Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע נימנים אבל בסוף זה יגמר או בבנטלי או בווירון :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביגואר החלפת גיר עשויה לעלות 50K. גם אני חושב שהרכבים שלהם מאוד יפים, אבל לצערי אינני עשיר מספיק על מנת להחזיק אחת כזו משומשת... אאודי על נגזרותיה נשמעת לי כבחירה המתאימה יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מאיזה נסיון בדיוק אתה מדבר?

נכנסת פעם לנהוג בקאמרי עם חבילת פרימיום ואחרי זה נכנסת לנהוג בלקסוס 450?

נכנסת פעם לנהוג בהונדה אקורד ואחרי זה יצא לך להכנס לתוך אקורה?

יצא לך פעם לנהוג על ניסאן אלטימה ואחרי זה להכנס לאינפיניטי M או G?

נכון - בהרבה מקרים מכוניות יוקרה זה רכבים עממיים שהחליפו להם את הסמל והוסיפו להם אבזור ורמת גימור הרבה יותר גבוהים - אבל בראש וראשונה זה משנה את כל חווית הנהיגה.

ובשאר המקרים גם מדובר על מנועים חזקים יותר וטובים יותר.

אתה יכול לקחת ניסאן אלטימה שיש לה מנוע מאוד חזק, חווית נהיגה נהדרת ואז אתה יכול ללכת לאינפיניטי ולקבל בעצם את אותו הדבר רק עם:

מושבים נוחים יותר.

גימור טוב יותר.

אבזור אלקטרוני טוב יותר (בהרבה) לעזעזל אתה אפילו יכול לבחור איזה ריח אתה רוצה להפיץ ברכב בחלק מהרכבים האלה.

אז לא הכל זה איך הרכב יכול לקחת סיבוב ובכמה הוא מאיץ מאפס למאה - נכון, בזה הגרמנים והבריטים יהיו טובים יותר לאין ערוך - אבל זה לא הדבר היחיד שקיים ברכב וזה גם לא הדבר היחיד שקיים בנהיגה.

אבל דיברנו על אמריקאיות, איך בדיוק קפצת ליפניות :roll: .

וגם לא דיברנו על מהירות/לקיחת סיבובים, אלא על "יוקרה" ו"איכות". במכוניות האמריקאיות כל הפלסטיקים מרגישים זולים ואחרי 50,000 ק"מ כל הרכב מרגיש כאילו הוא הולך להתפרק.

בנוגע ל"נוחות" - אתה צודק בהחלט, מכוניות אמריקאיות אכן הן סוג של ספינות כביש עם מתלים שמעלימים מהמורות כאילו לא היו וכסאות שלא יביישו ספסלי קולנוע. אבל אין קשר בין הנוחות לאיכות הבנייה.

.Your average Notepad

פורסם

ורגע אחד - אף פעם לא ראית סלון של VW מתקלף אחרי מספר שנים?

הרי זה ידוע שהם משתמשים בחומרים מתקלים וידידותיים לסביבה וכל המתגים שלהם מצופים בצבע שמתקלף כעבור זמן - כל המתגי אורות שלהם, מתגי חלונות וכיוצא בזה. אם אתה תריץ כאן חיפוש על פאסאטים ועל A4 אתה תמצא דוגמאות למקרים שכאלו ואני בעצמי ראיתי בעיניים שלי לא מעט רכבים עם בעיות דומות.

אאודי זה בסופו של דבר ליין של VAG, פאטון גם כן לא תהיה שונה בהרבה מכך.

אני לא זוכר ששמתי לב לאיכות ירודה ברכבים אמריקאים שיצא לי לנהוג בהם - אני בהחלט יכול לאמר שלאאודי יש נטיה יותר טובה לעיצוב של פנים חלל הרכב.

יגוואר בכלל - מחלקת העורות שלהם מטורפת לחלוטין אבל כמו שאמרתי, לאמר שMB וBMW מנקרים עיניים ואז לבחון יגוואר - זה סוג של אובדן פרופורציות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסלונים של הואגיות מתקלפים רק בישראל. החום פשוט מפורר את הצבע.

במדינות קרות רכבים של VW נראים כמו חדשים גם אחרי 10 שנים.

.Your average Notepad

פורסם
הסלונים של הואגיות מתקלפים רק בישראל. החום פשוט מפורר את הצבע.

במדינות קרות רכבים של VW נראים כמו חדשים גם אחרי 10 שנים.

מעבר לכך שאין להשוות בין A4 ולפייטון,הA4 זאת משפחתית משודרגת,לעומת לימוזנת יוקרה שמבוססת על בנטלי עם ירידה פסיכותית לפרטים קטנים.

אני יכול להבטיח לך שבפייטון מתגי החלונות לא התקלפו לאחר מספר שנים :).

וכן איכות הפנים של האמריקאיות רעועה למדי,אומנם יש שיפור ניכר בשנים האחרונות,אבל עדיין חלק מהמשטחים לא עומדים עם האירופאיות,מעבר לכך שהמנועים מאוד פשוטים וכנ"ל גם לתיבות ההילוכיםושאר המכלולים,לכן עלות הבנייה של רכב אמריקאי היא 4 דולר.

וזאת הסיבה שהם זולים משמעותית מהמתחרות האירופיות,וגם מרגישים כך.

Porsche 944 turbo

פורסם

יכול מאוד להיות שזה האקלים שלנו, אמנם מהכמה פעמים האחרונות שיצא לי להיות באירופה - היה לי חם, חם מאוד ואני לא חושב שזה רק בגלל התיירות

:-P אלא בגלל שהכדור שאנחנו חיים עליו מתחמם.

שנתחיל לערוך עצומה\הצבעה?

יגואר?

A8?

VW פאטון?

אני בעד הA8!

Pioneer TS-X150

פורסם

אודי A8 קוואטרו V-8 3.7 - מחיר : 681,000 . VW פייטון 3.2 6 בוכנות - 589,000.

אודי A8 קוואטרו 6.0 ליטר - W12 - מחיר : 1,172,000. VW פייטון 6.0 ליטר W12 - מחיר : 862,000 .

מחירים הזויים לחלוטין עבור הפייטון (גם המחיר של האודי לא שפוי לעומת כל מדינה מתוקנת אחרת אבל זה סיפור אחר...) ואני חייב לציין שאני מופתע מאוד שבכלל מכרו אותו פה כי מעולם אבל מעולם לא נתקלתי באחת על הכביש (חייתי 10 שנים באירופה ואפילו שם היא מחזה נדיר!).

בכל אופן, גם מחיר של 90k עבור פייטון בת 9 זה מטורף.

פורסם

נכון - בהרבה מקרים מכוניות יוקרה זה רכבים עממיים שהחליפו להם את הסמל והוסיפו להם אבזור ורמת גימור הרבה יותר גבוהים - אבל בראש וראשונה זה משנה את כל חווית הנהיגה.

לא זה לא.

זה משנה אולי את חווית הנסיעה, בטח לא את חווית הנהיגה.

• תוכן חדש...