתם בכביש רטוב אז פשוט קניתי 2 חדשים של גודייר והעברתי את הסיניים לאחורה עד שיגיע סופם.

שלום, טעית פעמיים. הצמיגים המדוברים מיוצרים על ידי אחד היצרנים הגדולים ביותר בסין ונחשבים לצמיגים איכותיים. הם עומדים בתקנים מחמירים ואפילו שרותי הביטחון כולל צהל משתמשים בהם.

באשר להעברתם אחורנית כביכול בגלל איכות ירודה זאת טעות נפוצה שנובעת ככל הנראה מחוסר הבנה. כלל אצבע: במצב שבו יש שני צמיגים טובים ושנים פחות טובים הצמיגים הטובים תמיד יורכבו מאחור!!

פורסם

צמיגים של יצרן סיני ענק שעומדים בכל התקנים המחמירים ואין שום בעיה להשתמש איתם. אוביישן הוא היצרן השני בגודלו בסין והצמיגים שלו נמכרים בכל העולם כולל אירופה וארה"ב.

• תוכן חדש...