Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוגיית העמדת רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי לאונה 87 וברצוני להעמיד אותה לצורך הורדת עלויות שוטפות - ביטוח ודלק.

הכוונה היא לא להקפיא רשיונות משום שאין ברצוני לצבור אגרות.

אני מעוניין להעמיד את הרכב, להניע אותו מדי פעם ולהוציא אותו פעם בחצי שנה לטיפול ומיד לטסט ושוב להחזירו לתרדמת של חצי שנה.

הסוגיה הבעייתית כאן היא עניין הביטוח - האם ניתן להפעיל חובה + צד ג' לפרקי זמן קצרים בלבד? הכוונה היא להפעיל את הביטוח כשבוע לפני הסטס לצורך לקיחתו לאישור בלמים, טיפול ומכון בדיקה.

האם ישנן חברות המאפשרות הפעלת ביטוח (לרכבים ישנים) לפרקי זמן קצרים.

בעניין הקפאת רשיונות הבנתי שהזמן מההקפאה עד תום הטסט לא נשמר לי, אז אני לא חושב בכיוון.

אשמח לשמוע תשובות ורעיונות לשמור את הרכב במינימום עלויות וללא בעיות לוגיסטיות להוציאו לטסט+טיפול.

תודה.:-P

פורסם

1. למיטב הבנתי הזמן מההקפאה עד תום הטסט דווקא כן נשמר לך. כשתפשיר את הרכב תקבל אגרה לתשלום בסכום מופחת.

2. ביטוח לתקופות קצרות הוא יקר למדי, סדר גודל של 5% מהפרמיה השנתית לשבוע הראשון. ובד"כ לא יסכימו לבטח אותך מראש לשבוע.

אתה יכול לבטח לשנה ואחרי שבוע לבטל.

3. אפשרות נוספת - אם למוסך שלך יש לוחית "במבחן" אז הם יכולים עם הלוחית הזו לשנע את הרכב בלי בעיה. הלוחית מאפשרת לנסוע כחוק ללא טסט וביטוח (בעל הלוחית משלם תשלום שנתי נאה שמהווה גם ביטוח לכל רכב שנוסע עם הלוחית). רק בעל הלוחית רשאי לנהוג.

4. בשביל מה כל הסיפור הזה? מכור/גרוט את הרכב וזהו...

5. גם אם אתה מתעקש לשמור אותו - בשביל מה להעביר אותו את כל זה כל חצי שנה? תעמיד אותו ורק כשתרצה להפשיר תוציא לו ביטוח+אישור נסיעה זמני ותעשה לו את מה שצריך.

5א. אם אתה מעמיד לתקופה ארוכה יש כמה דברים פשוטים שכדי לעשות כדי למזער את הנזקים מהעמידה. בפורום אספנות יודעים הכי טוב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה הסיבה שאתה רוצה להעמיד אותו?

לי זה נראה לא משתלם, רכב שעומד ולא נוסע כשהוא יכול.

מקסימום, אם אתה גר ליד שטח פתוח, תצא גם בלי ביטוח, לחמם לו את השרירים, סע בזהירות וזהו.

כמה זמן אתה רוצה להעמיד אותו?

• תוכן חדש...