Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכשתי סקודה פאביהחדשה 1.4 לפני חודש. היום בנסיעה על כביש במהירות 90 קמ"ש החלו להשמע רעשים צורמים באיזור הגלגל של הנהג ו/או האיזור מתחת לנהג. הרעש הוא כמו רכבת שעוצרת וצורמת באוזניים. גם שלא נותנים גז יש רעש.כל עוד הרכב בתנועה יש רעש חזק...אנשים אשכרה יצאו מהבתים כדי לראות מה קרה. הרעש לא משתנה במהירות הנסיעה...זה פשוט מרעיש כשהאוטו בתנועה. כשהאוטו עומד אין רעש כלל.

אני מחר אפנה למוסך...השאלה האם ניתן בכלל להגיע למוסך בכוחות עצמי או להזמין גרר?? ומה לעזאזל הרעש המחריד הזה!?:|

פשוט מעצבן

פורסם

הייתה לי בעיה דומה לשלך רעש צורם ממש חזק מאיזור הגלגל פחדתי לנסוע שלא יעוף לי.

כשהגעתי למוסך אמרו לי ש"הפחית" אם אני זוכר נכון התעקמה קצת והם החזירו אותה למקום.

הם גם אמרו שאין עם זה בעיה בטיחותית חוץ מרעש צורם לאוזניים.

תבדוק במוסך ותגיד פה אם הבעיה דומה.

פורסם

גם לי קרה בסובארו שלי ואותו דבר כמו קודמי, הפחית שמאחורי הבלם התעקמה קצת .עקב עליה אגרסיבית מידי על מדרכה כנראה קיבלה מכה והתעקמה והיה לי רעש של "צרחות" . פשוט עיקמו אותה חזרה וזהו.

פורסם

גרר לקח את הרכב למוסך...

נסיעת מבחן במוסך בשלל מהירויות ושום דבר לא נשמע..כלום...נסיעה חלקה .

הסרת הגלגלים בדיקת הבלמים ושום ממצא לא עלה.

השערה שלהם, בעקבות שיפוצים אצלי ביישוב...יש המון חצץ על הכביש...ככל הנראה נכנסה אבן לאיזור הבלם והחלה לעשות את רעשי האימה הללו...ככל הנראה יצאה כפי שנכנסה.

תודה על ההתעניינות.:wink:

פורסם

אפשרי בהחלט. גם אבנים זעירות החודרות לאיזור הדיסקים יכולות לגרום לרעשים נוראיים בבלימה, למשל.

בדקו במקרה את תקינות חיבור מוט המייצב (קידמי)? באחת הפאביות שלנו בעבר, הוא היה משוחרר מעט באחד מצדדיו - וחרק / דפק בצורה מבהילה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...