Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב פג'ו פרטנר, שנת 2009. מראה תקלה בחיישן חמצן.

הרכב משתעל לפעמים וכרגע נורית "בדוק מנוע" דלוקה.

נתנו לי הצעת מחיר של 1000 ש"ח לחיישן. בחנויות חלקי חילוף תחליפי עולה 400, המקורי אין במלאי.

ניקוי פלאג עזרה בדיוק ליום. לפרק ולנקות מפיח לא ניסיתי, לא יודע אם יש עוד משהו חוץ מחיישן בפנים.(לא מוצא את החוברת של הרכב).

הכי מוזר שזה התחיל באותו יום שתדלקתי. אומנם תחנה שאני מתדלק קבוע אך יכול להיות שיש קשר?

מחר אתדלק בתחנה אחרת, יכול להיות שהתערובת דלה מדי בגלל הדלק, אם כן אנסה להגיש בקשה לבדיקה, אם לא יש אלטרנטיבה אחרת חוץ מלהגיד ביי ביי לסכום הנקוב?

בעלי מוסכים באזור בני ברק/פ"ת יכולים לפנות בה"פ להצעות.

151296513.jpg

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

תזמין של בוש או NGK מEBAY כמו מקורי יעלה בן 400 ל600. אל תשים תחליפי אונברסלי ב400 (,אף פעם לא עובד כמו שצריך).

פורסם

בגדול:

לפי הקטלוג של בוש, ספציפית לדגם שלך, אתה צריך חיישן אוניברסלי פשוט של 4 חוטים. מק"ט 0-258-986-507.

אם אתה רוצה ללכת צעד אחד קדימה ולשים חיישן רגיש יותר ושמתחמם מהר יותר, קח את ה 0-258-986-615.

2 שאלות:

1. האם ניסית לבטל לחלוטין את התקע של החיישן חמצן ולחבר אותו באמצעות חיבורים לחיצים חד-פעמיים ?

2. האם בדקת פיוזים או 12V על החוטים הלבנים של החיישן (יש 2 חוטים כאלה) ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בגדול:

לפי הקטלוג של בוש, ספציפית לדגם שלך, אתה צריך חיישן אוניברסלי פשוט של 4 חוטים. מק"ט 0-258-986-507.

אם אתה רוצה ללכת צעד אחד קדימה ולשים חיישן רגיש יותר ושמתחמם מהר יותר, קח את ה 0-258-986-615.

2 שאלות:

1. האם ניסית לבטל לחלוטין את התקע של החיישן חמצן ולחבר אותו באמצעות חיבורים לחיצים חד-פעמיים ?

2. האם בדקת פיוזים או 12V על החוטים הלבנים של החיישן (יש 2 חוטים כאלה) ?

איציק

עדכון:

התיקון בוצע מזמן...

איציק, ביטלתי את החיישן, הגמגום הפסיק אך נורת "צ'ק אנג'ן" נשארה דלוקה גם אחרי איפוס.

פיוזים תקינים, יש מתח בחוטים...

הייתי מאז בעוד מקום (תוך כדי עבודה בכדי לא לבזבז זמן יקר) ונתנו לי הצעת מחיר מפוצצת של כ2500 ש"ח בכדי להחליף חיישן עליון + חיישן תחתון + עבודה + מע"מ...

בסופו של דבר חזרתי למוסך "מרום צמרת" בבני ברק ששם איבחנו לי תקלה בחיישן עליון והחליפו לי את החיישן המדובר.. אומנם 1000 ש"ח אך מאז אין שום תקלה והרכב נוסע חלק.

בחנויות חלפים הבעיה הייתה שאף אחד לא מוכן לקחת אחריות על החלק שהוא מוכר...

נאמר לי במילים האלו "אתה יוצא מהדלת, החלק שלך..." ואני שואל "אם החלק תקול מהמפעל או שיתקלקל אחרי חודש, למי אני פונה?" נאמר לי שאין לי למי לפנות...

חבל שחנויות עובדות בהידוק מול המוסכים והמוסכים הם אלו ש"לוקחים" אחריות לאחר ביצוע תיקון...

בכל אופן, כמה שהחלק הפצפון הזה נראה קטן ותקוע חזק בסעפת, ככה גם גדולה ההוצאה לביצוע החלפתו.

שנה אזרחית טובה

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

• תוכן חדש...