Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

lamin - x , תריץ חיפוש בגוגל (לא יכול לפרסם לינקים עדיין)

אם לא טועה ניתן לבצע דרכם הזמנה.

במקרה שלא ניתן תחפש את המוצרים שלהם באי ביי.

מקריאה בפורומים הבנתי שהיריעות שלהם ברמה מאוד גבוהה

בעבר רציתי לצפות את פני הערפל שלי באור צהוב אבל חששתי מעניין החוקיות וירדתי מזה, שיהיה בהצלחה.

"יאללה בירי".

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה לא לקנות באיביי ציפוי שכבר חתוך לפי הפנסים ברכב שלך? אני קניתי משם והדבקתי בעצמי, זה קל מאד. לא עלה לי יותר מ10$.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמנם זה צהוב שקוף, אבל לפי ההיגיון זה חוסם חלק מהאור שהפנס מפיק ולכן היעילות נפגעת אבל לא בצורה משמעותית לדעתי.

פנסי ערפל צריכים להאיר לרצפה והאור לא צריך להגיע רחוק.

כמובן שעל אורות דרך לא הייתי חושב לשים את זה, וכנראה שזה גם לא חוקי.

אם אתה רוצה אור דרך צהוב כמו ברכבים הצרפתים הישנים ישנם מכסי זכוכית צהובים מיוחדים שמתלבשים על נורות ההלוגן.

זה המוצר שאתה צריך, רק צריך לחתוך אותו לגודל של הפנס. לא הצלחתי למצוא ספציפית לסוג הרכב שלך.

יש המון סירטונים ביוטיוב שמסבירים יפה מאד איך מצפים את הפנס בצורה מקצועית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
קודם כל אין לו, והוא גם יקר רצח בהשוואה למחירי השוק, ממתי קסנון סיני כמו שהוא מביא עולה 750 שקל?!

קודם כל יש לו,אני מדגיש שאיבי יצא לך יותר זול,

כרגע הצעתי לאבי להעלות את המדבקה לאתר,בשבוע הקרוב יעולו סוגי המדבקות לאתר האינטרנט,כל הסוגים...

מחיר לזוג פנסים כולל עבודה 100 ש"ח

המדבקה ללא עבודה,מטר על 30 ס"מ תעלה 150 ש"ח

פורסם
קודם כל יש לו,אני מדגיש שאיבי יצא לך יותר זול,

כרגע הצעתי לאבי להעלות את המדבקה לאתר,בשבוע הקרוב יעולו סוגי המדבקות לאתר האינטרנט,כל הסוגים...

מחיר לזוג פנסים כולל עבודה 100 ש"ח

המדבקה ללא עבודה,מטר על 30 ס"מ תעלה 150 ש"ח

לא יודע מאיפה אתה מביא את המחירים האלו, גליל של ציפוי צהוב 3M עולה היום 15 דולר, שבגליל הזה אני יכול לצפות לא שני פנסים אלה 50 פנסים, התעניינתי גם בבקליות אחוריות לרכב שלי מהאתר שלך, 1400 שקל!!! בשביל פנס שעולה באיביי בקושי 120 דולר!

מצטער אבל כדאי שתחשוב על תמחור מחדש של המוצרים שלך.

פורסם
לא יודע מאיפה אתה מביא את המחירים האלו, גליל של ציפוי צהוב 3M עולה היום 15 דולר, שבגליל הזה אני יכול לצפות לא שני פנסים אלה 50 פנסים, התעניינתי גם בבקליות אחוריות לרכב שלי מהאתר שלך, 1400 שקל!!! בשביל פנס שעולה באיביי בקושי 120 דולר!

מצטער אבל כדאי שתחשוב על תמחור מחדש של המוצרים שלך.

אם אתה כזה חכם,והמחירים גבוהיים בישבילך,באיבי יותר זול,קנה מאיבי ותיהיה מבסוט שלא יגיעו לך לארץ בגלל שאין להם תו תקן :)

בהצלחה

• תוכן חדש...